Ιπτάμενα Άστρα 2023

       

 

 

 

 

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2023

(4/2/2023-3/2/2024)

 

 

 


Έτος του Gui Mao
Γιν λαγός του νερού

 


 

ΑΙΩΝΙΟΣ ΗΝΙΟΧΟΣ

 Σόλωνος 97, Αθήνα

Τηλ: 2103830920, e-mail: eonios-iniohos@hotmail.com

 

 

 

 

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2023
 
Στις 4 Φεβρουαρίου 2023 θα μπούμε στο έτος Gui Mao, Γιν Λαγού του νερού. 
ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ -  22 Ιανουαρίου 2023 – 9 Φεβρουαρίου 2024
ΗΛΙΑΚΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ        -  4 Φεβρουαρίου 2023- 3 Φεβρουαρίου 2024
Συναγωνιστικά ζώδια για το 2023 -  Κατσίκα, Σκύλος, Χοίρος
Ανταγωνιστικά ζώδια  για το 2023 - Ποντίκι, Πετεινός
Τυχερά χρώματα του 2023              - μπλε. Το πράσινο και το κίτρινο είναι και αυτά ευοίωνα και όποτε τα χρησιμοποιείτε θα σας βοηθούν να έχετε περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία. Μπορείτε να φέρετε ένα νέο πράσινο αντικείμενο φέτος στο σπίτι κι αν το τοποθετήσετε στο σαλόνι, στη κουζίνα ή στο χωλ θα ενισχύσει την θετική ενέργεια του σπιτιού που τόσο χρειαζόμαστε.
Για την καταπολέμηση των αρνητικών ενεργειών του 2023 μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεταλλικά αντικείμενα στην Δύση ή ΒΔ και από νεφρίτη, σμαράγδι ή κοράλλι στον Νότο.
Καλές ταξιδιωτικές κατευθύνσεις  - Ανατολή, Νότος, ΒΔ.
Το 2023 χαρακτηρίζεται από το Yin water στοιχείο νερού που κάθεται στη ράχη του Λαγού που είναι στοιχείο ξύλου. Σύμφωνα με τον δημιουργικό και καταστροφικό κύκλο των στοιχείων αν τα 2 στοιχεία συνεργάζονται και το ένα υποστηρίζει το άλλο έχουμε μια ειρηνική και δημιουργική χρονιά, αν ανταγωνίζονται έχουμε διαμάχες, προβλήματα. Το 2023 τα στοιχεία του νερού και του ξύλου είναι υποστηρικτικά και θα βοηθήσουν να έρθει αρμονία μέσα από διαμάχη. Είναι Yin Water χρονιά και σχετίζεται με τη βροχή, το νερό. Στη κινέζικη παράδοση το χρώμα του νερού είναι μαύρο γι’αυτό και το αποκαλούν Μαύρο Λαγό.
Το 4 πράσινο αστέρι του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης ταξιδεύει φέτος στο κέντρο του διαγράμματος των Flying Stars, γι’αυτό και ο αριθμός Γκούα για το 2023 είναι το 4. Ιδανική θέση για οικογενειακές φωτογραφίες το κέντρο του σπιτιού.
Είναι η χρονιά που ενδείκνυται να ξεπεράσουμε ατομικά ή και ομαδικά τραύματα.
Ο Λαγός είναι ένα από τα 4 ζώδια- αρχηγούς για κάθε εποχή και εκπροσωπεί την εποχή της Άνοιξης που φέρνει πάντοτε νέα και όμορφα πράγματα, γι’αυτό και ευνοεί η φετινή χρονιά τα νέα ξεκινήματα που όμως θα πρέπει να πραγματοποιηθούν άμεσα μέχρι τον Μάιο γιατί από τον Ιούνιο και μετά θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες υλοποίησης. Οι πιο ευοίωνοι μήνες είναι ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος και ο Απρίλιος.
Η ενέργεια του Λαγού είναι αρκετά διφορούμενη. Η ορμή του Λαγού θα φέρει δυνατότητες για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες ιδιαίτερα σε διαφημιστικές εταιρείες, σε επιχειρήσεις ομορφιάς, μόδας, ινστιτούτα, ό,τι σχετίζεται με μέταλλο, τράπεζες, χρηματοοικονομικά… Όμως φέρνει παραπληροφόρηση, διόγκωση γεγονότων, δυνατότητες προβολής χωρίς εξωτερική δράση, πολλά λόγια που συχνά δεν πραγματοποιούνται.
Ο Λαγός από τη φύση του κινείται πολύ γρήγορα, ελίσσεται, ξεφεύγει από δύσκολες καταστάσεις, δεν δεσμεύεται εύκολα, το σκάει, είναι το σύμβολο της ελευθερίας και της αμεσότητας. Παράλληλα χαρακτηρίζεται συχνά από επιπολαιότητα, υπερεκτίμηση των ικανοτήτων του και πολλά λόγια που δεν τα υποβαστάζει. Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν τα θετικά, ας δρούμε άμεσα χωρίς αναβλητικότητα, ας τολμάμε, ας μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο κι ας μην πτοούμαστε από κανένα εμπόδιο, για όλα υπάρχουν όμορφες λύσεις. 
Το άστρο 2 των ασθενειών θα εγκατασταθεί στην Ανατολή που είναι και ο καθαυτός τομέας της υγείας μαζί με τον Μεγάλο Δούκα γι’αυτό και θα υπάρξει ένταση, διαφωνίες, διαπληκτισμοί παγκόσμια σε θέματα υγείας, μολύνσεων, αλλεργιών, ιδιαίτερα τον Μάρτιο και τον Δεκέμβριο η ένταση μπορεί να κορυφωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολής.
Τυχερή χρονιά για γονιμότητα σε όλα τα επίπεδα. Ο Λαγός γεννάει συχνά και κάνει πολλούς απογόνους. Άρα η τύχη είναι με αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν παιδί ακόμα κι αν δυσκολευόντουσαν την προηγούμενη περίοδο. Γονιμότητα, καρποφορία, ανάπτυξη, πολλαπλασιασμός αγαθών όμως μπορεί να έρθει και σε άλλα επίπεδα, στη δουλειά μας, στις ιδέες, στη δημιουργικότητά μας.
Ας καλωσορίσουμε λοιπόν το 2023, το έτος του Γιν Υδάτινου Λαγού.
Ο Λαγός είναι Γιν Ξύλο και συμβολίζει τα φρέσκα χορτάρια, τα τρυφερά βλαστάρια, τα νεαρά λουλούδια που φύονται την άνοιξη και το Γιν νερό του έτους θα έρθει να τα δροσίσει, να τα ποτίσει και να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν.
Άρα φέτος το μότο μας είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ με άμεσες, σβέλτες κινήσεις με σύνεση χωρίς πολλά λόγια και κομπασμούς.
Επειδή ολοκληρώνεται πλέον φέτος η περίοδος του 8 και πλησιάζουμε στη περίοδο του 9 (2024-2044) θα έχουμε έλλειψη ηρεμίας και γαλήνης γενικότερα.
 
ΕΥΟΙΩΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ
 
 
Ποντικός      μπλε, πράσινο, κόκκινο
Βόδι              πράσινο, άσπρο, χρυσό
Τίγρη            μπλε, πορτοκαλί, γκρι
Λαγός           ροζ, μωβ, κόκκινο
Δράκος         χρυσό, ασημί, μωβ
Φίδι              μαύρο, κόκκινο, κίτρινο
Άλογο           κόκκινο, πράσινο, μπλε
Πρόβατο      καφέ, κόκκινο, άσπρο
Μαϊμού        γκρι, μπλε, μαύρο
Πετεινός       καφέ, χρυσό, πράσινο
Σκύλος          κόκκινο, πράσινο, ροζ
Χοίρος          πορτοκαλί, γκρι, καφέ
 
SHA  Οι 3 Αρνητικές Επιδράσεις για το 2023 
1. San Sha ( 3σκοτωμοί )(Δύση)   2. Tai Sui ( Μεγάλος Δούκας)(Ανατολή)  
 3. Sui Po(Δύση)
           Αυτές οι θέσεις ενέχουν τις πιθανές αρνητικές ενέργειες της Ασθένειας, Θανάτου και Ολικής Καταστροφής.  Αποφεύγουμε κάθε ουσιαστική μετακίνηση, σκάψιμο ή πείραγμα γης σε αυτούς τους τομείς. Μην κάθεστε με την πλάτη σε αυτά τα 3 Sha (αρνητικές επιδράσεις).
Παρόλο που όπως κάθε χρόνο έχουμε 5 ευοίωνα και 4 δυσοίωνα άστρα φέτος έχουμε το φαινόμενο να επισκέπτονται 2 από αυτά τα τρία sha (δυσοίωνα) ευοίωνους τομείς. Συγκεκριμένα ο Μεγάλος Δούκας επισκέπτεται τον δυσοίωνο Ανατολικό τομέα που βάλλεται από το αστέρι 2 των ασθενειών και οι 3 σκοτωμοί και ο Sui Po επισκέπτονται την Δύση που είναι  ευοίωνη μιας και την επισκέπτεται το αστέρι 6 των ουράνιων ευλογιών. Οπότε θα πρέπει να πάρουμε επιπλέον αντίμετρα- θεραπείες και σε αυτόν τον  ευοίωνο τομέα.
Αναλυτικά γι’ αυτές τις 3 επιδράσεις :
 
