Ιπτάμενα Άστρα 2022

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2022

(4/2/2022-3/2/2023)

 

 

 

Έτος της Ren Yin

Γιανγκ Τίγρης του νερού


 

ΑΙΩΝΙΟΣ ΗΝΙΟΧΟΣ

 Σόλωνος 97, Αθήνα

Τηλ: 2103830920, e-mail: eonios-iniohos@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2022

 

Στις 4 Φεβρουαρίου 2022 θα μπούμε στο έτος Ren Yin της  Γιανγκ Τίγρης του νερού.

Σίγουρα για όλους μας το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά και λόγω της πανδημίας πολλά από τα σχέδιά μας άλλαξαν ή ματαιώθηκαν, όπως γάμοι, βαφτίσια, γιορτές, εκδηλώσεις….Είχαμε δυστυχώς και ασθένειες ή ακόμα και θανάτους προσφιλών μας προσώπων.

Παράλληλα είχαμε και περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας οπότε και ασχοληθήκαμε με την ενέργειά του ή τα προβλήματα των επιμέρους τομέων, οπότε φέτος είμαστε πιο έτοιμοι να θεραπεύσουμε τις δυσοίωνες επιδράσεις των ιπτάμενων άστρων και να ενεργοποιήσουμε τους ευοίωνους τομείς προς όφελος δικό μας αλλά και των οικείων μας προσώπων.

Φέτος κατά τη διάρκεια του έτους της Τίγρης έχουμε μια πολλή ιδιάζουσα περιστροφή των άστρων που επιστρέφουν στην αρχική τους τοποθέτηση στον Lo Sou με αποτέλεσμα να φέρνουν διπλά καλή τύχη στους ευοίωνους τομείς και διπλά καταστροφική στους δυσοίωνους.

Το 2022 θα είναι χρονιά προόδου στον τομέα της τεχνολογίας και θα δούμε μεγάλη ανάπτυξη στην αστροναυτική αλλά και στους τομείς της eco-friendly ενέργειας. Θα είναι πιο θετική χρονιά ιδιαίτερα στη βιομηχανία και στις αλυσίδες παροχής υλών.

Δυστυχώς οι φυσικές καταστροφές θα συνεχιστούν και θα είναι χειρότερες από οποιαδήποτε άλλη χρονιά.

Πολλά μοιάζουν να είναι πέρα από τον δικό μας έλεγχο και δυνατότητες όμως ακολουθώντας τα αντίμετρα- θεραπείες και ενισχύσεις των τομέων προσεκτικά πολλά μπορούμε να αποφύγουμε ή να βελτιώσουμε.

Για να ενισχύσουμε τα οικονομικά μας που δοκιμάζονται αρκετά μπορούμε να φροντίσουμε ιδιαίτερα τον Ν, Β, και ΒΑ τομέα.

 

Επειδή ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η περίοδος του 8 και πλησιάζουμε στη περίοδο του 9 (2024-2044) θα έχουμε έλλειψη ηρεμίας και γαλήνης γενικότερα.

Θα δούμε να συμβαίνουν περισσότερες φυσικές καταστροφές με βάση τις κλιματικές αλλαγές, πολλές φωτιές και πυρκαγιές σε όλο τον πλανήτη. Δυστυχώς οι φυσικές καταστροφές θα συνεχιστούν και θα είναι χειρότερες από οποιαδήποτε άλλη χρονιά.

SHA  Οι 3 Αρνητικές Επιδράσεις για το 2022

1. San Sha ( 3σκοτωμοί )(Β)   2. Tai Sui ( Μεγάλος Δούκας)(ΒΑ)   3. Sui Po(ΝΔ)

           Αυτές οι θέσεις ενέχουν τις πιθανές αρνητικές ενέργειες της Ασθένειας, Θανάτου και Ολικής Καταστροφής.  Αποφεύγουμε κάθε ουσιαστική μετακίνηση, σκάψιμο ή πείραγμα γης σε αυτούς τους τομείς. Μην κάθεστε με την πλάτη σε αυτά τα 3 Sha (αρνητικές επιδράσεις).

Παρόλο που όπως κάθε χρόνο έχουμε 5 ευοίωνα και 4 δυσοίωνα άστρα φέτος έχουμε το φαινόμενο να επισκέπτονται 2 από αυτά τα τρία sha (δυσοίωνα) ευοίωνους τομείς. Συγκεκριμένα ο Μεγάλος Δούκας επισκέπτεται τον ευοίωνο ΒΑ τομέα και οι 3 σκοτωμοί επισκέπτονται τον ΒΔ που είναι επίσης ευοίωνος. Οπότε θα πρέπει να πάρουμε επιπλέον αντίμετρα- θεραπείες και σε αυτούς τους ευοίωνους τομείς. Ο Sui Po επισκέπτεται τον ήδη επιβεβαρυμένο τομέα από το άστρο 2 των ασθενειών ΝΔ τομέα οπότε εκεί θα εντείνουμε τα αντίμετρα.

Αναλυτικά γι’ αυτές τις 3 επιδράσεις :

 1. Tai Shui –Mεγάλος Δούκας - ΒΑ

Δεδομένου ότι καταλαμβάνει τις μοίρες από 52,5 έως 67,5 μοίρες του ΒΑ τομέα φροντίζουμε να μην κάνουμε καμία εργασία που να σχετίζεται με σκάψιμο, επισκευή, ανακαίνηση, διατάραξη αυτού. Δεν βάζουμε εδώ δυνατή μουσική, ούτε χτυπάμε δυνατά τυχόν πόρτες ή μπαλκονόπορτες αν υπάρχουν ΒΑ. Δεν έχουμε εδώ γεννήτρια ή το playroom.

Δεν κοιτάμε ΒΑ ακόμα κι αν είναι μια από τις ευοίωνες κατευθύνσεις μας.

 1. Οι 3 σκοτωμοί ( 3 killings ) – (Β)

Είναι δυνατόν να προκαλέσουν ασθένεια, απώλεια χρημάτων ή αγαπημένου προσώπου. Φέτος βρίσκονται στον Β τομέα, 22,5-45 μοίρες.

