Μετασχηματιστής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας Τ-22-100

Μετασχηματιστής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας Τ-22-100

Κωδικός Προϊόντος: ROK42
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
1 Product(s) Sold
210,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 169,35€
Ποσότητα: Καλάθι

ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ T-22-100

 Νιώθωντας ασφαλείς στο σπίτι και στο δρόμο
 
Στη διάρκεια των 15 τελευταίων ετών η BAUER BIOTEC έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη γραμμή προϊόντων για την εναρμόνιση και την ουδετεροποίηση των γεωπαθητικών και ηλεκτρομαγνητικών ζωνών παρεμβολής. Όλα τα προϊόντα Transformer και Green 8 είναι επαρκώς δοκιμασμένα από φυσικούς, ομοιοπαθητικούς και θεραπευτές σε 14 χώρες. 
 
Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ
 
Η τεχνολογία μας είναι βασισμένη στην αρχή της παρεμβολής: 
Η ανεπιθύμητη παθογενής συχνότητα καλύπτεται από μια θετική συχνότητα και έτσι εξαλείφεται. Κατ'αυτόν τον τρόπο η επιβλαβής ενέργεια ουδετεροποιείται και εναρμονίζεται με το ανθρώπινο σώμα. 

Στα σημερινά γραφεία αλλά και στους ιδιωτικούς χώρους εργασίας η χρήση ασύρματων μεθόδων μετάδοσης (wifi-router) αποτελεί σταθερό φαινόμενο. Αυτή η τεχνολογία σας εκθέτει καθημερινά σε υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας και ακριβώς για αυτό θα πρέπει να προστατευτείτε κατάλληλα. Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ T-22 ουδετεροποιεί και καθιστά αρμονική την ενέργεια η οποία εκπέμπεται διαρκώς από τα ασύρματα δίκτυα. Ο Μετασχηματιστής 22-30 δημιουργεί μια προστατευτική, ενισχυτική της υγείας και απαλλαγμένη από στρες, ζώνη εργασίας σε ακτίνα ως και 10 μέτρα ενώ ο Μετασχηματιστής 22-100 καλύπτει τη διπλή ακτίνα.  Δυσφορία όπως είναι οι πονοκέφαλοι, οι καρδιακές αρρυθμίες, η κούραση, η ένταση, η απώλεια συγκέντρωσης και διαταραχές ύπνου εξαφανίζονται. Οι χρήστες των μετασχηματιστών καταθέτουν ότι οι μετασχηματιστές συνέβαλλαν δραστικά στο να νιώθουν πιο άνετα στην εργασία τους και να κοιμούνται καλύτερα. Τα ενεργειακά τους επίπεδα σημείωσαν αισθητή άνοδο και ένιωσαν περισσότερο ισορροπημένοι και διαυγείς.  
T-22-100 πιάτο από πλαστικό, 330 x 330 x 5 mm