Ιπτάμενα Άστρα 2020

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2020
(4/2/2020-3/2/2021)

 

Έτος του Geng Zi
Γιανγκ Μεταλλικός Ποντικός

 

 

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2020


Στις 4 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:04 (ώρα Ελλάδας) θα μπούμε στο έτος Geng Zi του Γιανγκ Μεταλλικού Ποντικού. Όσοι έχουν γεννηθεί στα έτη: 1936, 1948, 1960, 1972, 1996, 2008, γι’ αυτούς θα είναι ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό έτος.
Το 2020 είναι η απαρχή μιας νέας δεκαετίας και επίσης ένα νέος αστρικός κύ-κλος των 12 ζώων, γι’ αυτό θα είναι έτος αλλαγών και ανακωχής και ισχυρών εξεγέρσεων, ιδιαίτερα στην Ανατολή και Μέση Ανατολή (Α και Κέντρο). Οι αλ-λαγές όμως αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε νέα επίπεδα συνείδησης των νέων για ενότητα και να εκφραστούν οι ενέργειες της ενοποίησης. Φέτος χρειαζό-μαστε τις θεραπείες περισσότερο από ποτέ.
Το άλογο είναι ανταγωνιστικό με το ποντίκι, γι’ αυτό και οι γεννημένοι σε ζώ-διο αλόγου θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις δυσκολίες που θα αντιμε-τωπίσουν αυτή τη χρονιά και να μην ρισκάρουν.

 

SHA Κατευθύνσεις 2020
1. San Sha                       2. Tai Sui                       3. Sui Po
                                             Μεγάλος Δούκας

 

Αυτές οι θέσεις ενέχουν τις αρνητικές ενέργειες της Ασθένειας, Θανάτου και Ολικής Καταστροφής. Αυτές βρίσκονται φέτος αντίστοιχα στον Νότο, Βορρά και Νότο. Αποφεύγουμε κάθε μετακίνηση, σκάψιμο ή πείραγμα γης σε αυτούς τους τομείς. Μην κάθεστε με την πλάτη σε αυτά τα 3 Sha.
Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα ενσωματώνουν τις αρχές των 5 στοιχείων Wu Xing), τα 8 τρίγραμμα (Ba Gua), τους Αριθμούς (Luo Shu) και τα 24 Βουνά για να α-ναλύσουν σε ένα χώρο την ποιότητα και τη δυναμική του Τσι σε ένα συγκε-κριμένο χρονικό διάστημα.

Δεδομένου ότι το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο της κακοτυχίας καταλαμβάνει τον Ανατολικό Τομέα, είναι απαγορευτική κάθε οικοδόμηση που αντιστοιχεί 67,5ο έως 112,5ο. Σε αυτόν τον τομέα αποφεύγουμε τα κόκκινα χρώματα όπως και στο 2 Μαύρο του Νότου γιατί η φωτιά θα τα ενεργοποιήσει. Καλές θεραπείες γι’ αυτά είναι τα μεταλλικά χρώματα και τα στρογγυλά αντικείμενα. Για το 5 κίτρινο μια πολύ καλή θεραπεία είναι το εκκρεμές ρολόι που χτυπά τις ώρες.

 

Το Ετήσιο 7 Κόκκινο Αστέρι των κλοπών είναι στο κέντρο. Δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση. Δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα, ούτε μπορούμε ιδιαίτερα να το αξιοποιήσουμε. Επειδή όμως επηρεάζει το κέντρο, επενεργεί σε όλους τους τομείς, γι’ αυτό χρειάζονται ισχυρά αντίμετρα. Εγκαταστήστε το σύμβολο του ποντικού στο κέντρο του χώρου σας. Αν όμως εκεί κάθονται ή μελετούν τα μέ-λη του σπιτιού, θα επηρεαστούν από την αρνητική του ενέργεια και θα γίνουν πιθανά θύματα εξαπάτησης. Όλοι πρέπει να έχουν μάνταλα προστατευτική για κλοπές. Χρειάζονται αντίμετρα.