 1. Sui Po – (ΝΔ)
 2. γκαθίσταται στον ΝΔ τομέα ( 232,5-247,5 μοίρες) και μπορεί να επιφέρει σωρεία προβλημάτων στις σχέσεις, στο γάμο, σε νομικά ζητήματα, στον πλούτο, στην καριέρα και στην υγεία. Επηρεάζει ιδιαίτερα αυτούς που είναι στο ζώδιο της μαιμούς. Διατηρούμε ήρεμο τον τομέα και δεν κρεμάμε εδώ μουσικούς μελωδούς, κρύσταλλα. Θεραπεία με μέταλλο. Όχι πολύ φως. Ιδιαίτερη προσοχή στα αντίμετρα αυτοί που έχουν ΝΔ κεντρική είσοδο. Ζητείστε πρόσθετες συμβουλές διότι είναι μια ιδιαίτερα δυσοίωνη είσοδος.

 

        Ανταγωνιστικά ζώδια φέτος είναι ο Δράκος, το Άλογο και ο Χοίρος.

        Μη ανταγωνιστικά ζώδια είναι η Τίγρη, το Βόδι, το Φίδι και η Μαιμού.

Τυχεροί προσανατολισμοί για τους γκούα   1, 3, 4, 9 φέτος είναι ο Βορράς για τύχη, ευτυχία,γαλήνη,κέρδη. Ενεργοποιούν ιδιαίτερα το άστρο 1. Ο ΝΑ τομέας για ακαδημαική πρόοδο, επιτυχία στις σπουδές και για ευτυχία στον γάμο. Ενεργοποιούμε ιδιαίτερα το άστρο 4. Ο Νότος για νίκες, οικονομική άνεση, πολλαπλασιασμό αγαθών και αύξηση της δημοτικότητας.

Τυχεροί προσανατολισμοί για τους γκούα 2, 6, 7, 8είναι ο ΒΔ και τον ενδυναμώνουμε με τις ενισχύσεις για το άστρο 6 για να έχουμε επιτυχίες και ενδυνάμωση της καριέρας. Ο ΒΑ για υλική εξασφάλιση και κοινωνική ανάπτυξη. Δεν ενεργοποιούμε την Α, το Κέντρο, το ΝΔ και την Δ.

Τυχεροί προορισμοί  είναι ο Β, Α, Ν.

        Χρώματα του έτους είναι το γκρι, το πορτοκαλί και το μπλε.

Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε σχολαστικά τα αντίμετρα φέτος ιδιαίτερα αυτοί που ανήκουν στα ανταγωνιστικά ζώδια μια και θα επηρεαστούν πολύ. Καλόν είναι να μην παίρνουν ρίσκα και να προσέχουν υπογραφές και συμβόλαια.

Τέλος αν η κατοικία σας είναι διόροφη προσέξτε ότι τα αντίμετρα τοποθετούνται και στους δύο ορόφους.

Ας θυμόμαστε ότι στη ζωή υπάρχουν για όλους αντιξοότητες και ατομικά και εθνικά και παγκόσμια. Σημασία έχει πως εμείς αντιλαμβανόμαστε, αξιοποιούμε και αντιδρούμε σε αυτές!

        

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα ενσωματώνουν τις αρχές των 5 στοιχείων Wu Xing), τα 8 τρίγραμμα (Ba Gua), τους Αριθμούς (Luo Shu) και τα 24 Βουνά για να αναλύσουν σε ένα χώρο την ποιότητα και τη δυναμική του Τσι σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 

Δεδομένου ότι το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο της κακοτυχίας καταλαμβάνει το Κέντρο, είναι απαγορευτική κάθε οικοδόμηση ή ανατάραξη. Σε αυτόν τον τομέα αποφεύγουμε τα κόκκινα χρώματα όπως και στο 2 Μαύρο του Βορρά γιατί η φωτιά θα τα ενεργοποιήσει. Καλές θεραπείες γι’ αυτόν είναι τα μεταλλικά χρώματα και τα στρογγυλά αντικείμενα. Για το 5 κίτρινο μια πολύ καλή θεραπεία είναι το εκκρεμές ρολόι που χτυπά τις ώρες ή καμπάνες. Δεν είναι ευοίωνος τομέας για κρεβατοκάμαρα, γραφείο ή κεντρική είσοδο. Δεν θέλουμε εδώ πολύ φως, κρύσταλλα, κίτρινα, καφέ και κεραμικά αντικείμενα.

 

Το Ετήσιο 7 Κόκκινο Αστέρι των κλοπών, της βίας και της εξαπάτησης είναι στον  Δ τομέα . Δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση.  Αν εκεί κάθονται ή μελετούν τα μέλη του σπιτιού, θα επηρεαστούν από την αρνητική του ενέργεια και θα γίνουν πιθανά θύματα εξαπάτησης. Μην υπογράφετε βιαστικά έγγραφα. Αποφύγετε τις παγίδες και οδηγείτε προσεκτικά σε φωτεινούς και όχι ερημικούς δρόμους. Εάν εκεί στο σπίτι ή στο γραφείο υπάρχει μπαλκονόπορτα ή η κεντρική είσοδος είναι ευάλωτο σημείο για κλοπές ή παραβίαση. Όλοι πρέπει να έχουν μάνταλα προστατευτική για κλοπές. Χρειάζονται ειδικά αντίμετρα. Εδώ μειώνουμε το μέταλλο και αυξάνουμε το στοιχείο του νερού. Ελαττώνουμε το λευκό χρώμα, το κίτρινο, το καφέ ή τα μεταλλικά έπιπλα. Δεν βάζουμε στον δυτικό τομέα οικογενειακές φωτογραφίες και αποφεύγουμε τον έντονο φωτισμό.

 

Το Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό του πλούτου έρχεται από τα ΒΑ. Είναι το κυρίαρχο άστρο του πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024) και θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη, ευμάρεια, ενέργεια, ζωτικότητα, κύρος, γενναιοδωρία ιδιαίτερα αν ΒΑ βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με κτηματομεσιτικές εργασίες και προϊόντα που έρχονται από τη Γη.

Θετική περιοχή του σπιτιού. Πρέπει να την ενισχύσουμε με τόνους κίτρινου, καφέ, μπεζ – στοιχείο γης και με κεραμικά αντικείμενα, πετρώματα κιτρίνη, χρυσόλιθο. Μειώνουμε τα μεταλλικά αντικείμενα. Προσοχή στις μοίρες που καταλαμβάνει ο Μεγάλος Δούκας.