Tai Sui –Mεγάλος Δούκας – (Ανατολή)
 Ο Μεγάλος Δούκας- Δίας είναι ο θεματοφύλακας της χρονιάς, υπεύθυνος για όλες τις τύχες της χρονιάς, υγεία, ευημερία, καλοτυχία. Υπάρχουν 60 στρατηγοί Tai Sui και για το 2023 είναι ο Pi Shi που σχετίζεται και με την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Συνδέεται με την κίνηση του πλανήτη Δια γύρω από τον Ήλιο και με τον τρόπο που αυτός επηρεάζει το μαγνητικό πεδίο της γης και τον ζωδιακό κύκλο του έτους.
Τα κινέζικα ζώδια που συγκρούονται φέτος με τον Τάι Σούι είναι :
Ο Λαγός. Οι λαγοί θα έχουν κάποια θέματα υγείας, κίνδυνο οικονομικής απώλειας, δυσκολίες στις επαγγελματικές επιδιώξεις και στα αισθηματικά. Παραμείνετε ήρεμοι, συνετοί, μην δράτε παρορμητικά. Φορέστε το μενταγιόν με την κολοκύθα υγείας.
Ο Πετεινός. Εγρήγορση, σκληρή εργασία, σύνεση 2 φορές πριν ενεργήσετε, προσοχή με τους συνεργάτες, αυτοσυγκράτηση, ευγένεια. Φορέστε μενταγιόν καλοτυχίας 3L (love-luck-life).
Ο Ποντικός. Προφυλαχθείτε από άτομα που δρουν υπόγεια, κίνδυνος εξαπάτησης. Μην κυνηγάτε γρήγορο κέρδος και μην δανείζεστε. Προσοχή στην υγεία και ευγένεια στους τρόπους. Φορέστε πράσινη αβεντουρίνη ή σμαράγδι.
Το Άλογο. Πίεση, ανταγωνισμός, ζήλεια μια και η καριέρα σας θα αναπτύσσεται και η χρονιά θα είναι πολύ ευοίωνη. Θέλει σύνεση, τιμιότητα, σεμνότητα, έλεγχο συναισθημάτων και τρόπων. Φορέστε για προστασία βραχιόλι μαύρης τουρμαλίνης ή μαύρου οψιδιανού.
Γενικότερα στο χώρο μας δεδομένου ότι καταλαμβάνει τις μοίρες από 75 έως 105  του Ανατολικού τομέα φροντίζουμε να μην κάνουμε καμία εργασία που να σχετίζεται με σκάψιμο, επισκευή, ανακαίνιση, διατάραξη αυτού. Δεν βάζουμε εδώ δυνατή μουσική, ούτε χτυπάμε δυνατά τυχόν πόρτες ή μπαλκονόπορτες αν υπάρχουν στην Ανατολή. Δεν έχουμε εδώ γεννήτρια ή το playroom.
Δεν κοιτάμε Ανατολή ακόμα κι αν είναι μια από τις ευοίωνες κατευθύνσεις μας. Μπορούμε να έχουμε την πλάτη μας στον Μεγάλο Δούκα, όχι όμως να τον βλέπουμε. Δεν βάζουμε το κεφαλάρι του κρεβατιού μας Ανατολή.
Ειδική θεραπεία γι’αυτόν το Πι-Γιάο και μια νεροκολοκύθα. Νεφρίτες, κοσμήματα ή αγαλματίδια από ζαντ ιδανικά φέτος στην Ανατολή. Δράκος πράσινος ή μεταλλικός, καμπάνα μπρούτζινη.
 
Οι 3 σκοτωμοί ( 3 killings ) – (Δύση)
Σύμφωνα με την κινέζικη μυθολογία είναι μια ομάδα τριών ληστών. Αν κάθεσαι μαζί τους θα σε ληστέψουν και θα σε χτυπήσουν. Αν τους γυρίσεις την πλάτη θα σε χτυπήσουν πισώπλατα, Τους κοιτάς από απόσταση. Είναι δυνατόν να προκαλέσουν ασθένεια, απώλεια χρημάτων ή αγαπημένου προσώπου και να επέλθει αστάθεια στις σχέσεις των μελών. Φέτος βρίσκονται στον Δυτικό τομέα (232,5-307,5) μοίρες.
Ειδική προτεινόμενη θεραπεία φέτος ένα μπλε στρογγυλό χαλί και ένας λευκός κεραμικός ελέφαντας. Το Πι Γιάο για προστασία από απώλεια πλούτου.Τα Φου Ντογκ για την απώλεια αγαπημένων και τα τσιλιν για την απώλεια σχέσεων.
 