Το Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό του πλούτου έρχεται από τα ΒΔ. Είναι το κυρίαρχο άστρο του πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024) και θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη ιδιαίτερα αν ΒΔ βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολού-νται με κτηματομεσιτικές εργασίες και προϊόντα που έρχονται από τη Γη. Ιδα-νική θέση φέτος για συντριβάνι ή ενυδρείο για να ενεργοποιηθεί το 8.
Προσοχή στη Βορεινή είσοδο του σπιτιού, όχι μελωδούς στον Βορρά, μουσική, κινητικότητα, μια και την επισκέπτεται το Ετήσιο Άστρο Κόκκινο 3 που είναι επιθετικό και πρόξενος σοβαρών ατυχημάτων σε μικρά παιδιά ή στον άντρα του σπιτιού, νομικών προβλημάτων και απώλεια χρημάτων. Χρησιμοποιήστε κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του 3. Προσοχή, ο με-σαίος γιος και αυτοί στο ζώδιο του Ποντικού. Όχι ανακαινίσεις σε αυτόν τον τομέα. Εάν στον Β είναι η κρεβατοκάμαρα, κίνδυνος στις σχέσεις του ζευγα-ριού και αν η γυναίκα είναι έγκυος, υπάρχει κίνδυνος να χάσει το παιδί.

Το Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ του μελλοντικού πλούτου, έρχεται από τα Δυτικά. Άστρο φήμης, ομορφιάς, θεάματος. Ιδανικό για ηθοποιούς, μουσικούς, ιδιαί-τερα αν στον Δυτικό τομέα κάνουν τις πρόβες τους. Ιδανικός τομέας σε κατα-στήματα με glamour ρούχα, αξεσουάρ. Από 7/8 – 6/9 ιδιαίτερα ισχυρό, με στοιχείο νερού ενισχύεται. Χρησιμοποιείτε μεταλλικά χρώματα όπως το χρυσό και κυκλικά σχήματα. Ευνοείται η νεότερη κόρη και το ζώδιο του Πετεινού. Ι-διαίτερα έξυπνο το παιδί που θα γεννηθεί αν η κρεβατοκάμαρα είναι σε αυτό τον τομέα.

Το Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό της νίκης έρχεται από τα ΒΑ. Ευνοϊκός τομέας εάν εκεί βρίσκεται η είσοδος σπιτιού, γραφείου ή επιχείρησης. Θα φέρει σοφία, νέες ιδέες, δημιουργικότητα. Θα συμβάλλει σε προαγωγές, επιτυχία σε εξετά-σεις, θα διευκολύνει το διάβασμα όσων το γραφείο είναι ΒΑ.

Το Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο έρχεται από το Νότο, είναι το Άστρο της ασθένειας. Για το 2 Μαύρο ιδιαίτερη θεραπεία αποτελούν 2 Φυσικές Νεροκολοκύθες βαμμένες χρυσές ή μεταλλικές χρυσές. Είναι εξαιρετικό αν η πόρτα του γρα-φείου ή εξεταστηρίου γιατρών ή χειρουργών-θεραπευτών βρίσκεται Ν. Για το σπίτι μια τέτοια είσοδος θέλει θεραπεία με χρυσές νεροκολοκύθες. Αν στο Ν είναι κρεβατοκάμαρα μπορεί να επηρεαστεί η υγεία του άντρα του σπιτιού. Αν είναι το υπνοδωμάτιο των παιδιών προσοχή στην υγεία των κοριτσιών της οικογένειας. Προσοχή στις μεσαίες κόρες και στο ζώδιο του αλόγου. Να μην κάθονται στον τομέα έγκυες ή να μην γυμνάζεστε σε αυτόν τον τομέα.

