Μετασχηματιστής 28-4G-W: Προστασία του σπιτιού από ηλεκτρομαγνητικά και γεωπαθητικά

Μετασχηματιστής 28-4G-W: Προστασία του σπιτιού από ηλεκτρομαγνητικά και γεωπαθητικά

Κωδικός Προϊόντος: ROK43
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
570,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 459,68€
Ποσότητα: Καλάθι
Νιώθωντας ασφαλείς στο σπίτι και στο δρόμο
 
Στη διάρκεια των 15 τελευταίων ετών η BAUER BIOTEC έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη γραμμή προϊόντων για την εναρμόνιση και την ουδετεροποίηση των γεωπαθητικών και ηλεκτρομαγνητικών ζωνών παρεμβολής. Όλα τα προϊόντα Transformer και Green 8 είναι επαρκώς δοκιμασμένα από φυσικούς, ομοιοπαθητικούς και θεραπευτές σε 14 χώρες. 
 
Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ
 
Η τεχνολογία μας είναι βασισμένη στην αρχή της παρεμβολής: 
Η ανεπιθύμητη παθογενής συχνότητα καλύπτεται από μια θετική συχνότητα και έτσι εξαλείφεται. Κατ'αυτόν τον τρόπο η επιβλαβής ενέργεια ουδετεροποιείται και εναρμονίζεται με το ανθρώπινο σώμα. 
 
Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ 28-4G
 
Ο μετασχηματιστής 28-4G αποτελεί την καλύτερη λύση για να προστατέψετε το σπίτι, το γραφείο και το κτήριο που κατοικείτε απέναντι σε όλες τις πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας αλλά και στις ζώνες γεωπαθητικής παρεμβολής. Ιδανική λύση κυρίως για όσους ζουν κοντά σε σταθμούς ή κεραίες κινητής τηλεφωνίας.Ο συγκεκριμένος μετασχηματιστής προστατεύει  μια ζώνη ακτίνας 33 μέτρα ενώ παράλληλα εξαλείφει την όποια δυσφορία μπορεί να προέρχεται από γεωπαθητικά ή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία όπως είναι η κόπωση, η δυσκολία στον ύπνο, το άγχος και οι πονοκέφαλοι. 
 
Η Προσωπική ζώνη προστασίας σας