Ιπτάμενα Άστρα 2021

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2021
(4/2/2021-3/2/2022)


Έτος του Xin Chou
Γιν Μεταλλικού Βοδιού

 


ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2021

 

Στις 4 Φεβρουαρίου 2021 θα μπούμε στο έτος Xin Chou του Γιν Μεταλλικού Bοδιού. 
 
Το επερχόμενο έτος του Βοδιού είναι ένα έτος αναδόμησης και προσαρμογής.
 
Είναι ένα ελπιδοφόρο έτος. Το Βόδι συμβολίζει την σταθερότητα. Επιπλέον είναι μια χρονιά μετάλλου και το στοιχείο αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη για στέρεα δομημένες αλλαγές που θα διαρκέσουν. Εμφανίζεται πιο αισιόδοξο και λαμπερό από το 2020 αρκεί να κινηθούμε με σύνεση και συλλογιζόμενοι τα θετικά βήματα αυτοβελτίωσης που πρέπει να κάνουμε. Οι ανακατατάξεις έχουν μια διαδικασία διατάραξης κάποιες φορές.
Επειδή ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η περίοδος του 8 και πλησιάζουμε στη περίοδο του 9 (2024-2044) θα έχουμε έλλειψη ηρεμίας και γαλήνης γενικότερα.
Δυστυχώς θα δούμε να συμβαίνουν περισσότερες φυσικές καταστροφές με βάση τις κλιματικές αλλαγές, πολλές φωτιές και πυρκαγιές σε όλο τον πλανήτη.
Σίγουρα δεν θα είναι παγκοσμίως μια καλή και εύκολη χρονιά ίσως όμως λίγο καλύτερη από το 2020. Θα έχουμε θετικές αλλαγές αλλά δεν θα γυρίσει η κατάσταση ούτε εύκολα ούτε γρήγορα.
 
 
SHA  Οι 3 Αρνητικές Επιδράσεις για το 2021 
1. San Sha ( 3σκοτωμοί )     2. Tai Sui ( Μεγάλος Δούκας)      3. Sui Po
                   
Αυτές οι θέσεις ενέχουν τις πιθανές αρνητικές ενέργειες της Ασθένειας, Θανάτου και Ολικής Καταστροφής.  Αποφεύγουμε κάθε ουσιαστική μετακίνηση, σκάψιμο ή πείραγμα γης σε αυτούς τους τομείς. Μην κάθεστε με την πλάτη σε αυτά τα 3 Sha (αρνητικές επιδράσεις).
Παρόλο που όπως κάθε χρόνο έχουμε 5 ευοίωνα και 4 δυσοίωνα άστρα φέτος έχουμε το φαινόμενο να επισκέπτονται 2 από αυτά τα τρία sha (δυσοίωνα) ευοίωνους τομείς. Συγκεκριμένα ο Μεγάλος Δούκας επισκέπτεται τον ευοίωνο ΒΑ τομέα και οι 3 σκοτωμοί επισκέπτονται την Α που είναι επίσης ευοίωνη. Οπότε θα πρέπει να πάρουμε επιπλέον αντίμετρα- θεραπείες και σε αυτούς τους ευοίωνους τομείς. Ο Sui Po επισκέπτεται τον ήδη επιβεβαρυμένο τομέα από το άστρο 3 των τσακωμών ΝΔ τομέα οπότε εκεί θα εντείνουμε τα αντίμετρα.
Αναλυτικά γι’ αυτές τις 3 επιδράσεις :
 
1. Tai Shui –Mεγάλος Δούκας
Δεδομένου ότι καταλαμβάνει τις μοίρες από 22,5 έως 37,5 του ΒΑ το-μέα φροντίζουμε να μην κάνουμε καμία εργασία που να σχετίζεται με σκάψιμο, επισκευή, ανακαίνηση, διατάραξη αυτού. Δεν βάζουμε εδώ δυνατή μουσική, ούτε χτυπάμε δυνατά τυχόν πόρτες ή μπαλκονόπορτες αν υπάρχουν ΒΑ. Δεν έχουμε εδώ γεννήτρια ή το playroom.
Τοποθετούμε ένα Πι Γιάο ΒΑ να κοιτά προς αυτή την κατεύθυνση.
Δεν κοιτάμε ΒΑ ακόμα κι αν είναι μια από τις ευοίωνες κατευθύνσεις μας.
Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Βοδιού και του προβάτου βάλλο-νται ευθέως ενώ αυτά που ανήκουν στο ζώδιο του Δράκου και του σκύλου συγκρούονται πλαγίως, λιγότερο.
 
2. Οι 3 σκοτωμοί ( 3 killings )
Είναι δυνατόν να προκαλέσουν ασθένεια, απώλεια χρημάτων ή αγαπημένου προσώπου. Φέτος βρίσκονται στον Α τομέα. Επηρεάζουν ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Αλόγου, της Κατσίκας και του Φιδιού.
Προστατευόμαστε κυρίως με φύλακες όπως το Πι Γιάο, τα τσιλίν, τα Φου Ντογκ, τον πολεμιστή πάνω στη τίγρη ή τον πολεμιστή πάνω στο άλογο με το σπαθί.
 