Το Ετήσιο Άστρο 4 του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης έρχεται από ΝΔ. Ευ-νοϊκός τομέας για καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς – αισθητικούς, μόντε-λινγκ, καλλιτέχνες, δασκάλους, συγγραφείς, ιδιαίτερα αν είναι η είσοδος του καταστήματος, γραφείου ή δωματίου τους.
Ιδανικός φέτος τομέας-δωμάτιο για σπουδαστές. Ευνοούνται οι γεννημένοι στο ζώδιο της μαϊμούς ή προβάτου και οι γυναίκες της οικογένειας και οι μη-τέρες.

Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο έρχεται από την Α και φέρνει καταστροφές, θάνα-το, ατυχήματα. Δυσοίωνη κρεβατοκάμαρα φέτος στην Α και χρειάζεται άμεση θεραπεία με vortex χώρου καθώς και το σαλόνι. Η κουζίνα και το μπάνιο πι-θανόν να έχουν διαρροές βλάβες αν δεν μπουν αντίμετρα. Τοποθετείτε τα vortex χαλκού για προστασία στο κεντρικό δίκτυο νερού. Όχι ανακαινίσεις στον τομέα. Η παγόδα των 5 στοιχείων και τα vortex μπορούν να εξουδετερώ-σουν την κακοτυχία που φέρνει το άστρο 5. Ο μεγαλύτερος γιος και αυτοί που είναι στο ζώδιο του κουνελιού ας πάρουν έξτρα μέτρα (μάνταλες, φυλακτά).

Το Ετήσιο Άστρο 6 των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Κατάλλη-λο γι’ αυτούς που έχουν διευθυντικές θέσεις ή επιζητούν αναγνώριση, προα-γωγή και φήμη. Ενεργοποιείται στο σπίτι ή στην επιχείρηση με νερό. Μεταφέ-ρει όλες τις ουράνιες ευλογίες και ευνοεί ιδιαίτερα αυτούς στο ζώδιο του δράκου ή φιδιού ή την πρώτη κόρη της οικογένειας. Ευνοϊκή είσοδος η ΝΑ, το υπνοδωμάτιο ή σαλόνι σε αυτόν τον τομέα και αυτοί που ζουν σε ένα τέτοιο σπίτι θα έχουν πολλές ευλογίες το 2020.

 

ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ


Το αστέρι 1: (Tong Lang) λευκό, στοιχείο νερού. Το αστέρι της νίκης. Επηρεά-ζει την ακαδημαϊκή καριέρα, την καριέρα και φέρνει καλή φήμη, νίκες, καλή τύχη, αυξάνει την επιρροή μας πάνω σε ισχυρούς ανθρώπους. Μπορεί να ε-πηρεάσει τα νεφρά, το συκώτι, τα έντερα ή την ουροδόχο κύστη.
Το αστέρι 4: (Wen Qu) πράσινο, στοιχείο ξύλου. Το αστέρι του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης. Σχετίζεται και προάγει την ακαδημαϊκή επιτυχία και την πρόοδο στις σπουδές, την έρευνα, την γνώση, τη σοφία και την αυτοανάπτυ-ξη.
Το αστέρι 6: (Wu Qu) λευκό, στοιχείο μετάλλου. Το αστέρι της ουράνιας τύ-χης. Αυτό το θεϊκό αστέρι φέρνει ευλογίες, πλούτο. Εφελκύει βοήθεια ώστε να ολοκληρωθεί οτιδήποτε κάνουμε σε οποιοδήποτε τομέα.
Το αστέρι 8: (Zion Fu) λευκό, στοιχείο γης. Φέρνει πλούτο, προάγει τη δου-λειά, φέρνει προαγωγές, αύξηση μισθού, καλή υγεία και επιτυχία στην καριέ-ρα.
Το αστέρι 9: (You Bi) μωβ, στοιχείο φωτιάς. Το αστέρι της μελλοντικής ευημε-ρίας. Αντιπροσωπεύει τον μελλοντικό πλούτο. Φέρνει ευημερία, καλή τύχη, φήμη και δυνατότητα αναγνώρισης. Με τη διέλευσή του θα έχουμε χαρούμε-νες εκδηλώσεις στο σπίτι όπως γάμους, προαγωγές, επιτυχίες, κα. Ο πλούτος που φέρνει δεν είναι μόνο υλικός αλλά και στις σχέσεις, στις σπουδές και α-νταμείβει τους κόπους μας.