 

Προσοχή στη Ανατολική είσοδο του σπιτιού, όχι μελωδούς Ανατολικά, μουσική, κινητικότητα, μια και την επισκέπτεται το Ετήσιο Άστρο Κόκκινο 3 που είναι επιθετικό και πρόξενος σοβαρών ατυχημάτων σε μικρά παιδιά ή στον άντρα του σπιτιού, νομικών προβλημάτων και απώλεια χρημάτων. Χρησιμοποιήστε κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του 3. Εδώ εγκαθίσταται ο θυμός, η εριστικότητα γι’αυτό αποφεύγουμε αν είναι δυνατόν να καθόμαστε πολύ σε αυτόν τον τομέα.  Όχι ανακαινίσεις, σκαψίματα, μουσική. Εάν στην Α είναι η κρεβατοκάμαρα, κίνδυνος στις σχέσεις του ζευγαριού και αν η γυναίκα είναι έγκυος, υπάρχει κίνδυνος να χάσει το παιδί. Η Α πλευρά ανήκει στο στοιχείο της γης και ενισχύεται με το στοιχείο της φωτιάς, δηλαδή με τόνους του ροζ, κόκκινου. Δεν βάζουμε κεριά, φως, μελωδούς φέτος για να μην το ενεργοποιήσουμε.

 

Το Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ του μελλοντικού πλούτου, έρχεται από τον Νότο. Άστρο φήμης, ομορφιάς, θεάματος. Ιδανικό για ηθοποιούς, μουσικούς, ιδιαίτερα αν στον Νότιο τομέα κάνουν τις πρόβες τους. Ιδανικός τομέας σε καταστήματα με glamour ρούχα, αξεσουάρ. Έχει πολλαπλασιαστική ενέργεια και ευνοούνται τα δωμάτια που βρίσκονται Ν. Το μήνυμα του τομέα είναι, ας κάνουμε κάτι ευχάριστο για τους άλλους, επικοινωνία με ειλικρίνεια, δεν ενδίδουμε στους πειρασμούς. Ενισχύεται με θεραπείες φωτιάς και ξύλου.

 

Το Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό της νίκης έρχεται από τον Βορρά. Ευνοϊκός τομέας εάν εκεί βρίσκεται η είσοδος σπιτιού, γραφείου ή επιχείρησης. Θα φέρει σοφία, νέες ιδέες, δημιουργικότητα. Θα ευνοηθούν αυτοί που η είσοδος στη δουλειά είναι στον Βορρά και ιδιαίτερα αν ασχολούνται με το κόσμημα, τις επενδύσεις ή το εμπόριο. Θα συμβάλλει σε προαγωγές, επιτυχία σε εξετάσεις, αναπάντεχα οφέλη, θα διευκολύνει το διάβασμα όσων το γραφείο είναι Β. Νίκη απέναντι σε ανταγωνιστές. Ανήκει στο στοιχείο του νερού γι’αυτό επιτρέπεται η τοποθέτηση συντριβανιών. Καθόμαστε όχι με πλάτη στον Βορρά. Κοιτάμε Βορρά επειδή περνάνε τα 3 killings.

 

Το Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο έρχεται από ΝΔ, είναι το Άστρο της ασθένειας. Για το 2 Μαύρο ιδιαίτερη θεραπεία αποτελούν 2 Φυσικές Νεροκολοκύθες βαμμένες χρυσές ή μεταλλικές χρυσές.  Να μην κάθονται στον τομέα έγκυες ή να μην γυμνάζεστε σε αυτόν τον τομέα. Η ενέργειά του μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια, στρες, κατάθλιψη, απελπισία και να εγείρει συναισθηματικά ζητήματα. Μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερο μέταλλο, λευκό, ασημί, χρυσό χρώμα και να ελαττώσουμε τα γήινα, πύρινα στοιχεία και χρώματα. Βάλτε τα πύρινα Νότο και τα γήινα Ανατολή. Όχι ανακαίνηση, χτισίματα. Καλόν είναι να αναβληθούν για τους μήνες 2, 4, 5, 9, 10, 11 του 2023.

 

Το Ετήσιο Άστρο 4 του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης έρχεται στην Νοτιοανατολική πλευρά. Συνδέεται με την ενέργεια του ήλιου και φέρνει αρμονία στις σχέσεις και ενέργεια αγάπης στο σπίτι. Ευνοϊκός τομέας για καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς – αισθητικούς, μόντελινγκ, καλλιτέχνες, δασκάλους, συγγραφείς, ιδιαίτερα αν είναι η είσοδος του καταστήματος, γραφείου ή δωματίου τους.

Ιδανικός φέτος τομέας-δωμάτιο για σπουδαστές. Το γραφείο να κοιτάει στα ΝΑ, ποτέ πλάτη στα ΝΑ. Καλή θέση για meetings. Διατηρήστε το πολύ καθαρό. Εξαιρετικό έτος για προτάσεις γάμου- γάμους. Επιτυχία θα έχουν αυτοί που βασίζονται σε αμοιβαία αγάπη και αλληλοσεβασμό. Αν η κύρια είσοδος είναι ΝΑ θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες στη ζωή. Καλόν είναι να αφήνουμε έξω από την είσοδο τα παπούτσια για να έρχεται καθαρό τσι στον χώρο μας. Δεν ενισχύουμε το στοιχείο της φωτιάς αλλά επιλέγουμε τόνους του μπλε, πράσινου.

 

 

Το Ετήσιο Άστρο 6, που βρίσκεται φέτος στο ΒΔ, των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Κατάλληλο γι’ αυτούς που έχουν διευθυντικές θέσεις ή επιζητούν αναγνώριση, προαγωγή και φήμη. Ενεργοποιείται στο σπίτι ή στην επιχείρηση με νερό. Μεταφέρει όλες τις ουράνιες ευλογίες. Χρώμα μπλέ ή μαύρο. Αν βρίσκεται το υπνοδωμάτιο ή σαλόνι σε αυτόν τον τομέα θα έχουν οι ένοικοι την τύχη με το μέρος τους, θα βρίσκουν αναπάντεχες λύσεις στα προβλήματά τους και αυτοί που ζουν σε ένα τέτοιο σπίτι θα έχουν πολλές ευλογίες το 2022.

Αυτό το έτος θα μας διδάξει ότι σπουδαιότερο από το να κάνουμε χρήματα είναι να συνδεόμαστε με ανώτερες συμπαντικές ενέργειες και να τις χρησιμοποιούμε για το κοινό καλό.