Sui Po – (Δύση) 
Eγκαθίσταται στον Δυτικό τομέα (255-285 μοίρες) πάντα αντιδιαμετρικά αντίθετα από τον Μεγάλο Δούκα, και μπορεί να επιφέρει σωρεία προβλημάτων στις σχέσεις, στο γάμο, σε νομικά ζητήματα, στον πλούτο, στην καριέρα και στην υγεία. Μπορούμε να τον βλέπουμε αλλά όχι να καθόμαστε στον τομέα του. Διατηρούμε ήρεμο τον τομέα και δεν κρεμάμε εδώ μουσικούς μελωδούς, κρύσταλλα. Θεραπεία με μέταλλο. Όχι πολύ φως. Ιδιαίτερη προσοχή στα αντίμετρα αυτοί που έχουν Δ κεντρική είσοδο. Ζητείστε πρόσθετες συμβουλές διότι είναι μια ιδιαίτερα δυσοίωνη είσοδος. Ειδική θεραπεία το ισχυρό Πι-Γιάο από οργονίτη.
            Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε σχολαστικά τα αντίμετρα φέτος ιδιαίτερα αυτοί που ανήκουν στα ανταγωνιστικά ζώδια μια και θα επηρεαστούν πολύ. Καλόν είναι να μην παίρνουν ρίσκα και να προσέχουν υπογραφές και συμβόλαια.
Τέλος αν η κατοικία μας είναι διόροφη προσέξτε ότι τα αντίμετρα τοποθετούνται και στους δύο ορόφους.
Ας θυμόμαστε ότι στη ζωή υπάρχουν για όλους αντιξοότητες και ατομικά και εθνικά και παγκόσμια. Σημασία έχει πως εμείς αντιλαμβανόμαστε, αξιοποιούμε και αντιδρούμε σε αυτές! Τα αντίμετρα που βάζουμε κρατούν τις ισορροπίες σε δύσκολους καιρούς και αποτρέπουν τα χειρότερα, ενίοτε τα εξαλείφουν παντελώς.
         
Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα ενσωματώνουν τις αρχές των 5 στοιχείων Wu Xing), τα 8 τρίγραμμα (Ba Gua), τους Αριθμούς (Luo Shu) και τα 24 Βουνά για να αναλύσουν σε ένα χώρο την ποιότητα και τη δυναμική του Τσι σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
 
 
*δυσοίωνα
 
 
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΣΤΡΩΝ ΤΟΥ 2023
ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ

 
Το αστέρι 1: (Tong Lang) (ΝΔ για το 2023) λευκό, στοιχείο νερού. Το αστέρι της νίκης. Επηρεάζει την ακαδημαϊκή καριέρα, την καριέρα και φέρνει καλή φήμη, νίκες, καλή τύχη, αυξάνει την επιρροή μας πάνω σε ισχυρούς ανθρώπους. Μπορεί να επηρεάσει τα νεφρά, το συκώτι, τα έντερα ή την ουροδόχο κύστη. 
Το Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό της νίκης έρχεται από Νοτιοδυτικά. Ευνοϊκός τομέας εάν εκεί βρίσκεται η είσοδος σπιτιού, γραφείου ή επιχείρησης. Θα φέρει σοφία, νέες ιδέες, δημιουργικότητα. Θα ευνοηθούν αυτοί που η είσοδος στη δουλειά είναι ΝΔ και ιδιαίτερα αν ασχολούνται με το κόσμημα, τις επενδύσεις ή το εμπόριο. Θα συμβάλλει σε προαγωγές, επιτυχία σε εξετάσεις, αναπάντεχα οφέλη, θα διευκολύνει το διάβασμα όσων το γραφείο είναι ΝΔ. Νίκη απέναντι σε ανταγωνιστές. Ανήκει στο στοιχείο του νερού γι’αυτό επιτρέπεται η τοποθέτηση συντριβανιών και ενυδρείων.  Αν είναι η είσοδος ΝΔ καλόν είναι να τοποθετηθεί καθρέφτης Μπάγκουα έξω και πάνω από την κάσα της πόρτας.
Επειδή τα στοιχεία του ΝΔ τομέα είναι το νερό και το μέταλλο ενδείκνυται η τοποθέτηση στρογγυλών και όχι αιχμηρών μεταλλικών αντικειμένων.
Χρώματα τομέα  - λευκό, ασημί, χάλκινο, χρυσό, μαύρο, γκρι.