 

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ

Το αστέρι 2: (Ju Men) μαύρο, στοιχείο γης. Το αστέρι των ασθενειών. Είναι ένα δυσοίωνο πάντα αστέρι που φέρνει ασθένειες, ατυχήματα, φτωχή υγεία και κακή τύχη. Φέρνει ασθένειες που σχετίζονται κυρίως με το στομάχι και το πεπτικό σύστημα. Μπορεί να οδηγήσει μια έγκυο σε αποβολή. Επειδή σχετί-ζεται με τη γη μπορεί να φέρει σεισμούς.
Το αστέρι 3: (San Sha) πράσινο, στοιχείο ξύλου. Το αστέρι των 3 σκοτωμών. Η επίδρασή του οδηγεί σε απώλεια ενέργειας, καβγάδες, φιλονικίες, νομικές έ-ριδες, τσακωμούς και πολέμους, δικαστήρια και κλοπές. Φέρνει προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το συκώτι και τα άκρα.
Το αστέρι 5: (Lian Zhen) κίτρινο, στοιχείο γης. Το αστέρι της κακοτυχίας και της καταστροφής. Ίσως να είναι και το πιο καταστροφικό άστρο μια και φέρνει κακοτυχία κάθε είδους και σε όλους τους τομείς. Αυτό προξενεί μεγάλες οικο-νομικές καταστροφές, ατυχήματα, ασθένειες ακόμα και θάνατο. Πρέπει να αποφεύγεται και να θεραπεύεται οπωσδήποτε με τους τρόπους που υποδει-κνύονται.
Το αστέρι 7: (Tui Pojun) κόκκινο, στοιχείο μετάλλου. Το αστέρι της βίας. Οδη-γεί σε κλοπές, κίνδυνο φωτιάς, νομικά ζητήματα, οικονομική αποτυχία, απώ-λειες στο σπίτι και στη δουλειά. Σχετίζεται με ασθένειες στόματος, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και οδηγεί σε ασθένειες που απαιτούν χειρουργείο.
Ας δούμε όμως για το 2020 ιδιαίτερα ποιους τομείς θα επισκεφθούν στο σπίτι και στην εργασία μας αυτά τα αστέρια, τι επιπτώσεις θα έχουν και πως θα τις αντιμετωπίσουμε:
Σύμφωνα με το ινδικό Βάστου αυτοί οι 9 αριθμοί αναλογούν στους 9 πλανή-τες οι οποίοι αντιστοιχούν στους 8 προσανατολισμούς, συν το κέντρο του χώ-ρου μας.
Αυτοί οι πλανήτες είναι σταθεροί και αντιπροσωπεύονται από ειδικές μάντα-λες-γιάντρας, με γεωμετρικά σχήματα, γιάντρας με αριθμούς, γιάντρας με θε-ότητες για τον κάθε πλανήτη και μάντραμς (ιερούς ήχους πλανητών και θεο-τήτων).
Ιπτάμενα άστρα είναι σύμφωνα με το Βάστου ενέργειες που εκπορεύονται όταν οι σταθεροί πλανήτες μετακινούνται από την έδρα τους και τον προσα-νατολισμό τους σε άλλες έδρες και τομείς. Τα ευοίωνα άστρα είναι το 1, 4, 6, 8 και 9 και σε όποιο τομέα εγκαθίστανται τον ενισχύουν ενώ το 2,3, 5 και 7 είναι
τα δυσοίωνα που οι ενέργειές τους δημιουργούν δυσαρμονία έως και σοβαρά προβλήματα στον τομέα που πλήττουν. Για φέτος (2018) έχουμε τις ‘επισκέ-ψεις’-προσωρινές μετακινήσεις των σταθερών πλανητών σε άλλους οίκους όπως φαίνονται στον πίνακα.