3. Sui Po   
Eγκαθίσταται στον ΝΔ τομέα ( 202,5-217,5 μοίρες) και μπορεί να επιφέρει σωρεία προβλημάτων στις σχέσεις, στο γάμο, σε νομικά ζητήματα, στον πλούτο, στην καριέρα και στην υγεία. Επηρεάζει ιδιαίτερα αυτούς που είναι στο ζώδιο του προβάτου και της μαιμούς. Διατηρούμε ήρεμο τον τομέα και δεν κρεμάμε εδώ μουσικούς μελωδούς. Ιδιαίτερη προσοχή στα αντίμετρα αυτοί που έχουν ΝΔ κεντρική είσοδο.
 
Κυρίαρχος Αριθμός φέτος είναι το 6. Καταλαμβάνει το κέντρο του σπι-τιού. Επειδή είναι ένα ευοίωνο άστρο πλούτου και κυριαρχίας θα ευνοη-θούν ιδιαίτερα φυσικού και στρατιωτικού τύπου επαγγέλματα, όπως α-θλητές, οικοδόμοι, κατασκευαστές, αστυνομικοί, πυροσβέστες…
Τυχερά νούμερα του έτους είναι το5,7,16,23,81.
Χρώματα του έτους είναι το μεταλλικό γκρι, το ασημί, το λευκό λόγω του στοιχείου του μετάλλου και το μπλε άκουα και το κίτρινο για το Βόδι.
            Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε σχολαστικά τα αντίμετρα φέτος ιδιαίτερα αυτοί που ανήκουν στο ζώδιο του προβάτου μια και είναι ανταγωνιστικό του βοδιού και θα επηρεαστεί πολύ. Καλόν είναι να μην παίρνουν ρίσκα και να προσέχουν υπογραφές και συμβόλαια.
Τέλος αν η κατοικία σας είναι διόροφη προσέξτε ότι τα αντίμετρα τοποθετούνται και στους δύο ορόφους.
Ας θυμόμαστε ότι στη ζωή υπάρχουν για όλους αντιξοότητες και ατομικά και εθνικά και παγκόσμια. Σημασία έχει πως εμείς αντιλαμβανόμαστε, αξιοποιούμε και αντιδρούμε σε αυτές!
         
Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα ενσωματώνουν τις αρχές των 5 στοιχείων Wu Xing), τα 8 τρίγραμμα (Ba Gua), τους Αριθμούς (Luo Shu) και τα 24 Βουνά για να αναλύσουν σε ένα χώρο την ποιότητα και τη δυναμική του Τσι σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
 
Δεδομένου ότι το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο της κακοτυχίας καταλαμβάνει τον ΝΑ Τομέα, είναι απαγορευτική κάθε οικοδόμηση ή ανατάραξη. Σε αυτόν τον τομέα αποφεύγουμε τα κόκκινα χρώματα όπως και στο 2 Μαύρο του Βορρά γιατί η φωτιά θα τα ενεργοποιήσει. Καλές θεραπείες γι’ αυτά είναι τα μεταλ-λικά χρώματα και τα στρογγυλά αντικείμενα. Για το 5 κίτρινο μια πολύ καλή θεραπεία είναι το εκκρεμές ρολόι που χτυπά τις ώρες ή καμπάνες. Δεν είναι ευοίωνος τομέας για κρεβατοκάμαρα, γραφείο ή κεντρική είσοδο.
 
Το Ετήσιο 7 Κόκκινο Αστέρι των κλοπών, της βίας και της εξαπάτησης είναι στον  ΒΔ τομέα . Δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση.  Αν εκεί κάθονται ή με-λετούν τα μέλη του σπιτιού, θα επηρεαστούν από την αρνητική του ενέργεια και θα γίνουν πιθανά θύματα εξαπάτησης. Μην υπογράφετε βιαστικά έγγραφα. Αποφύγετε τις παγίδες και οδηγείτε προσεκτικά σε φωτεινούς και όχι ερημικούς δρόμους. Εάν εκεί στο σπίτι ή στο γραφείο υπάρχει μπαλκονόπορτα ή η κεντρική είσοδος είναι ευάλωτο σημείο για κλοπές ή παραβίαση. Όλοι πρέπει να έχουν μάνταλα προστατευτική για κλοπές. Χρειάζονται ειδικά αντίμετρα. Εδώ μειώνουμε το μέταλλο και αυξάνουμε το στοιχείο του νερού. Ελαττώνουμε το λευκό χρώμα, το ασημί, το χρυσό ή τα μεταλλικά έπιπλα.
 
Το Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό του πλούτου έρχεται από τη Δύση. Είναι το κυρίαρ-χο άστρο του πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024) και θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη, ευμάρεια, ενέργεια, ζωτικότητα, κύρος, γενναιοδωρία ιδιαίτερα αν Δυτικά βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με κτηματομεσιτικές εργασίες και προϊόντα που έρχονται από τη Γη. 
Θετική περιοχή του σπιτιού. Πρέπει να την ενισχύσουμε με τόνους κίτρινου, καφέ, μπεζ – στοιχείο γης και με κεραμικά αντικείμενα, πετρώματα ζαφείρι, κιτρίνη, χρυσόλιθο. Μειώνουμε τα μεταλλικά αντικείμενα.
 