 

ΝΑ

Ν

 

ΝΔ

 

4

                            ΑΦΡΟΔΙΤΗ

9               

                             ΑΡΗΣ

2 *                      Sui Po

ΡΑΧΟΥ

 

Α

             3

      

ΗΛΙΟΣ

             5*

ΚΕΝΤΡΟ

            7*

ΚΡΟΝΟΣ

Δ

 

             8                            

        Τai Sui

ΔΙΑΣ

             1

       3killings  

       ΕΡΜΗΣ                                             

            6

                          ΣΕΛΗΝΗ

 

ΒΑ

             Β

 

ΒΔ

 

 

*δυσοίωνα

 

 ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ

Το αστέρι 1: (Tong Lang) (Bορράς για το 2022) λευκό, στοιχείο νερού. Το αστέρι της νίκης. Επηρεάζει την ακαδημαϊκή καριέρα, την καριέρα και φέρνει καλή φήμη, νίκες, καλή τύχη, αυξάνει την επιρροή μας πάνω σε ισχυρούς ανθρώπους. Μπορεί να επηρεάσει τα νεφρά, το συκώτι, τα έντερα ή την ουροδόχο κύστη.

Το αστέρι 4: (Wen Qu) (ΝΑ για το 2022) πράσινο, στοιχείο ξύλου. Το αστέρι του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης. Σχετίζεται και προάγει την ακαδημαϊκή επιτυχία και την πρόοδο στις σπουδές, την έρευνα, την γνώση, τη σοφία και την αυτοανάπτυξη.

Το αστέρι 6: (Wu Qu) ( ΒΔ για το 2022) λευκό, στοιχείο μετάλλου. Το αστέρι της ουράνιας τύχης. Αυτό το θεϊκό αστέρι φέρνει ευλογίες, πλούτο. Εφελκύει βοήθεια ώστε να ολοκληρωθεί οτιδήποτε κάνουμε σε οποιοδήποτε τομέα.

Το αστέρι 8: (Zion Fu)( ΒΑ για το 2022) λευκό, στοιχείο γης. Φέρνει πλούτο, προάγει τη δουλειά, φέρνει προαγωγές, αύξηση μισθού, καλή υγεία και επιτυχία στην καριέρα.

Το αστέρι 9: (You Bi) (Ν για το 2022) μωβ, στοιχείο φωτιάς. Το αστέρι της μελλοντικής ευημερίας. Αντιπροσωπεύει τον μελλοντικό πλούτο. Φέρνει ευημερία, καλή τύχη, φήμη και δυνατότητα αναγνώρισης. Με τη διέλευσή του θα έχουμε χαρούμενες εκδηλώσεις στο σπίτι όπως γάμους, προαγωγές, επιτυχίες, κα. Ο πλούτος που φέρνει δεν είναι μόνο υλικός αλλά και στις σχέσεις, στις σπουδές και ανταμείβει τους κόπους μας. 

 

 

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ

Το αστέρι 2: (Ju Men) (ΝΔ για το 2022) μαύρο, στοιχείο γης. Το αστέρι των ασθενειών. Είναι ένα δυσοίωνο πάντα αστέρι που φέρνει ασθένειες, ατυχήματα, φτωχή υγεία και κακή τύχη. Φέρνει ασθένειες που σχετίζονται κυρίως με το στομάχι και το πεπτικό σύστημα. Μπορεί να οδηγήσει μια έγκυο σε αποβολή. Επειδή σχετίζεται με τη γη μπορεί να φέρει σεισμούς.

Το αστέρι 3: (San Sha) (Α για το 2022) πράσινο, στοιχείο ξύλου. Το αστέρι των 3 σκοτωμών. Η επίδρασή του οδηγεί σε απώλεια ενέργειας, καβγάδες, φιλονικίες, νομικές έριδες, τσακωμούς και πολέμους, δικαστήρια και κλοπές. Φέρνει προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το συκώτι και τα άκρα.

Το αστέρι 5: (Lian Zhen) (Κέντρο για το 2022) κίτρινο, στοιχείο γης. Το αστέρι της κακοτυχίας και της καταστροφής. Ίσως να είναι και το πιο καταστροφικό άστρο μια και φέρνει κακοτυχία κάθε είδους και σε όλους τους τομείς. Αυτό προξενεί μεγάλες οικονομικές καταστροφές, ατυχήματα, ασθένειες ακόμα και θάνατο. Πρέπει να αποφεύγεται και να θεραπεύεται οπωσδήποτε με τους τρόπους που υποδεικνύονται.

Το αστέρι 7: (Tui Pojun) (Δ για το 2022) κόκκινο, στοιχείο μετάλλου. Το αστέρι της βίας. Οδηγεί σε κλοπές, κίνδυνο φωτιάς, νομικά ζητήματα, οικονομική αποτυχία, απώλειες στο σπίτι και στη δουλειά. Σχετίζεται με ασθένειες στόματος, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και οδηγεί σε ασθένειες που απαιτούν χειρουργείο.

Ας δούμε όμως για το 2022 ιδιαίτερα ποιους τομείς θα επισκεφθούν στο σπίτι και στην εργασία μας αυτά τα αστέρια, τι επιπτώσεις θα έχουν και πως θα τις αντιμετωπίσουμε:

Σύμφωνα με το ινδικό Βάστου αυτοί οι 9 αριθμοί αναλογούν στους 9 πλανήτες οι οποίοι αντιστοιχούν στους 8 προσανατολισμούς, συν το κέντρο του χώρου μας. Αυτοί οι πλανήτες είναι σταθεροί και αντιπροσωπεύονται από ειδικές μάνταλες-γιάντρας, με γεωμετρικά σχήματα, γιάντρας με αριθμούς, γιάντρας με θεότητες για τον κάθε πλανήτη και μάντραμς (ιερούς ήχους πλανητών και θεοτήτων). Υπάρχουν όμως και ειδικές γιάντρες πέρα από τις πλανητικές που επεμβαίνουν και εξισορροπούν τις επιρροές των αρνητικών επιδράσεων των ιπτάμενων άστρων.

Ιπτάμενα άστρα είναι σύμφωνα με το Βάστου ενέργειες που εκπορεύονται όταν οι σταθεροί πλανήτες μετακινούνται από την έδρα τους και τον προσανατολισμό τους σε άλλες έδρες και τομείς. Τα ευοίωνα άστρα είναι το 1, 4, 6, 8 και 9 και σε όποιο τομέα εγκαθίστανται τον ενισχύουν ενώ το 2,3, 5 και 7 είναι τα δυσοίωνα που οι ενέργειές τους δημιουργούν δυσαρμονία έως και σοβαρά προβλήματα στον τομέα που πλήττουν. Για φέτος (2021) έχουμε τις ‘επισκέψεις’-προσωρινές μετακινήσεις των σταθερών πλανητών σε άλλους οίκους όπως φαίνονται στον πίνακα.