 

Η αντιστοιχία προσανατολισμών-πλανητών και των ιδιοτήτων που εκφράζει ο καθένας έχει ως εξής:

 

Ανατολή → Ήλιος → Υγεία, ευοίωνα ξεκινήματα, δύναμη
Δύση → Δύση → Κρόνος → Εκπαίδευση, γαλήνη
Βορράς → Ερμής → Πλούτος, δύναμη, πειθαρχία
Νότος → Άρης → Ευοίωνη γέννηση, ευημερία
Βορειοδυτικά → Σελήνη → Σχέσεις, αποφασιστική κίνηση
Νοτιοδυτικά → Ράχου (Βόρειος Δεσμός Σελήνης) → Επιρροή, επέκταση, βάρος
Βορειοανατολικά → Δίας και Κέτου (Νότιος Δεσμός Σελήνης) → Πνευματικό-τητα, γνώση, νόηση
Νοτιοανατολικά → Αφροδίτη → Υψηλά επίπεδα ενέργειας, σεξουαλικότητα

 

Γενικές Συμβουλές για το 2020

Διευκρινίζουμε ότι το Σεληνιακό έτος ξεκινά στις 25/1 και στις 4/2 μπαίνουν οι θεραπείες με βάση το Ηλιακό έτος.
Νερό πρέπει να υπάρχει έξω στη ΒΔ ή ΝΔ πλευρά και μέσα στη ΒΔ.
Επίσης, αλατόνερο, 6άδα κινέζικα νομίσματα στο Βορρά (για το 5), στοιχεία μετάλλου και μελωδός με 6 ράβδους.
Προστατευτικό ζώο το βόδι, ανταγωνιστικό το άλογο.
Ευοίωνοι μήνες: 2, 5, 6, 7 και 12.
Χρώματα: πράσινο, χρυσό, μπλε
Ευνοϊκές κατευθύνσεις: ΒΑ και ΝΑ

 

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ


ΝΟΤΙΑ: Άστρο 2 ασθενειών (μαύρο)
Εγκαθίσταται στο Νότιο τομέα και μπορεί, αν δεν προσεχθεί, να φέρει ασθέ-νειες και αναπάντεχους κινδύνους. Πλήττει επίσης όσους ασθενούν ήδη και καλό θα ήταν να αποφεύγουν τον τομέα οι έγκυοι. Νότια καθιστικά ή υπνο-δωμάτια είναι επικίνδυνα. Ο συνήθης τρόπος αντιμετώπισης είναι:
1. Χρυσή νεροκολοκύθα
2. Θεραπευτικός βούδας κρεμαστός ή άγαλμα
3. Κουάν Γιν άγαλμα
4. Κρεμαστή νεροκολοκύθα με 5 νομίσματα
5. Χελώνα μακροζωίας
6. Θεός Σάο μακροζωίας, χρυσός
7. Στούπα μπρούντζινη
8. Θεραπεία με αλατόνερο, εξάδα νομίσματα, εξάρης μελωδός
9. Θιβετανικό φυλακτό υγείας
10. Οργονίτης πυραμίδα με μάνταλα Άρη
11. Τυχερός Βούδας με νεροκολοκύθα
12. 2 κοράλλια
13. Μάνταλα ή άγαλμα Σίβα ή φωτογραφία
14. Λίνγκαμ (υδραργύρου, κρυστάλλινο ή άλλο)
15. Ρουντράκσα με 5 faces υγείας ή 3 faces του Άγκνι προστασία και από παρελθοντικό κάρμα