Προσοχή στη ΝΔ είσοδο του σπιτιού, όχι μελωδούς ΝΔ , μουσική, κινητικότη-τα, μια και την επισκέπτεται το Ετήσιο Άστρο Κόκκινο 3 που είναι επιθετικό και πρόξενος σοβαρών ατυχημάτων σε μικρά παιδιά ή στον άντρα του σπι-τιού, νομικών προβλημάτων και απώλεια χρημάτων. Χρησιμοποιήστε κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του 3. Εδώ εγκαθίσταται ο θυμός, η εριστικότητα γι’αυτό αποφεύγουμε αν είναι δυνατόν να καθόμαστε πολύ σε αυτόν τον τομέα.  Όχι ανακαινίσεις, σκαψίματα, μουσική. Εάν στον ΝΔ είναι η κρεβατοκάμαρα, κίνδυνος στις σχέσεις του ζευγαριού και αν η γυναίκα είναι έγκυος, υπάρχει κίνδυνος να χάσει το παιδί. Η ΝΔ πλευρά ανήκει στο στοιχείο της γης και ενισχύετα με το στοιχείο της φωτιάς, δηλαδή με τόνους του ροζ, κόκκινου, βάζουμε κεριά, φως και αμέθυστους.
 
Το Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ του μελλοντικού πλούτου, έρχεται από τα ΒΑ. Άστρο φήμης, ομορφιάς, θεάματος. Ιδανικό για ηθοποιούς, μουσικούς, ιδιαίτερα αν στον Βορειοδυτικό τομέα κάνουν τις πρόβες τους. Ιδανικός τομέας σε κατα-στήματα με glamour ρούχα, αξεσουάρ. Φέτος έχει θετική και αρνητική σημα-σία. Αφενός έχει πολλαπλασιαστική ενέργεια και ευνοούνται τα δωμάτια που βρίσκονται ΒΑ αφετέρου επειδή εκεί περνά και ο Μεγάλος Δούκας δεν τον αναταράσσουμε. Ανήκει στο στοιχείο της γης και είναι φέτος εξαιρετικός για να απλωθεί η φήμη, ο πλούτος, η δημοτικότητα, να γίνουν γιορτές. Το μήνυμα του τομέα είναι, ας κάνουμε κάτι ευχάριστο για τους άλλους, επικοινωνία με ειλικρίνεια, δεν ενδίδουμε στους πειρασμούς.
 
Το Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό της νίκης έρχεται από τον Νότο. Ευνοϊκός τομέας εάν εκεί βρίσκεται η είσοδος σπιτιού, γραφείου ή επιχείρησης. Θα φέρει σο-φία, νέες ιδέες, δημιουργικότητα. Θα συμβάλλει σε προαγωγές, επιτυχία σε εξετάσεις, αναπάντεχα οφέλη, θα διευκολύνει το διάβασμα όσων το γραφείο είναι ΒΑ. Νίκη απέναντι σε ανταγωνιστές. Ανήκει στο στοιχείο της φωτιάς γι’αυτό απαγορεύεται η τοποθέτηση συντριβανιών και προτιμάται η τοποθέτηση πρασίνου.
 
Το Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο έρχεται από τον Βορρά, είναι το Άστρο της ασθέ-νειας. Για το 2 Μαύρο ιδιαίτερη θεραπεία αποτελούν 2 Φυσικές Νεροκολοκύθες βαμμένες χρυσές ή μεταλλικές χρυσές.  Να μην κάθονται στον τομέα έγκυες ή να μην γυμνάζεστε σε αυτόν τον τομέα. Η ενέργειά του μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια, στρες, κατάθλιψη, απελπισία και να εγείρει συναισθηματικά ζητήματα. Επειδή πλήττει τον Βορρά που είναι το στοιχείο του νερού μπορεί να δημιουργηθούν θέματα στο ουροποιητικό και στα νεφρά. Μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερο μέταλλο, λευκό, ασημί, χρυσό χρώμα και να ελαττώσουμε τα γήινα στοιχεία και χρώματα.
 
Το Ετήσιο Άστρο 4 του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης έρχεται στην Ανατολή. Ευνοϊκός τομέας για καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς – αισθητικούς, μόντελινγκ, καλλιτέχνες, δασκάλους, συγγραφείς, ιδιαίτερα αν είναι η είσοδος του καταστήματος, γραφείου ή δωματίου τους.
Ιδανικός φέτος τομέας-δωμάτιο για σπουδαστές. Το γραφείο να κοιτάει στην Ανατολή, ποτέ πλάτη στην Α. Διατηρήστε το πολύ καθαρό. Εξαιρετικό έτος για προτάσεις γάμου- γάμους. Επιτυχία θα έχουν αυτοί που βασίζονται σε αμοιβαία αγάπη και αλληλοσεβασμό. Αν η κύρια είσοδος είναι Ανατολή μην την χτυπάτε όταν ανοιγοκλείνετε γιατί μην ξεχνάμε την επιρροή των 3 σκοτωμών που χτυπά τον τομέα κι ας είναι ευοίωνος. Δεν ενισχύουμε το στοιχείο της φωτιάς αλλά επιλέγουμε τόνους του γκρι, πράσινου, γαλάζιου.
 
 
Το Ετήσιο Άστρο 6, που βρίσκεται φέτος στο Κέντρο, των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Κατάλληλο γι’ αυτούς που έχουν διευθυντικές θέ-σεις ή επιζητούν αναγνώριση, προαγωγή και φήμη. Ενεργοποιείται στο σπίτι ή στην επιχείρηση με νερό. Μεταφέρει όλες τις ουράνιες ευλογίες. Αν βρίσκεται το υπνοδωμάτιο ή σαλόνι σε αυτόν τον τομέα θα έχουν οι ένοικοι την τύχη με το μέρος τους, θα βρίσκουν αναπάντεχες λύσεις στα προβλήματά τους και αυτοί που ζουν σε ένα τέτοιο σπίτι θα έχουν πολλές ευλογίες το 2021.
Αυτό το έτος θα μας διδάξει ότι σπουδαιότερο από το να κάνουμε χρήματα εί-ναι να συνδεόμαστε με ανώτερες συμπαντικές ενέργειες και να τις χρησιμοποιούμε για το κοινό καλό.