Η αντιστοιχία προσανατολισμών-πλανητών και των ιδιοτήτων που εκφράζει ο καθένας έχει ως εξής:

 

    

 

                                                 

 

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ανατολή → Ήλιος → Υγεία, ευοίωνα ξεκινήματα, δύναμη

Δύση → Δύση → Κρόνος → Εκπαίδευση, γαλήνη

Βορράς → Ερμής → Πλούτος, δύναμη, πειθαρχία, καριέρα

Νότος → Άρης → Ευοίωνη γέννηση, ευημερία, φήμη

Βορειοδυτικά → Σελήνη → επαγγελματικές σχέσεις, αποφασιστικές κινήσεις, μέντορες

Νοτιοδυτικά → Ράχου (Βόρειος Δεσμός Σελήνης) → Επιρροή, επέκταση, βάρος

Βορειοανατολικά → Δίας και Κέτου (Νότιος Δεσμός Σελήνης) → Πνευματικότητα, γνώση, νόηση, διεύρυνση, πλούτος

Νοτιοανατολικά → Αφροδίτη → Υψηλά επίπεδα ενέργειας, σεξουαλικότητα, σχέσεις, μαγνητισμός

 

 

 

 

 

 

Θ Ε Ρ Α Π Ε Ι Ε Σ

 

 

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ: Άστρο 2 ασθενειών (μαύρο) (Yu Men)

Εγκαθίσταται στον ΝΔ τομέα και μπορεί, αν δεν προσεχθεί, να φέρει ασθένειες και αναπάντεχους κινδύνους. Πλήττει επίσης όσους ασθενούν ήδη και αυτούς που είναι γεννημένοι στο ζώδιο του προβάτου και της μαιμούς.  Αυτοί που πλήττονται ιδιαίτερα μπορεί να πάρουν επιπλέον βάρος, προβλήματα δυσπεψίας λόγω στρες. Ας τσεκάρουν πιο συχνά την υγεία τους, ας αποφύγουν εγχειρήσεις και ας ακολουθήσουν επιμελώς τις θεραπείες. Να φορούν το φυλακτό του θεραπευτικού Βούδα ή το θιβετανικό protection from diseases. Νοτιοδυτικά καθιστικά ή υπνοδωμάτια είναι επικίνδυνα. Αποφεύγουμε να ανοίγουμε τα ΝΔ του σπιτιού όσο μπορούμε. Όσοι έχουν είσοδο ΝΔ και φέτος που πλήττεται ιδιαίτερα αλλά και για πάντα θα πρέπει να επιμεληθούν την θεραπεία της και να βάλλουν πάνω από την είσοδο 27 πυραμίδες Βάστου με καπάκια πυραμίδες από μόλυβδο, 3 μαίανδρους μολύβδου και το τριπλό φυλακτό προστασίας οπωσδήποτε.

Ο τρόπος αντιμετώπισης είναι:

 

 1. Χρυσή νεροκολοκύθα ή 2 κρυστάλλινες νεροκολοκύθες ή η πανίσχυρη νεροκολοκύθα οργονίτης
 2. Θεραπευτικός βούδας κρεμαστός ή άγαλμα ή μενταγιόν
 3. Κουάν Γιν άγαλμα
 4. Κρεμαστή νεροκολοκύθα με 5 νομίσματα
 5. Χελώνα μακροζωίας
 6. Θεός Σάο μακροζωίας, χρυσός
 7. Στρογγυλά μεταλλικά αντικείμενα, singing bowl
 8. Θεραπεία με αλατόνερο, εξάδα νομίσματα, εξάρης μελωδός
 9. Θιβετανικό φυλακτό υγείας White Tara ή Protection from diseases
 10. Οργονίτης πυραμίδα με μάνταλα Ράχου
 11. Τυχερός Βούδας με νεροκολοκύθα
 12. 2 πετρώματα μάτι γάτας
 13. Μάνταλα ή άγαλμα Σίβα ή φωτογραφία
 14. Λίνγκαμ (υδραργύρου, κρυστάλλινο ή άλλο)
 15. Ρουντράκσα με 5 faces υγείας βραχιόλι ή στο λαιμό για προστασία και από παρελθοντικό κάρμα
 16. Μάνταλα Ράχου, Γκάγιατρι, Τρίπουρ Μπαιράβ με Λίνγκαμ, Σουντάρσανα
 17. Άγαλμα Ασκληπιού ή Ιπποκράτη
 18. Παγόδα 5 στοιχείων
 19. Πι-Γιάο για Sui Po

 

ΚΕΝΤΡΟ: Άστρο 5 δυστυχίας (κίτρινο)(Lian Zhen)

Ασταθές άστρο που μπορεί να φέρει τραγωδίες, οικονομικές απώλειες, δυστυχία, νομικά ζητήματα. Καλό είναι να μη γίνει ανακαίνιση, σκαψίματα και γενικότερα να μην αναταραχτεί ο τομέας. Aν υπάρχει τηλεόραση ή ραδιόφωνο δεν πειράζει αν έχετε βάλει τα αντίμετρα και ο ήχος είναι χαμηλά. Το ρολόι εκκρεμές είναι επίσης μια καλή θεραπεία. H γενική κακοτυχία που φέρνει μπορεί να επηρεάσει σοβαρά και την υγεία με τη μορφή σοβαρής ασθένειας, έλλειψη όρεξης και πολλών εξόδων σε φάρμακα, γιατρούς  θεραπείες. Παρεξηγήσεις μπορούν να επιλυθούν με υπομονή και περισσότερη συζήτηση από καρδιάς.

Για να το αποδυναμώσουμε ας τοποθετήσουμε:

 