Sui Po (Year breaker) 112,5ο – 127,5ο Βρίσκεται ακριβώς αντίθετα από τον Με-γάλο Δούκα και ισχύουν τα ίδια και γι’ αυτόν τον τομέα: όχι θόρυβος, σκαψί-ματα, ανακαίνιση, γιατί να εμφανιστούν άμεσα προβλήματα υγείας. τοποθε-τήστε μελωδό με 6 ράβδους, 6άδα νομίσματα και το ισχυρό ΠιΓιάο να κοιτάει Νότια.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Άστρο 5 δυστυχίας (κίτρινο)
Ασταθές άστρο που μπορεί να φέρει τραγωδίες, οικονομικές απώλειες, δυ-στυχία, νομικά ζητήματα. Καλό είναι να μη γίνει ανακαίνιση, σκαψίματα και γενικότερα να μην αναταραχτεί ο τομέας.
1. Παγόδα 5 στοιχείων χρυσή ή οργονίτη
2. Μελωδός με 6 ράβδους
3. Θιβετανή καμπάνα με ντόρτζε σετ
4. Μερού Τσάκρα πυραμίδα ή οργονίτης με μάνταλες Ανατολής (Ήλιου), Σρι Γιάντρα
5. Θεραπεία με αλατόνερο, εξάδα νομίσματα
6. Τρεις Θεοί Φου-Λου-Σάο
7. Μάνταλα Kanak Dhara (χρυσής τύχης)
8. 1 ή 5 ρουμπίνια
• Να μην κοιμάστε στην Ανατολή
• Να μείνει ήσυχος ο τομέας
• Κλειστές πόρτες/παράθυρα
• Όχι μουσική/τηλεόραση
• Όχι κηπουρική/σκάψιμο στην Ανατολή
• Αποφύγετε το στοιχείο της φωτιάς σε αυτό τον τομέα φέτος
Επειδή το 5 αστέρι της δυστυχίας μπαίνει γρήγορα και φέρνει άμεσα αποτε-λέσματα, θα πρέπει τα αντίμετρα να τοποθετηθούν πριν τις 4/2/2020 και ο-ποιαδήποτε εργασία να έχει γίνει για να μείνει ο τομέας ήσυχος.

 

ΒΟΡΡΑΣ: Άστρο 3 τσακωμών (κόκκινο)
Θα επιφέρει τσακωμούς, καβγάδες, διαμάχες, έως και νομικές αντιπαραθέ-σεις και θα οδηγήσει σε τραγωδία και βία αν δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσμα-τικά. Καταπολεμάται με το στοιχείο της Φωτιάς. Οτιδήποτε έχει το πύρινο στοιχείο εξαντλεί και παύει την επίδρασή του. Χρειαζόμαστε άπλετο φως και κόκκινο χρώμα.
1. Κόκκινα ρόδια, κόκκινα γούρια
2. Πούρπα Θιβετανικά
3. Κόκκινος Αετός
4. Κόκκινος Δράκος
5. Βάζρα Θιβετανικά
6. Βραχιόλια από γρανάτη ή 3 σμαράγδια
7. Κρεμαστοί αετοί
8. Κρεμαστοί Βούδες από ζαντ
9. Μερού Τσάκρα με μάνταλα Βορρά (Ερμής, Κούμπερ)
10. Βούδες πλούτου
11. Χελώνα μεταλλική με Μέρου τσάκρα
12. Άγαλμα Ντούργκα, Γιάντρα Ντούργκα, 9άρι Ρουντράκσα

Το Πι Γιάο να κοιτά Βόρεια για Tai Sui (Μεγάλο Δούκα)