 

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ

 

Το αστέρι 1: (Tong Lang) (Νότος για το 2021) λευκό, στοιχείο νερού. Το αστέρι της νίκης. Επηρεάζει την ακαδημαϊκή καριέρα, την καριέρα και φέρνει καλή φήμη, νίκες, καλή τύχη, αυξάνει την επιρροή μας πάνω σε ισχυρούς ανθρώπους. Μπορεί να επηρεάσει τα νεφρά, το συκώτι, τα έντερα ή την ουροδόχο κύστη.
Το αστέρι 4: (Wen Qu) (Ανατολή για το 2021) πράσινο, στοιχείο ξύλου. Το α-στέρι του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης. Σχετίζεται και προάγει την ακα-δημαϊκή επιτυχία και την πρόοδο στις σπουδές, την έρευνα, την γνώση, τη σοφία και την αυτοανάπτυξη.
Το αστέρι 6: (Wu Qu) ( Κέντρο για το 2021) λευκό, στοιχείο μετάλλου. Το α-στέρι της ουράνιας τύχης. Αυτό το θεϊκό αστέρι φέρνει ευλογίες, πλούτο. Ε-φελκύει βοήθεια ώστε να ολοκληρωθεί οτιδήποτε κάνουμε σε οποιοδήποτε τομέα.
Το αστέρι 8: (Zion Fu)( Δύση για το 2021) λευκό, στοιχείο γης. Φέρνει πλούτο, προάγει τη δουλειά, φέρνει προαγωγές, αύξηση μισθού, καλή υγεία και επιτυχία στην καριέρα.
Το αστέρι 9: (You Bi) (ΒΑ για το 2021) μωβ, στοιχείο φωτιάς. Το αστέρι της μελλοντικής ευημερίας. Αντιπροσωπεύει τον μελλοντικό πλούτο. Φέρνει ευημερία, καλή τύχη, φήμη και δυνατότητα αναγνώρισης. Με τη διέλευσή του θα έχουμε χαρούμενες εκδηλώσεις στο σπίτι όπως γάμους, προαγωγές, επιτυχίες, κα. Ο πλούτος που φέρνει δεν είναι μόνο υλικός αλλά και στις σχέσεις, στις σπουδές και ανταμείβει τους κόπους μας. 


ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ
Το αστέρι 2: (Ju Men) (Βορράς για το 2021) μαύρο, στοιχείο γης. Το αστέρι των ασθενειών. Είναι ένα δυσοίωνο πάντα αστέρι που φέρνει ασθένειες, ατυχήματα, φτωχή υγεία και κακή τύχη. Φέρνει ασθένειες που σχετίζονται κυρίως με το στομάχι και το πεπτικό σύστημα. Μπορεί να οδηγήσει μια έγκυο σε αποβολή. Επειδή σχετίζεται με τη γη μπορεί να φέρει σεισμούς.


Το αστέρι 3: (San Sha) (ΝΔ για το 2021) πράσινο, στοιχείο ξύλου. Το αστέρι των 3 σκοτωμών. Η επίδρασή του οδηγεί σε απώλεια ενέργειας, καβγάδες, φιλονικίες, νομικές έριδες, τσακωμούς και πολέμους, δικαστήρια και κλοπές. Φέρνει προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το συκώτι και τα άκρα.


Το αστέρι 5: (Lian Zhen) (ΝΑ για το 2021) κίτρινο, στοιχείο γης. Το αστέρι της κακοτυχίας και της καταστροφής. Ίσως να είναι και το πιο καταστροφικό ά-στρο μια και φέρνει κακοτυχία κάθε είδους και σε όλους τους τομείς. Αυτό προξενεί μεγάλες οικονομικές καταστροφές, ατυχήματα, ασθένειες ακόμα και θάνατο. Πρέπει να αποφεύγεται και να θεραπεύεται οπωσδήποτε με τους τρόπους που υποδεικνύονται.


Το αστέρι 7: (Tui Pojun) (ΒΔ για το 2021) κόκκινο, στοιχείο μετάλλου. Το αστέρι της βίας. Οδηγεί σε κλοπές, κίνδυνο φωτιάς, νομικά ζητήματα, οικονομική αποτυχία, απώλειες στο σπίτι και στη δουλειά. Σχετίζεται με ασθένειες στόματος, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και οδηγεί σε ασθένειες που απαιτούν χειρουργείο.


Ας δούμε όμως για το 2021 ιδιαίτερα ποιους τομείς θα επισκεφθούν στο σπίτι και στην εργασία μας αυτά τα αστέρια, τι επιπτώσεις θα έχουν και πως θα τις αντιμετωπίσουμε:
Σύμφωνα με το ινδικό Βάστου αυτοί οι 9 αριθμοί αναλογούν στους 9 πλανή-τες οι οποίοι αντιστοιχούν στους 8 προσανατολισμούς, συν το κέντρο του χώ-ρου μας. Αυτοί οι πλανήτες είναι σταθεροί και αντιπροσωπεύονται από ειδι-κές μάνταλες-γιάντρας, με γεωμετρικά σχήματα, γιάντρας με αριθμούς, γιά-ντρας με θεότητες για τον κάθε πλανήτη και μάντραμς (ιερούς ήχους πλανη-τών και θεοτήτων).
Ιπτάμενα άστρα είναι σύμφωνα με το Βάστου ενέργειες που εκπορεύονται όταν οι σταθεροί πλανήτες μετακινούνται από την έδρα τους και τον προσα-νατολισμό τους σε άλλες έδρες και τομείς. Τα ευοίωνα άστρα είναι το 1, 4, 6, 8 και 9 και σε όποιο τομέα εγκαθίστανται τον ενισχύουν ενώ το 2,3, 5 και 7 είναι τα δυσοίωνα που οι ενέργειές τους δημιουργούν δυσαρμονία έως και σοβαρά προβλήματα στον τομέα που πλήττουν. Για φέτος (2021) έχουμε τις ‘επισκέψεις’-προσωρινές μετακινήσεις των σταθερών πλανητών σε άλλους οίκους όπως φαίνονται στον πίνακα.