 1. Παγόδα 5 στοιχείων χρυσή ή οργονίτη για διάλυση της αρνητικής ενέργειας σε όλα τα επίπεδα ( μία σε κάθε όροφο αν το σπίτι είναι διόροφο)
 2. Μελωδός με 6 ράβδους
 3. Θιβετανή καμπάνα με ντόρτζε σετ ή καμπάνα με Γκανές
 4. Μέρου Τσάκρα πυραμίδα ή οργονίτης με μάνταλες Βάστου, Σρι Γιάντρα ή το πανίσχυρο Βάστου Πουρούσα Κιτ
 5. Θεραπεία με αλατόνερο, εξάδα νομίσματα
 6. Τρεις Θεοί Φου-Λου-Σάο
 7. Μάνταλα Kanak Dhara (χρυσής τύχης), μάνταλα Βάστου Πουρούσα, Τρίπουρ Μπαιράβ με λίνγκαμ
 8. Nav-Ratna βραχιόλι με τα πετρώματα των 9 πλανητών-τομέων, με χαλαζία με ρουτύλιο ή τουρμαλίνης
 9. Θεός σε τίγρη ή θεά Ντούργκα πάνω σε τίγρη άγαλμα, κάρτα ή μενταγιόν κρεμαστό
 10. Στρογγυλά μεταλλικά αντικείμενα καλής ποιότητος
 11. Θεραπευτικός Βούδας ή κολοκύθα υγείας για φυσική και πνευματική υγεία
 12. Άγαλμα Θεάς Εστίας
 13. Επίσης
 • Να μην κοιμάστε στο Κέντρο
 • Να μείνει ήσυχος ο τομέας
 • Κλειστές πόρτες/παράθυρα
 • Όχι δυνατά μουσική/τηλεόραση
 • Όχι κρύσταλλα, φως, χρώματα κόκκινα, ροζ,πορτοκαλί, λιλά, μωβ γιατί θα θρέψουν το κακό γήινο αστέρι
 • Όχι κηπουρική/σκάψιμο
 • Αποφύγετε το στοιχείο της φωτιάς σε αυτό τον τομέα φέτος
 • Θεός σε τίγρη ή θεό Tsai Shen Yeh για προστασία του πλούτου

Επειδή το 5 αστέρι της δυστυχίας μπαίνει γρήγορα και φέρνει άμεσα αποτελέσματα, θα πρέπει τα αντίμετρα να τοποθετηθούν πριν τις 4/2/2022 και οποιαδήποτε εργασία να έχει γίνει για να μείνει ο τομέας ήσυχος.

 

ΑΝΑΤΟΛΗ: Άστρο 3 τσακωμών (κόκκινο)(Chen 3 Jade)

Θα επιφέρει τσακωμούς, καβγάδες, διαμάχες, έως και νομικές αντιπαραθέσεις και θα οδηγήσει σε τραγωδία και βία αν δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.  Καταπολεμάται με το στοιχείο της Φωτιάς. Οτιδήποτε έχει το πύρινο στοιχείο εξαντλεί και παύει την επίδρασή του. Χρειαζόμαστε άπλετο φως και κόκκινο χρώμα. Δεν διαταράσσουμε τον τομέα με σκαψίματα, ανακαίνηση.

Δεν τοποθετούμε συντριβάνια, στοιχείο νερού, μελωδούς, ενυδρεία, μέταλλο.

Όσοι έχουν Ανατολική είσοδο πρέπει να τοποθετήσουν φέτος έναν μπάγκουα καθρέφτη και να ανοιγοκλείνουν προσεκτικά την πόρτα.

 1.  Κόκκινα ρόδια, κόκκινα γούρια, κόκκινα μήλα
 2. Πούρπα Θιβετανικά
 3. Κόκκινος Αετός
 4. Κόκκινος Δράκος
 5. Βάζρα Θιβετανικά
 6. Βραχιόλια, μενταγιόν ή δακτυλίδι από ρουμπίνι ή γρανάτη αν καθόμαστε σε αυτόν τον τομέα αρκετές ώρες ή 3 ρουμπίνια στον Α τομέα
 7. Αετοί
 8. Μάνταλα Μπαγκλαμούκι για νομικά ζητήματα, μάνταλα Ήλιου, Γκάγιατρι, Σουντάρσανα
 9. Μέρου Τσάκρα με μάνταλες Ήλιου
 10. Βούδες πλούτου μπορντώ
 11. Θιβετανικό φυλακτό Astrological Obstacles
 12. Άγαλμα Ντούργκα ή Κάλι για προστασία της θηλυκής όψης, Γιάντρα Ντούργκα Μπίζα, 9άρι Ρουντράκσα
 13. Θεραπεία με αλατόνερο, 6αδα νομίσματα, όχι μελωδός
 14. Φυτά, θάμνοι ή πίνακες με φύση
 15. Κόκκινος μυστικός κόμπος
 16. ΟΜ για επιτυχία.                                 

 

ΔΥΣΗ: Άστρο 7 εξαπάτησης  ( Metal Yin)(Po Jun)

Κλοπές, βία, απώλεια, ατυχήματα, κακογλωσσιά, εξαπάτηση. Ιδιαίτερα θα επηρεαστούν αυτοί που έχουν θέματα με τους πνεύμονές τους ή άσθμα. Προσοχή στην απληστία. Δεν τοποθετούμε σε αυτόν τον τομέα οικογενειακές φωτογραφίες, έντονο φως, κεριά και γήινα χρώματα. Θεραπεία με Yin water.

 1.   7 μπλε ελέφαντες σε σειρά ή μονός μπλε ελέφαντας με μάτι
 2. Μπλε ρινόκερως για μείωση ατυχημάτων
 3. Στίκερς στο κοντινότερο παράθυρο με Σρι Γιάντρα για προστασία
 4. Άγαλμα Χάνουμαν ή μάνταλα Χάνουμαν ή στίκερ Χάνουμαν
 5.   Μερού Τσάκρα πυραμίδα οργονίτη όχι μεταλλική με 5 μάνταλες  Κρόνου και Σρι γιάντρα
 6. Κουάνγκ Κονγκ
 7. Οργονίτες ή αγάλματα αγγέλων για προστασία
 8. Φυλακτό μάτι ή Χάμσα Χέρα (χέρι Φατιμά)
 9. Τυρκουάζ – μαύρη τουρμαλίνη πυραμίδα, πέτρωμα ή δεντρο με 22 μαύρες τουρμαλίνες
 10. Βραχιόλι με ζαφείρια, λάπις λάζουλι, σοδαλίτης, κυανίτης, αμαζονίτης
 11. 7 ζαφείρια για τον Κρόνο
 12. Γαλάζιος δράκος για προστασία από οικονομική απώλεια
 13.  Κόκκινο γελαστό Βούδα για να απαλύνει την ενέργεια της επιθετικότητα με ίνγκποτ και ρουγί.
 14. Γαλάζιος Βούδας προστασίας με το χέρι να ευλογεί (Fo Xiu).
 15. Γιάντρα Σουντάρσανα, Χάνουμαν, Κρόνου

Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι Σ

 

ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ

Στα ευοίωνα άστρα φέτος έχουμε παρεμβάσεις δυσοίωνων άστρων όπως είναι αυτή του Μεγάλου Δούκα στο ΒΑ τομέα και των 3 killings στον Βορρά.