ΚΕΝΤΡΟ: Άστρο 7 κλοπές, βία, απώλεια, ατυχήματα, κακογλωσσιά, εξαπάτηση


1. 7 μπλε ελέφαντες σε σειρά ή μονός μπλε ελέφαντας με μάτι
2. Στίκερς στο κοντινότερο παράθυρο με Σρι Γιάντρα για προστασία
3. Άγαλμα Χάνουμαν ή μάνταλα Χάνουμαν
4. Βάστου Πουρούσα κιτ
5. Μερού Τσάκρα με 5 μάνταλες Βάστου και Κέντρου ή 1 πυραμίδα λευκή βάστου με μάνταλα Βάστου
6. Κουάνγκ Κονγκ
7. Vortex χαλκού κέντρου για υψηλή δόνηση και προστασία
8. Οργονίτες ή αγάλματα αγγέλων για προστασία
9. Φυλακτό μάτι ή Χάμσα Χέρα (χέρι Φατιμά)
10. Τυρκουάζ – μαύρη τουρμαλίνη πυραμίδα
11. Βραχιόλι λάπις λάζουλι, σοδαλίτης, κυανίτης, αμαζονίτης ή με μάτια
12. Ποντίκι
13. Γαλάζιος δράκος
 


ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ


ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Άστρο 1 της νίκης
Φέρνει νίκη ενάντια στους ανταγωνιστές, επιτυχία και ολοκλήρωση στην ερ-γασία. Ευνοεί την πατριαρχία και όσους δουλεύουν σε χώρο ΒΑ.
1. Φορέστε μάτι τίγρης ή ζαντ, μενταγιόν ή βραχιόλι
2. Σύμβολο νίκης
3. Θεός σε άλογο Kwan Kong
4. Αρχάγγελος Μιχαήλ
5. Χρυσή κουκουβάγια
6. Χρυσό άλογο
7. Ελέφαντας λευκός με χρυσό
8. Καφέ άλογο ευημερίας
9. Άγαλμα Δία
10. Μερού Τσάκρα πυραμίδα με μάνταλα Δία και Κέτου

ΔΥΤΙΚΑ: Άστρο 9 του μελλοντικού πλούτου (μωβ)
Η φωτιά του 9 εξαντλείται από το στοιχείο της Γης στο Κέντρο. Ενίσχυση του στοιχείου της φωτιάς στο κέντρο. Φορέστε ότι έχει 9 πέτρες ή πολλαπλάσιά τους.
1. Παγόδα 9 επιπέδων
2. 9 Ντούργκα από 8 μέταλλα
3. Μάνταλα Κρόνου
4. 9 ζαφείρια βραχιόλια, 9άρι Ρουντράκσα
5. Μεταλλικές καμπάνες
6. Λάξμι, Γκανές άγαλμα ή μάνταλα
7. Καράβι πλούτου
8. Δοχείο πλούτου με 9 δράκους και ΠιΓιάο
9. Mala 108 χαντρών από αμέθυστο ή οψιδιανό
10. Κοσμήματα αμέθυστου ή αμετρίνης
11. Θεός Ζάμπαλλα χρυσός και να καίτε sticks Ζάμπαλλα
12. Μάνταλα 9 πλανητών απλή ή από 8 μέταλλα με τα πετρώματα των 9 πλανητών


ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ: Αστέρι 4 ρομαντισμού – εκπαίδευσης
1. 7 επιπέδων κρυστάλλινη παγόδα (για σπουδές)
2. Δράκος - Φοίνικας
3. Κοσμήματα από ροζ χαλαζία ή ροζ τουρμαλίνη μενταγιόν ή βραχιόλι, strawberry quartz ή οργανίτης
4. Κύκνοι από γυαλί ή χρυσό
5. Σφαίρες ή mala από ροζ χαλαζία
6. 2 δρακόψαρα ή μπρούτζινα με πύλη δράκου
7. Υδρόγειος σφαίρα κρυστάλλινη
8. Κρύσταλλοι λέιζερ – αιχμές (4)
9. Καρδιά ή διαμάντι ροζ χαλαζία
10. Άγαλμα Σαρασβάτι ή μάνταλα
11. Μερού Οργονίτης με μάνταλες ΝΔ Ράχου
12. Άγαλμα Κρίσνα – Ράντα
13. Ψάρι αρουάνα