Η αντιστοιχία προσανατολισμών-πλανητών και των ιδιοτήτων που εκφράζει ο καθένας έχει ως εξής:
                                   

:

 

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

 

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Ανατολή → Ήλιος → Υγεία, ευοίωνα ξεκινήματα, δύναμη
Δύση → Δύση → Κρόνος → Εκπαίδευση, γαλήνη
Βορράς → Ερμής → Πλούτος, δύναμη, πειθαρχία
Νότος → Άρης → Ευοίωνη γέννηση, ευημερία
Βορειοδυτικά → Σελήνη → Σχέσεις, αποφασιστική κίνηση
Νοτιοδυτικά → Ράχου (Βόρειος Δεσμός Σελήνης) → Επιρροή, επέκταση, βάρος
Βορειοανατολικά → Δίας και Κέτου (Νότιος Δεσμός Σελήνης) → Πνευματικότητα, γνώση, νόηση
Νοτιοανατολικά → Αφροδίτη → Υψηλά επίπεδα ενέργειας, σεξουαλικότητα


 

Θ Ε Ρ Α Π Ε Ι Ε Σ
 

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ

 

ΒΟΡΡΑΣ: Άστρο 2 ασθενειών (μαύρο)
Εγκαθίσταται στον Βόρειο τομέα και μπορεί, αν δεν προσεχθεί, να φέρει α-σθένειες και αναπάντεχους κινδύνους. Πλήττει επίσης όσους ασθενούν ήδη και αυτούς που είναι γεννημένοι στο ζώδιο του ποντικού, του βοδιού και του χοίρου. Πλήττεται ο μεσαίος γιός της οικογένειας και οι νεαροί άντρες. Αυτοί που πλήττονται ιδιαίτερα μπορεί να πάρουν επιπλέον βάρος, προβλήματα δυσπεψίας λόγω στρες. Ας τσεκάρουν πιο συχνά την υγεία τους, ας αποφύ-γουν εγχειρήσεις και ας ακολουθήσουν επιμελώς τις θεραπείες. Να φορούν το φυλακτό του θεραπευτικού Βούδα ή το θιβετανικό protection from diseases. Βόρεια καθιστικά ή υπνοδωμάτια είναι επικίνδυνα. Ο συνήθης τρόπος αντιμετώπισης είναι:
 
1. Χρυσή νεροκολοκύθα ή 5 κρυσταλλικές νεροκολοκύθες
2. Θεραπευτικός βούδας κρεμαστός ή άγαλμα ή μενταγιόν
3. Κουάν Γιν άγαλμα
4. Κρεμαστή νεροκολοκύθα με 5 νομίσματα
5. Χελώνα μακροζωίας
6. Θεός Σάο μακροζωίας, χρυσός
7. Στρογγυλά μεταλλικά αντικείμενα, singing bowl
8. Θεραπεία με αλατόνερο, εξάδα νομίσματα, εξάρης μελωδός
9. Θιβετανικό φυλακτό υγείας
10. Οργονίτης πυραμίδα με μάνταλα Άρη
11. Τυχερός Βούδας με νεροκολοκύθα
12. 2 κιτρίνη πετρώματα
13. Μάνταλα ή άγαλμα Σίβα ή φωτογραφία
14. Λίνγκαμ (υδραργύρου, κρυστάλλινο ή άλλο)
15. Ρουντράκσα με 5 faces υγείας βραχιόλι ή στο λαιμό για προστασία και από παρελθοντικό κάρμα
16. Άγαλμα ή μάνταλα Ερμή
17. Άγαλμα Ασκληπιού ή Ιπποκράτη
18. Παγόδα 5 στοιχείων
 
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Άστρο 5 δυστυχίας (κίτρινο)
Ασταθές άστρο που μπορεί να φέρει τραγωδίες, οικονομικές απώλειες, δυ-στυχία, νομικά ζητήματα. Καλό είναι να μη γίνει ανακαίνιση, σκαψίματα και γενικότερα να μην αναταραχτεί ο τομέας. Επηρεάζεται ιδιαίτερα το ζώδιο του Δράκου, Φιδιού και η μεγαλύτερη κόρη του σπιτιού. Μπορεί να επηρεάσει σοβαρά και την υγεία με τη μορφή σοβαρής ασθένειας, έλλειψη όρεξης και πολλών εξόδων σε φάρμακα, γιατρούς  θεραπείες. Παρεξηγήσεις μπορούν να επιλυθούν με υπομονή και περισσότερη συζήτηση από καρδιάς.
 