ΒΟΡΡΑΣ: Άστρο 1 της νίκης (Kan white, Yang water)- στοιχείο νερού

Φέρνει νίκη ενάντια στους ανταγωνιστές, επιτυχία και ολοκλήρωση στην εργασία. Ευνοεί τους γιούς της οικογένειας και όσους δουλεύουν σε χώρο Β, να είναι το γραφείο και να βλέπουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Αντιστοιχεί στο αυτί εξωτερικά και στα νεφρά και στο αίμα εσωτερικά. Επειδή το αστέρι San Sha 3 killings- των τριων σκοτωμών καλύπτει σχεδόν όλο τον βόρειο τομέα καλόν είναι να μην είναι η πλάτη Βορρά. Αν έχουμε Βορεινή είσοδο βάλτε μπάγκουα καθρέφτη. Αν η είσοδος στην εργασία είναι Β και ασχολείστε με κόσμημα, επενδύσεις ή με το εμπόριο θα πάνε πολύ καλά οι δουλειές σας. Καλύτεροι μήνες είναι ο Μάρτιος, ο Μάιος, ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος και ο Δεκέμβριος. Είναι πολύ θετικό να ανοίγουμε συχνά τα βορεινά παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Βάλτε στρογγυλά μεταλλικά αντικείμενα, ένα singing bowl για να προστατέψει το άστρο 1. Αν είναι η κρεβατοκάμαρα Β τοποθετήστε μια νεροκολοκύθα υγείας.

      1.     Φορέστε σμαράγδι δακτυλίδι, μενταγιόν ή βραχιόλι ή τοποθετείστε 1     

      σμαράγδι στον Β

      2.      Σύμβολο νίκης

      3.      Θεός σε άλογο Kwan Kong

      4.      Αρχάγγελος Μιχαήλ

      5.      Δρακοχελώνα

 1.     Χρυσό ή μπρούτζινο άλογο
 2.     Ελέφαντας λευκός ή ασημένιος
 3.     Βάτραχος με 3 πόδια
 4.     Άγαλμα Νίκης, άγαλμα Ερμή
 5.     Μέρου Τσάκρα πυραμίδα με μάνταλα Ερμή και Σρι
 6.     Παγόδα κρυστάλλινη
 7.     Φοίνικας
 8.     Φυλακτό θιβετανικό επιτυχίας
 9.     Μονό κινέζικο νόμισμα, μελωδός με 1 ράβδο
 10.     4 βούδες ευημερίας
 11.     Θεραπείες από την φετινή επίδραση δυσοίωνων επεμβάσεων 3 killings

          Γιάντρα Μάχαμριταντζέγια, Σουντάρσαν, Σρι Γιάντρα

 

 

ΝΟΤΟΣ: Άστρο 9 του μελλοντικού πλούτου (μωβ) (You Bi Li)(Yin fire)

 Ενίσχυση του στοιχείου της φωτιάς στον Νότο. Χρησιμοποιούμε θεραπείες ξύλου. Φορέστε ότι έχει 9 πέτρες ή πολλαπλάσιά τους. Ο τομέας αυτός ενδυναμώνει την φήμη και τον πλούτο. Τοποθετούμε κόκκινα αντικείμενα, φυτά, ξύλινα αγάλματα.

Ενισχύεται με :

 1. Παγόδα 9 επιπέδων για εγκαθίδρυση του πλούτου ή κρυστάλλινη
 2. Ισχυρό άγαλμα 9 Ντούργκα από 8 μέταλλα
 3. Μάνταλα Άρη, άγαλμα Άρη
 4. 9 αμέθυστους ή βραχιόλι αμέθυστου, 9άρι Ρουντράκσα
 5. Μεταλλικές καμπάνες με Λάξμι ή Γκανές
 6. Λάξμι, Γκανές άγαλμα ή μάνταλα
 7. Καράβι πλούτου
 8. Δοχείο πλούτου με 9 δράκους και ΠιΓιάο
 9. Mala 108 χαντρών από αμέθυστο ή οψιδιανό
 10. Δέντρα αμέθυστου
 11. Θεός Ζάμπαλλα χρυσός και να καίτε sticks Ζάμπαλλα
 12. Μάνταλα 9 πλανητών απλή ή από 8 μέταλλα με τα πετρώματα των 9 πλανητών
 13. Τρεις 3αδες ή 9αδα κινέζικα νομίσματα
 14. 3 ινγκποτ  για διάλυση του κακού
 15. Μέρου τσάκρα πυραμίδα με μάνταλα Άρη
 16. 2 βάτραχοι με νόμισμα αντικρυστά
 17. Αγαλματίδιο 9 πλανητών από 8 μέταλλα για εφέλκυση καλοτυχίας και από τους 9 πλανήτες
 18. Παγόδα 5 στοιχείων για σταθερότητα
 19. Κούμπερ από 8 μέταλλα με πετρώματα των 9 πλανητών

 

 

 

 

 

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Αστέρι 4 ρομαντισμού – εκπαίδευσης ( 4  green – ξύλο)

Περιοχή για δημιουργικότητα, μελέτη και ακαδημαικές επιτεύξεις. Συνδέεται με την ενέργεια του ήλιου και φέρνει αρμονία στις σχέσεις και ενέργεια αγάπης στο σπίτι. Αν η είσοδος είναι ΝΑ αυτό θα φέρει νέες ευκαιρίες στη ζωή. Καλόν είναι τα παπούτσια να μένουν έξω για να μπαίνει μόνο θετικό τσι στο σπίτι.

Στο χώρο του γραφείου είναι καλή θέση για meetings. Δεν θέλουμε πολλά μεταλλικά αντικείμενα. Τοποθετούμε φρέσκα λουλούδια, γλαστράκια μικρά μπλέ ή πράσινα. Χρώμα μπλε ή πράσινο. Ενισχύεται με στοιχεία νερού, συντριβάνι

 

Ενισχύεται

 1. 7 επιπέδων κρυστάλλινη παγόδα (για σπουδές)
 2. Δράκος – Φοίνικας για αρμονία στο ζευγάρι
 3. Κοσμήματα από ροζ χαλαζία ή ροζ τουρμαλίνη μενταγιόν ή βραχιόλι, strawberry quartz ή οργανίτης
 4. Κύκνοι σε ζεύγος από γυαλί ή χρυσό ή ξύλινοι
 5. Σφαίρες ή mala από ροζ χαλαζία
 6. 2 δρακόψαρα ή μπρούτζινα με πύλη δράκου
 7. Υδρόγειος σφαίρα κρυστάλλινη
 8. Κρύσταλλοι λέιζερ – αιχμές (4)
 9. Καρδιά ή διαμάντι ροζ χαλαζία
 10. Άγαλμα Σαράσβατι
 11. Μέρου Οργονίτης πυραμίδα με μάνταλες Αφροδίτης ή απλή Βάστου πυραμίδα με μάνταλα Αφροδίτης
 12. Άγαλμα Κρίσνα – Ράντα
 13. Ψάρι αρουάνα
 14. Σύμβολο διπλής ευτυχίας
 15. Δύο παγώνια για γονιμότητα ή 2 λευκούς ελέφαντες
 16. Καίμε στικς με αιθέρια έλαια love notes
 17. Θιβετανικό φυλακτό love KuruKulle
 18. Γιάντρα Αφροδίτης