Το αστέρι 4: (Wen Qu) (Κέντρο για το 2023) πράσινο, στοιχείο ξύλου. Το αστέρι του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης. Σχετίζεται και προάγει την ακαδημαϊκή επιτυχία και την πρόοδο στις σπουδές, την έρευνα, την γνώση, τη σοφία και την αυτοανάπτυξη. 
Το Ετήσιο Άστρο 4 του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης έρχεται στο Κέντρο του σπιτιού. Επηρεάζει την ενέργεια όλων των τομέων του σπιτιού και φέρνει αρμονία στις σχέσεις και ενέργεια αγάπης στο σπίτι. Ιδανικός χώρος για να τοποθετηθούν βιβλία, πίνακες, πτυχία, οικογενειακές φωτογραφίες, κάδρα με διπλά σύμβολα και αν γίνεται να είναι ο χώρος του γραφείου. Ενισχύει την αύξηση ικανοτήτων, ανώτερων γνώσεων, ανάπτυξη, έρευνα. Τοποθετείστε στο κέντρο έναν δυνατό κρύσταλλο χαλαζία.
Ευνοϊκός τομέας για καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς – αισθητικούς, μόντελινγκ, καλλιτέχνες, δασκάλους, συγγραφείς.
Ιδανικός φέτος τομέας-δωμάτιο για σπουδαστές. Το γραφείο να είναι στο Κέντρο αν αυτό είναι εφικτό. Καλή θέση για meetings. Διατηρήστε το πολύ καθαρό. Εξαιρετικό έτος για προτάσεις γάμου- γάμους. Επιτυχία θα έχουν αυτοί που βασίζονται σε αμοιβαία αγάπη και αλληλοσεβασμό. Δεν ενισχύουμε το στοιχείο της φωτιάς αλλά επιλέγουμε τόνους του μπλε, πράσινου, γκρι, μαύρου. Τοποθετούμε φρέσκα λουλούδια ή 4 μπαμπού.
Στοιχεία του τομέα  -  ξύλο, νερό.


Το αστέρι 6: (Wu Qu) ( Δύση για το 2023) λευκό, στοιχείο μετάλλου. Το αστέρι της ουράνιας τύχης. Αυτό το θεϊκό αστέρι φέρνει ευλογίες, πλούτο. Εφελκύει βοήθεια ώστε να ολοκληρωθεί οτιδήποτε κάνουμε σε οποιοδήποτε τομέα. 
Το Ετήσιο Άστρο 6, που βρίσκεται φέτος στη Δύση, ευνοεί τους στρατιωτικούς και τα σώματα ασφαλείας. Κατάλληλο γι’ αυτούς που έχουν διευθυντικές θέσεις ή επιζητούν αναγνώριση, προαγωγή και φήμη. Ενεργοποιείται στο σπίτι ή στην επιχείρηση με νερό. Μεταφέρει όλες τις ουράνιες ευλογίες. 
 Αν βρίσκεται το υπνοδωμάτιο ή σαλόνι σε αυτόν τον τομέα θα έχουν οι ένοικοι την τύχη με το μέρος τους, θα βρίσκουν αναπάντεχες λύσεις στα προβλήματά τους και αυτοί που ζουν σε ένα τέτοιο σπίτι θα έχουν πολλές ευλογίες το 2023. 
Χρώματα του τομέα  -  καφέ, μπεζ, κίτρινο, χρυσό, ασημί, μπρονζέ.
Στοιχεία του τομέα    -  μέταλλο ή γη.


Το αστέρι 8: (Zion Fu)( Νότος για το 2023) λευκό, στοιχείο γης. Φέρνει πλούτο, προάγει τη δουλειά, φέρνει προαγωγές, αύξηση μισθού, καλή υγεία και επιτυχία στην καριέρα. Το Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό του πλούτου έρχεται στον Νότο. Είναι το κυρίαρχο άστρο του πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024) και θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη, ευμάρεια, ενέργεια, ζωτικότητα, κύρος, γενναιοδωρία ιδιαίτερα αν Νότια βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με κτηματομεσιτικές εργασίες και προϊόντα που έρχονται από τη Γη. 
Θετική περιοχή του σπιτιού. Πρέπει να την ενισχύσουμε με τόνους κίτρινου, καφέ, μπεζ – στοιχείο γης και με κεραμικά αντικείμενα, με τόνους κόκκινου, κίτρινου, ροζ, λιλά – στοιχείο γης και πετρώματα κιτρίνη, χρυσόλιθο. Μειώνουμε τα μεταλλικά αντικείμενα. Καίμε κεριά, έχουμε φως.
Στοιχεία τομέα  -  γη και φωτιά.
Καλύτεροι μήνες – Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Οκτώβριος, Ιανουάριος 2024.