1. Παγόδα 5 στοιχείων χρυσή ή οργονίτη για διάλυση της αρνητικής ενέρ-γειας σε όλα τα επίπεδα ( μία σε κάθε όροφο αν το σπίτι είναι διόροφο)
2. Μελωδός με 6 ράβδους
3. Θιβετανή καμπάνα με ντόρτζε σετ
4. Μέρου Τσάκρα πυραμίδα ή οργονίτης με μάνταλες ΝΑ (Αφροδίτης), Σρι Γιάντρα
5. Θεραπεία με αλατόνερο, εξάδα νομίσματα
6. Τρεις Θεοί Φου-Λου-Σάο
7. Μάνταλα Kanak Dhara (χρυσής τύχης)
8. 1 ή 5 ζιργκόν, βραχιόλι με χαλαζία με ρουτύλιο ή τουρμαλίνη
9. Θεός σε τίγρη
10. Στρογγυλά μεταλλικά αντικείμενα
11. Θεραπευτικός Βούδας ή κολοκύθα υγείας για φυσική και πνευματική υγεία
12. Άγαλμα Αφροδίτης για μαγνητισμό
13. Επίσης
Να μην κοιμάστε στην Ανατολή
Να μείνει ήσυχος ο τομέας
Κλειστές πόρτες/παράθυρα
Όχι μουσική/τηλεόραση
Όχι κηπουρική/σκάψιμο στην Ανατολή
Αποφύγετε το στοιχείο της φωτιάς σε αυτό τον τομέα φέτος
Θεός σε τίγρη
Κρεμαστό δέντρο ζωής με κρυστάλλους
 
Επειδή το 5 αστέρι της δυστυχίας μπαίνει γρήγορα και φέρνει άμεσα αποτε-λέσματα, θα πρέπει τα αντίμετρα να τοποθετηθούν πριν τις 4/2/2020 και ο-ποιαδήποτε εργασία να έχει γίνει για να μείνει ο τομέας ήσυχος.
 
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ: Άστρο 3 τσακωμών (κόκκινο)
Θα επιφέρει τσακωμούς, καβγάδες, διαμάχες, έως και νομικές αντιπαραθέ-σεις και θα οδηγήσει σε τραγωδία και βία αν δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Εξασθενεί την μητρική ενέργεια, την μητέρα του σπιτιού και αυτούς στο ζώδιοτου προβάτου και της μαιμούς. Καταπολεμάται με το στοιχείο της Φωτιάς. Οτιδήποτε έχει το πύρινο στοιχείο εξαντλεί και παύει την επίδρασή του. Χρειαζόμαστε άπλετο φως και κόκκινο χρώμα.
Όσοι έχουν ΝΔ είσοδο πρέπει και για φέτος και για πάντα να βάλουν 27 πυ-ραμίδες Βάστου με γιάντρες ΝΔης πλευράς Ράχου και Βάστου σε μία από αυ-τές πάνω από την είσοδο με καπάκια μολύβδου και 3 τετραγωνικές σπείρες από μόλυβδο στην είσοδο. Προσοχή φέτος έχουμε και την επιρροή του Sui Po.
 
1. Κόκκινα ρόδια, κόκκινα γούρια, κόκκινα μήλα
2. Πούρπα Θιβετανικά
3. Κόκκινος Αετός
4. Κόκκινος Δράκος
5. Βάζρα Θιβετανικά
6. Βραχιόλια από ροζ χαλαζία, αμέθυστους, μενταγιόν ή δακτυλίδι αν καθόμαστε σε αυτόν τον τομέα αρκετές ώρες
7. Κρεμαστοί αετοί
8. Μάνταλα Μπαγκλαμούκι για νομικά ζητήματα
9. Μέρου Τσάκρα με μάνταλες ΝΔ (Ράχου, Σρι)
10. Βούδες πλούτου
11. Θιβετανικό φυλακτό Love , Astrological Obstacles
12. Άγαλμα Ντούργκα ή Κάλι για προστασία της θηλυκής όψης, Γιάντρα Ντούργκα Μπίζα, 9άρι Ρουντράκσα
13. Θεραπεία με αλατόνερο, 6αδα νομίσματα, όχι μελωδός
14. Παγόδα 7 επιπέδων για Sui Po
15. Κόκκινος μυστικός κόμπος
16. ΟΜ για επιτυχία.                                  Το Πι Γιάο να κοιτά  ΝΔ
 
 
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ: Άστρο 7 κλοπές, βία, απώλεια, ατυχήματα, κακογλωσσιά, εξαπάτηση. Ιδιαίτερα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σκύλου και του χοίρου. Προσοχή στην απληστία.
 
1. 7 μπλε ελέφαντες σε σειρά ή μονός μπλε ελέφαντας με μάτι
2. Μπλε ρινόκερως για μείωση ατυχημάτων
3. Στίκερς στο κοντινότερο παράθυρο με Σρι Γιάντρα για προστασία
4. Άγαλμα Χάνουμαν ή μάνταλα Χάνουμαν
5. Βάστου Πουρούσα κιτ
6. Μερού Τσάκρα πυραμίδα οργονίτη όχι μεταλλική με 5 μάνταλες  Σελήνης και Σρι γιάντρα
7. Κουάνγκ Κονγκ
8. Οργονίτες ή αγάλματα αγγέλων για προστασία
9. Φυλακτό μάτι ή Χάμσα Χέρα (χέρι Φατιμά)
10. Τυρκουάζ – μαύρη τουρμαλίνη πυραμίδα, πέτρωμα ή δεντρο με 22 μαύρες τουρμαλίνες
11. Βραχιόλι λάπις λάζουλι, σοδαλίτης, κυανίτης, αμαζονίτης ή με μάτια
12. 7 μαργαριτάρια για την Σελήνη
13. Γαλάζιος δράκος για προστασία από οικονομική απώλεια
14. Κόκκινο γελαστό Βούδα για να απαλύνει την ενέργεια της επιθετικό-τητας.
 