 

 

 

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Άστρο 8 του πλούτου (Yin Earth)(Ken White) + Tai Shui

Ενισχύω με φωτιά, ηλεκτρικές λάμπες, φως, κόκκινο χρώμα. Ενεργοποιούμε μόνο από 22,5 – 52,5 μοίρες μιας και αυτός ο ευοίωνος τομέας βάλλεται από τον Μεγάλο Δούκα από 52,5 – 67,5 μοίρα.  Ο πλανήτης Δίας που κυβερνά αυτόν τον τομέα χορηγεί πολλές ευλογίες και δώρα.

 

Ενισχύεται με:

 1. Μπωλ με 8 λίθους (κεχριμπάρι, χρυσό ρουτύλιο, χαλαζία με τιτάνιο, κιτρίνη, κίτρινο μάτι γάτας, μάτι τίγρης, χρυσό κουάρτζ ή βραχιόλι από αυτά τα πετρώματα)
 2. Βάζο πλούτου σύμφωνα με τις οδηγίες κατασκευής του
 3. Δένδρο πλούτου
 4. Θεός πλούτου Ζάμπαλα ή Λάξμι με λίθους πλανητών ή μάνταλες
 5. Οργονίτης Μέρου πυραμίδα με μάνταλες Δία, Κέτου και πλούτου της Θεάς Λάξμι.
 6. Βραχιόλι με 8 πετρώματα κιτρίνη ή χαλαζία με ρουτύλιο ή σκέτα πετρώματα κιτρίνη
 7. Μάνταλες ασταντάτου με 8 μέταλλα
 8. Θιβετανικό πανώ με 8 ευοίωνα σύμβολα
 9. Πράσινη Τάρα πανώ ή άγαλμα
 10. Τυχεροί Βούδες
 11. Καράβι ζαντ
 12. 6 κινέζικα νομίσματα
 13. Χρυσούς τυχερούς Βούδες
 14. Χρυσό ελέφαντα
 15. Γυριστός δράκος με ίνγκποτ ή μπάλλα
 16. Κόκκινο βάζο πορσελάνης
 17. Μενταγιόν αμμωνίτη
 18. 8αρι ρουντράκσα του Γκανές για πλούτο, διάλυση εμποδίων και προστασία από τον Κρόνο
 19. Θεός Ζάμπαλλα, καιμε στικάκια Ζάμπαλλα
 20. Θεά Λάξμι άγαλμα ή Γκανές
 21. Φοράμε μενταγιόν με τον ευοίωνο κόμπο ή με το σύμβολο του απείρου
 22. Πι-Γιάο για τον Μ.Δούκα
 23. Βάστου Πουρούσα κιτ
 24. Θεραπεία για τον Μεγάλο Δούκα με γιάντρα Σίβα, Μάχα Σουντάρσαν ή με άγαλμα Σίβα

 

 

 

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ: Άστρο 6 Ουράνιας τύχης (Wu Qu)(Yang μέταλλο)

Φέρνει όχι μόνο εξαιρετική τύχη αλλά και δύναμη ηγεσίας, βοηθούς-μέντορες και αναπάντεχη καλοτυχία. Είναι πολύ ευοίωνο που ένα τόσο  δυνατό αστέρι εγκαθίσταται στην ΒΔ πλευρά του χώρου μας. Δεν χρησιμοποιούμε κόκκινο χρώμα, επιλέγουμε μπλε ή μαύρο. Ας αδράξουμε την ευκαιρία αυτή ενεργοποιώντας  το με:

 

 1. Τυχερός Βούδας που σηκώνει ψηλά το ποτ για να δεχθεί τις ουράνιες ευλογίες
 2. Κρυστάλλινη σφαίρα στην είσοδο
 3. 6άδα νομίσματα
 4. Κρυστάλλινες μπάλες σβαρόφσκι
 5. Κουάν Γιν χρυσή ή Λάξμι χρυσή για αφθονία
 6. Χρυσός Ζάμπαλλα
 7. Δοχεία πλούτου, χρυσοί Βούδες σε κρυστάλλινο μπωλ
 8. Κρεμαστό
 9. 3 θεοί χρυσοί ή μπορντώ χρυσοί ή μπρούτζινοι
 10. 6άρι μελωδός
 11. Μέρου Τσάκρα με 5 μάνταλα Σελήνης ή μια απλή πυραμίδα με τη μάνταλα
 12. Αγάλματα Γκανές
 13. Φυλακτά αγγέλων
 14. 6 πέρλες
 15. Βάστου Πουρούσα κιτ για ενεργοποίηση όλων των τομέων
 16. Εξάρια κρεμαστά και στο αυτοκίνητο
 17. Άγαλμα θεάς Τύχης

 

 

 

Μέθοδος καθαρισμού των παλαιών θεραπειών

Μια νύχτα με πανσέληνο ή σε άφθονο, άμεσο ηλιακό φως τα εκθέτουμε για 4 ώρες το ελάχιστο. Στη συνέχεια τα ραντίζουμε με αλάτι Ιμαλαΐων. Το πρωί ή μετά τα ξεπλένουμε με ενεργειακό νερό και τα σκουπίζουμε καλά. Αυτά που δεν μπορούν να μπουν στο αλάτι πρέπει να αντικαθίστανται κάθε χρόνο όπως είναι οι 6αδες τα νομίσματα και να μην ξαναχρησιμοποιούνται. Ο καθαρισμός από αρνητική ενέργεια και η ενδυνάμωση με Sheng Chi θετική ενέργεια είναι απαραίτητος.

Επίσης, αν δε θέλετε να φαίνονται οι 6άδες τα νομίσματα κρεμάστε τα πίσω από κάδρα ή φωτογραφίες, είναι εξίσου ισχυρά.

 

Σας ευχόμαστε Καλή επιτυχία στη μελέτη, καθαρισμό και τοποθέτηση των θεραπειών.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνιση ώστε να τα τοποθετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον χώρο σας.