Το αστέρι 9: (You Bi) (Βόρεια για το 2023) μωβ, στοιχείο φωτιάς. Το αστέρι της μελλοντικής ευημερίας. Αντιπροσωπεύει τον μελλοντικό πλούτο. Φέρνει ευημερία, καλή τύχη, φήμη και δυνατότητα αναγνώρισης. Με τη διέλευσή του θα έχουμε χαρούμενες εκδηλώσεις στο σπίτι όπως γάμους, προαγωγές, επιτυχίες, κα. Ο πλούτος που φέρνει δεν είναι μόνο υλικός αλλά και στις σχέσεις, στις σπουδές και ανταμείβει τους κόπους μας. Το Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ του μελλοντικού πλούτου, έρχεται από τον Βορρά. Άστρο φήμης, ομορφιάς, θεάματος. Ιδανικό για ηθοποιούς, μουσικούς, ιδιαίτερα αν στον Βόρειο τομέα κάνουν τις πρόβες τους. Ιδανικός τομέας σε καταστήματα με glamour ρούχα, αξεσουάρ. Έχει πολλαπλασιαστική ενέργεια και ευνοούνται τα δωμάτια που βρίσκονται Βόρεια. Ιδανικός τομέας για κρεβατοκάμαρα και για σύλληψη παιδιού αυτή τη χρονιά. Το μήνυμα του τομέα είναι, ας κάνουμε κάτι ευχάριστο για τους άλλους, επικοινωνία με ειλικρίνεια, δεν ενδίδουμε στους πειρασμούς. Ενισχύεται με θεραπείες φωτιάς και ξύλου. Καίμε κεριά και έχουμε άπλετο φως.

 

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ


Το αστέρι 2: (Ju Men) (Ανατολή για το 2023) μαύρο, στοιχείο γης. Το αστέρι των ασθενειών. Είναι ένα δυσοίωνο πάντα αστέρι που φέρνει ασθένειες, ατυχήματα, φτωχή υγεία και κακή τύχη. Φέρνει ασθένειες που σχετίζονται κυρίως με το στομάχι και το πεπτικό σύστημα. Μπορεί να οδηγήσει μια έγκυο σε αποβολή. Επειδή σχετίζεται με τη γη μπορεί να φέρει σεισμούς. Το Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο έρχεται από την Ανατολή, είναι το Άστρο της ασθένειας. Για το 2 Μαύρο ιδιαίτερη θεραπεία αποτελούν 2 Νεροκολοκύθες βαμμένες χρυσές ή μεταλλικές χρυσές.  Να μην κάθονται στον τομέα έγκυες ή να μην γυμνάζεστε σε αυτόν τον τομέα. Η ενέργειά του μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια, στρες, κατάθλιψη, απελπισία και να εγείρει συναισθηματικά ζητήματα. Μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερο μέταλλο, λευκό, ασημί, χρυσό, μπρονζέ, μαύρο, γκρι, μπλε. χρώμα και να ελαττώσουμε τα γήινα, πύρινα στοιχεία και χρώματα. Βάλτε τα πύρινα Νότο και τα γήινα Ανατολή. Ενισχύουμε τα στοιχεία μέταλλο και νερό. Όχι ανακαίνιση, χτισίματα. Καλόν είναι να αναβληθούν για τους μήνες 2, 4, 5, 9, 10, 11 του 2023. 

 