 
 
 
Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι Σ
 
ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ
 
ΝΟΤΟΣ: Άστρο 1 της νίκης
Φέρνει νίκη ενάντια στους ανταγωνιστές, επιτυχία και ολοκλήρωση στην ερ-γασία. Ευνοεί την μεσαία κόρη της οικογένειας, τα νεαρά κορίτσια και όσους δουλεύουν σε χώρο ΒΑ. Ευοίωνος τομέας για το ζώδιο του Αλόγου.
 
1. Φορέστε κοράλλι δακτυλίδι, μενταγιόν ή βραχιόλι
2. Σύμβολο νίκης
3. Θεός
4. Αρχάγγελος Μιχαήλ
5. Δρακοχελώνα
6. Χρυσό ή μπρούτζινο άλογο
7. Ελέφαντας λευκός με χρυσό, χρυσός
8. Καφέ άλογο ευημερίας
9. Άγαλμα Νίκης
10. Μερού Τσάκρα πυραμίδα με μάνταλα Άρη και Σρι
11. Παγόδα κρυστάλλινη
12. Φοίνικας
13. Φυλακτό θιβετανικό επιτυχίας

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Άστρο 9 του μελλοντικού πλούτου (μωβ)
Η φωτιά του 9 εξαντλείται από το στοιχείο της Γης στο Κέντρο. Ενίσχυση του στοιχείου της φωτιάς στο κέντρο. Φορέστε ότι έχει 9 πέτρες ή πολλαπλάσιά τους. Ευνοεί περισσότερο το ζώδιο του Βοδιού, της Τίγρης και τον νεότερο γιό της οικογένειας. Ο τομέας αυτός ενδυναμώνει την πνευματική εξέλιξη γι’αυτό ενδείκνυται να επιλεχθεί ως μόνιμος χώρος προσευχής. Επειδή φέτος περνά ο Μεγάλος Δούκας δεν κοιτάμε ούτε καθόμαστε ΒΑ .
Ενισχύεται με :
1. Παγόδα 9 επιπέδων για εγκαθίδρυση του πλούτου ή κρυστάλλινη
2. Ισχυρό άγαλμα 9 Ντούργκα από 8 μέταλλα
3. Μάνταλα Σίβα, άγαλμα Σίβα Ναταράτζ ή καθιστού
4. 9 αμέθυστους ή βραχιόλια, 9άρι Ρουντράκσα
5. Μεταλλικές καμπάνες
6. Λάξμι, Γκανές άγαλμα ή μάνταλα
7. Καράβι πλούτου
8. Δοχείο πλούτου με 9 δράκους και ΠιΓιάο
9. Mala 108 χαντρών από αμέθυστο ή οψιδιανό
10. Δέντρα αμέθυστου
11. Θεός Ζάμπαλλα χρυσός και να καίτε sticks Ζάμπαλλα
12. Μάνταλα 9 πλανητών απλή ή από 8 μέταλλα με τα πετρώματα των 9 πλανητών
13. 3αδα ή 9αδα κινέζικα νομίσματα
14. 3 ινγκποτ για διάλυση του κακού
15. Πι Γιάο ΒΑ να είναι και να κοιτά για τον Μ. Δούκα
16. Μέρου τσάκρα πυραμίδα με μάνταλα Δία , Κέτου
17. Άγαλμα Δία
18. Αγαλματίδιο 9 πλανητών από 8 μέταλλα για εφέλκυση καλοτυχίας και από τους 9 πλανήτες

ΑΝΑΤΟΛΗ: Αστέρι 4 ρομαντισμού – εκπαίδευσης
Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια του κουνελιού και ο μεγαλύτερος γιός της οικο-γένειας. Αντίθετα πλήττονται από την επιρροή των 3 σκοτωμών τα ζώδια της Τίγρης, του Δράκου.
Ενισχύεται
1. 7 επιπέδων κρυστάλλινη παγόδα (για σπουδές)
2. Δράκος – Φοίνικας για αρμονία στο ζευγάρι
3. Κοσμήματα από ροζ χαλαζία ή ροζ τουρμαλίνη μενταγιόν ή βραχιόλι, strawberry quartz ή οργανίτης
4. Κύκνοι σε ζεύγος από γυαλί ή χρυσό ή ξύλινοι
5. Σφαίρες ή mala από ροζ χαλαζία
6. 2 δρακόψαρα ή μπρούτζινα με πύλη δράκου
7. Υδρόγειος σφαίρα κρυστάλλινη
8. Κρύσταλλοι λέιζερ – αιχμές (4)
9. Καρδιά ή διαμάντι ροζ χαλαζία
10. Άγαλμα Σαράσβατι
11. Μέρου Οργονίτης πυραμίδα με μάνταλες Ανατολής του Ήλιου ή απλή Βάστου πυραμίδα με μάνταλα Ήλιου
12. Άγαλμα Κρίσνα – Ράντα
13. Ψάρι αρουάνα
14. Σύμβολο διπλής ευτυχίας
15. Δύο παγώνια για γονιμότητα
16. Καίμε στικς με αιθέρια έλαια love notes
17. Θιβετανικό φυλακτό love KuruKulle