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ: Άστρο 8 του πλούτου
Ενισχύουμε το στοιχείο της γης με κρυστάλλους, κοσμήματα από ημιπολύτι-μους λίθους
1. Μπωλ με 8 λίθους (κεχριμπάρι, χρυσό ρουτύλιο, χαλαζία με τιτάνιο, κι-τρίνη, κίτρινο μάτι γάτας, μάτι τίγρης, χρυσό κουάρτζ ή βραχιόλι από αυτά τα πετρώματα)
2. Βάζο πλούτου σύμφωνα με τις οδηγίες κατασκευής του
3. Δένδρο πλούτου ή δένδρο πλούτου με ποντικό
4. Θεός πλούτου Ζάμπαλα ή Λάξμι με λίθους πλανητών ή μάνταλες
5. Οργονίτης Μερού με μάνταλες πλούτου
6. 8 μαργαριτάρια για Σελήνη
7. Μάνταλες ασταντάτου με 8 μέταλλα
8. Θιβετανικό πανώ με 8 ευοίωνα σύμβολα
9. Πράσινη Τάρα πανώ ή άγαλμα
10. Τυχεροί Βούδες
11. Καράβι ζαντ


ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Άστρο 6 Ουράνιας τύχης
Φέρνει όχι μόνο εξαιρετική τύχη αλλά και δύναμη ηγεσίας, βοηθούς-μέντορες και αναπάντεχη καλοτυχία. Ιδιαίτερα φέτος ευοίωνα τα σπίτια με ΝΑ είσοδο. Ενεργοποιήστε το με:
1. Κρυστάλλινη σφαίρα στη ΝΑ είσοδο
2. 6άδα νομίσματα
3. Κρυστάλλινες μπάλες σβαρόφσκι
4. Κουάν Γιν χρυσή ή Λάξμι χρυσή για αφθονία
5. Χρυσός Ζάμπαλλα
6. Δοχεία πλούτου, χρυσοί Βούδες σε κρυστάλλινο ροζ
7. Κρεμαστό από ζαντ κίτρινο με Κουάν Γιν
8. 3 θεοί χρυσοί ή μπορντώ χρυσοί ή μπρούτζινοι
9. 6άρι μελωδός
10. Μέρου Τσάκρα με μάνταλα Αφροδίτης
11. Αγάλματα Γκανές
12. Φυλακτά αγγέλων
13. 6 ζιργκόν ή διαμάντια
14. Εξάρια κρεμαστά και στο αυτοκίνητο

 

Μέθοδος καθαρισμού των παλαιών θεραπειών

Μια νύχτα με πανσέληνο ή σε άφθονο, άμεσο ηλιακό φως τα εκθέτουμε για 4 ώρες το ελάχιστο. Στη συνέχεια τα ραντίζουμε με αλάτι Ιμαλαΐων. Το πρωί ή μετά τα ξεπλένουμε με ενεργειακό νερό και τα σκουπίζουμε καλά. Αυτά που δεν μπορούν να μπουν στο αλάτι πρέπει να αντικαθίστανται κάθε χρόνο και να μην ξαναχρησιμοποιούνται. Ο καθαρισμός από αρνητική ενέργεια και η ενδυνάμωση με Sheng Chi θετική ενέργεια είναι απαραίτητος.
Επίσης, αν δε θέλετε να φαίνονται οι 6άδες τα νομίσματα κρεμάστε τα πίσω από κάδρα ή φωτογραφίες, είναι εξίσου ισχυρά.

 

Σας ευχόμαστε Καλή επιτυχία στη μελέτη, καθαρισμό και τοποθέτηση των θε-ραπειών.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνιση ώστε να τα τοποθετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον χώρο σας.