Το αστέρι 3: (San Sha) (ΝΑ για το 2023) πράσινο, στοιχείο ξύλου. Το αστέρι των 3 τσακωμών. Η επίδρασή του οδηγεί σε απώλεια ενέργειας, καβγάδες, φιλονικίες, νομικές έριδες, τσακωμούς και πολέμους, δικαστήρια και κλοπές. Φέρνει προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το συκώτι και τα άκρα. Προσοχή στη Νοτιοανατολική είσοδο του σπιτιού, όχι μελωδούς Νοτιοανατολικά, μουσική, κινητικότητα, μια και την επισκέπτεται το Ετήσιο Άστρο Κόκκινο 3 που είναι επιθετικό και πρόξενος σοβαρών ατυχημάτων σε μικρά παιδιά ή στον άντρα του σπιτιού, νομικών προβλημάτων και απώλεια χρημάτων. Χρησιμοποιήστε κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του 3. Εδώ εγκαθίσταται ο θυμός, η εριστικότητα, γι’αυτό αποφεύγουμε αν είναι δυνατόν να καθόμαστε πολύ σε αυτόν τον τομέα.  Όχι ανακαινίσεις, σκαψίματα, μουσική. Εάν στην ΝΑ είναι η κρεβατοκάμαρα, κίνδυνος στις σχέσεις του ζευγαριού και αν η γυναίκα είναι έγκυος, υπάρχει κίνδυνος να χάσει το παιδί. Η ΝΑ πλευρά ανήκει στο στοιχείο της γης και ενισχύεται με το στοιχείο της φωτιάς, δηλαδή με τόνους του ροζ, κόκκινου, πορτοκαλί, μωβ, λιλά και με γήινα χρώματα σε τόνους κίτρινου και μπεζ. Δεν βάζουμε κεριά, φως, μελωδούς φέτος για να μην το ενεργοποιήσουμε. Τοποθετουμε πυραμίδες, τριγωνικά σχήματα. Αν έχουμε είσοδο ΝΑ  βάζουμε καθρέφτη Μπάγκουα εξωτερικά πάνω από την πόρτα.

Το αστέρι 5: (Lian Zhen) (ΒΔ για το 2023) κίτρινο, στοιχείο γης. Το αστέρι της κακοτυχίας και της καταστροφής. Ίσως να είναι και το πιο καταστροφικό άστρο μια και φέρνει κακοτυχία κάθε είδους και σε όλους τους τομείς. Αυτό προξενεί μεγάλες οικονομικές καταστροφές, ατυχήματα, ασθένειες ακόμα και θάνατο. Πρέπει να αποφεύγεται και να θεραπεύεται οπωσδήποτε με τους τρόπους που υποδεικνύονται. Δεδομένου ότι το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο της κακοτυχίας καταλαμβάνει τον ΒΔ τομέα (292,5-337,5 μοίρες) είναι απαγορευτική κάθε οικοδόμηση ή ανατάραξη. Σε αυτόν τον τομέα αποφεύγουμε τα κόκκινα χρώματα όπως και στο 2 Μαύρο της Ανατολής γιατί η φωτιά του κόκκινου θα τα ενεργοποιήσει. Καλές θεραπείες γι’ αυτόν είναι τα μεταλλικά χρώματα, λευκό, ασημί, χρυσό, μπρονζέ, πράσινο και τα στρογγυλά αντικείμενα. Για το 5 κίτρινο μια πολύ καλή θεραπεία είναι το εκκρεμές ρολόι που χτυπά τις ώρες ή καμπάνες. Δεν είναι ευοίωνος τομέας για κρεβατοκάμαρα, γραφείο ή κεντρική είσοδο. Δεν θέλουμε εδώ πολύ φως, κρύσταλλα, κίτρινα, καφέ και κεραμικά αντικείμενα. 
Ενισχύεται με στοιχείο μετάλλου (όχι πολύ γιατί έχει) και νερού.


Το αστέρι 7: (Tui Pojun) (ΒΑ για το 2023) κόκκινο, στοιχείο μετάλλου. Το αστέρι της βίας. Οδηγεί σε κλοπές, κίνδυνο φωτιάς, νομικά ζητήματα, οικονομική αποτυχία, απώλειες στο σπίτι και στη δουλειά. Σχετίζεται με ασθένειες στόματος, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και οδηγεί σε ασθένειες που απαιτούν χειρουργείο. Το Ετήσιο 7 Κόκκινο Αστέρι των κλοπών, της βίας και της εξαπάτησης είναι στον  ΒΑ τομέα . Δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση.  Αν εκεί κάθονται ή μελετούν τα μέλη του σπιτιού, θα επηρεαστούν από την αρνητική του ενέργεια και θα γίνουν πιθανά θύματα εξαπάτησης. Μην υπογράφετε βιαστικά έγγραφα. Αποφύγετε τις παγίδες και οδηγείτε προσεκτικά σε φωτεινούς και όχι ερημικούς δρόμους. Εάν εκεί στο σπίτι ή στο γραφείο υπάρχει μπαλκονόπορτα ή η κεντρική είσοδος είναι ευάλωτο σημείο για κλοπές ή παραβίαση. Όλοι πρέπει να έχουν μάνταλα προστατευτική για κλοπές. Χρειάζονται ειδικά αντίμετρα. Εδώ μειώνουμε το μέταλλο και αυξάνουμε το στοιχείο του νερού ακόμα και με συντριβάνια. Ελαττώνουμε το λευκό χρώμα, το κίτρινο, το καφέ ή τα μεταλλικά έπιπλα. Δεν βάζουμε στον ΒΑ τομέα οικογενειακές φωτογραφίες και αποφεύγουμε τον έντονο φωτισμό. Τοποθετούμε Μπάγκουα καθρέφτη αν είναι εκεί η είσοδος.
Επιλέγουμε χρώματα  -  πράσινο, μπλε, γκρι, μαύρο.