ΔΥΣΗ: Άστρο 8 του πλούτου
Ενισχύουμε το στοιχείο της γης με κρυστάλλους, κοσμήματα από ημιπολύτιμους λίθους κιτρίνη, ζαφείρια και χρυσόλιθου. Ευοίωνο για το ζώδιο του Πετεινού και την νεαρή κόρη της οικογένειας όπως και για τους αρχηγούς εταιρειών και των 2 φύλων.
Ενισχύεται με:
1. Μπωλ με 8 λίθους (κεχριμπάρι, χρυσό ρουτύλιο, χαλαζία με τιτάνιο, κιτρίνη, κίτρινο μάτι γάτας, μάτι τίγρης, χρυσό κουάρτζ ή βραχιόλι από αυτά τα πετρώματα)
2. Βάζο πλούτου σύμφωνα με τις οδηγίες κατασκευής του
3. Δένδρο πλούτου
4. Θεός πλούτου Ζάμπαλα ή Λάξμι με λίθους πλανητών ή μάνταλες
5. Οργονίτης Μέρου πυραμίδα με μάνταλες Κρόνου και πλούτου
6. 8 ζαφείρια για Κρόνο, βραχιόλι χαλαζία με ρουτύλιο ή κιτρίνη
7. Μάνταλες ασταντάτου με 8 μέταλλα
8. Θιβετανικό πανώ με 8 ευοίωνα σύμβολα
9. Πράσινη Τάρα πανώ ή άγαλμα
10. Τυχεροί Βούδες
11. Καράβι ζαντ
12. 6 κινέζικα νομίσματα
13. Χρυσούς τυχερούς Βούδες
14. Χρυσό ελέφαντα
15. Κόκκινο βάζο πορσελάνης
16. Μενταγιόν αμμωνίτη
17. 8αρι ρουντράκσα του Γκανές για πλούτο, διάλυση εμποδίων και προ-στασία από τον Κρόνο
18. Θεός Ζάμπαλλα, καιμε στικάκια Ζάμπαλλα
19. Θεά Λάξμι άγαλμα ή Γκανές
20. Φοράμε μενταγιόν με τον ευοίωνο κόμπο ή με το σύμβολο του απείρου
21. Θεραπεία με επίπεδο πέτρωμα, 2 νομίσματα, 2 αμέθυστους και μεταλ-λικό 9 επιπέδων ( Wu Wang Bu Li Master )

ΚΕΝΤΡΟ: Άστρο 6 Ουράνιας τύχης
Φέρνει όχι μόνο εξαιρετική τύχη αλλά και δύναμη ηγεσίας, βοηθούς-μέντορες και αναπάντεχη καλοτυχία. Είναι πολύ ευοίωνο που ένα τόσο δυνατό αστέρι εγκαθίσταται στο κέντρο του χώρου μας. Ας αδράξουμε την ευκαιρία αυτή ενεργοποιώντας το με:
1. Τον πανίσχυρο Ταύρο που θα εγκαταστήσει την ευημερία και καλοτυχία σε όλους τους τομείς του σπιτιού ή του γραφείου
2. Κρυστάλλινη σφαίρα στην είσοδο
3. 6άδα νομίσματα
4. Κρυστάλλινες μπάλες σβαρόφσκι
5. Κουάν Γιν χρυσή ή Λάξμι χρυσή για αφθονία
6. Χρυσός Ζάμπαλλα
7. Δοχεία πλούτου, χρυσοί Βούδες σε κρυστάλλινο ροζ
8. Κρεμαστό από ζαντ κίτρινο με Κουάν Γιν
9. 3 θεοί χρυσοί ή μπορντώ χρυσοί ή μπρούτζινοι
10. 6άρι μελωδός
11. Μέρου Τσάκρα με 5 μάνταλες Βάστου ή μια απλή πυραμίδα με τις 5 μάνταλες
12. Αγάλματα Γκανές
13. Φυλακτά αγγέλων
14. 6 ζιργκόν ή διαμάντια ή καθαρούς χαλαζίες
15. Βάστου Πουρούσα κιτ για ενεργοποίηση όλων των τομέων
16. Εξάρια κρεμαστά και στο αυτοκίνητο
17. Άγαλμα θεάς Τύχης
18. Vortex χαλκού για υψηλή δόνηση και ενέργεια

Μέθοδος καθαρισμού των παλαιών θεραπειών
Μια νύχτα με πανσέληνο ή σε άφθονο, άμεσο ηλιακό φως τα εκθέτουμε για 4 ώρες το ελάχιστο. Στη συνέχεια τα ραντίζουμε με αλάτι Ιμαλαΐων. Το πρωί ή μετά τα ξεπλένουμε με ενεργειακό νερό και τα σκουπίζουμε καλά. Αυτά που δεν μπορούν να μπουν στο αλάτι πρέπει να αντικαθίστανται κάθε χρόνο όπως είναι οι 6αδες τα νομίσματα και να μην ξαναχρησιμοποιούνται. Ο καθαρισμός από αρνητική ενέργεια και η ενδυνάμωση με Sheng Chi θετική ενέργεια είναι απαραίτητος.
Επίσης, αν δε θέλετε να φαίνονται οι 6άδες τα νομίσματα κρεμάστε τα πίσω από κάδρα ή φωτογραφίες, είναι εξίσου ισχυρά.

Σας ευχόμαστε Καλή επιτυχία στη μελέτη, καθαρισμό και τοποθέτηση των θεραπειών.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνιση ώστε να τα τοποθετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον χώρο σας.