Ας δούμε όμως για το 2023 ιδιαίτερα ποιους τομείς θα επισκεφθούν στο σπίτι και στην εργασία μας αυτά τα αστέρια, τι επιπτώσεις θα έχουν και πως θα τις αντιμετωπίσουμε:
Σύμφωνα με το ινδικό Βάστου αυτοί οι 9 αριθμοί αναλογούν στους 9 πλανήτες οι οποίοι αντιστοιχούν στους 8 προσανατολισμούς, συν το κέντρο του χώρου μας. Αυτοί οι πλανήτες είναι σταθεροί και αντιπροσωπεύονται από ειδικές μάνταλες-γιάντρας, με γεωμετρικά σχήματα, γιάντρας με αριθμούς, γιάντρας με θεότητες για τον κάθε πλανήτη και μάντραμ (ιερούς ήχους πλανητών και θεοτήτων). Υπάρχουν όμως και ειδικές γιάντρες πέρα από τις πλανητικές που επεμβαίνουν και εξισορροπούν τις επιρροές των αρνητικών επιδράσεων των ιπτάμενων άστρων.
Ιπτάμενα άστρα είναι σύμφωνα με το Βάστου ενέργειες που εκπορεύονται όταν οι σταθεροί πλανήτες μετακινούνται από την έδρα τους και τον προσανατολισμό τους σε άλλες έδρες και τομείς. Τα ευοίωνα άστρα είναι το 1, 4, 6, 8 και 9 και σε όποιο τομέα εγκαθίστανται τον ενισχύουν ενώ το 2,3, 5 και 7 είναι τα δυσοίωνα που οι ενέργειές τους δημιουργούν δυσαρμονία έως και σοβαρά προβλήματα στον τομέα που πλήττουν. Για φέτος (2023) έχουμε τις ‘επισκέψεις’-προσωρινές μετακινήσεις των σταθερών πλανητών σε άλλους οίκους όπως φαίνονται στον πίνακα.

 

Η αντιστοιχία προσανατολισμών-πλανητών και των ιδιοτήτων που εκφράζει ο καθένας έχει ως εξής:

 

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Ανατολή → Ήλιος → Υγεία, ευοίωνα ξεκινήματα, δύναμη
Δύση  → Κρόνος → Εκπαίδευση, γαλήνη
Βορράς → Ερμής → Πλούτος, δύναμη, πειθαρχία, καριέρα
Νότος → Άρης → Ευοίωνη γέννηση, ευημερία, φήμη
Βορειοδυτικά → Σελήνη → επαγγελματικές σχέσεις, αποφασιστικές κινήσεις, μέντορες
Νοτιοδυτικά → Ράχου (Βόρειος Δεσμός Σελήνης) → Επιρροή, επέκταση, βάρος

Βορειοανατολικά → Δίας και Κέτου (Νότιος Δεσμός Σελήνης) → Πνευματικότητα, γνώση, νόηση, διεύρυνση, πλούτος 

ΓΙΑ ΤΟ 2023

ΜΕΛΩΔΟΙ   με 6 ράβδους μεταλλικές  -     ΑΝΑΤΟΛΗ  και ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΜΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ – εξάδα τυχερά κινέζικα νομίσματα – Ανατολή, Νοτιοανατολικά και Βορειοδυτικά.

Ακολουθούν θεραπείες – αντίμετρα και ενισχύσεις – ενεργοποιήσεις από κινεζική, ινδική και αρχαιοελληνική παράδοση,

 

Θ Ε Ρ Α Π Ε Ι Ε Σ


ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΗ: Άστρο 2 ασθενειών (μαύρο) (Yu Men) + Μεγάλος Δούκας
Εγκαθίσταται στον Ανατολικό τομέα που είναι και ο μόνιμος τομέας της υγείας σύμφωνα με το κινέζικο Φενγκ Σούι. Έχουμε δηλαδή φέτος μια διπλή επιβάρυνση του τομέα της υγείας και μπορεί, αν δεν προσεχθεί, να φέρει ασθένειες και αναπάντεχους κινδύνους, αιφνίδιο θάνατο. Πλήττει επίσης όσους ασθενούν ήδη.  Αυτοί που πλήττονται ιδιαίτερα μπορεί να πάρουν επιπλέον βάρος, προβλήματα δυσπεψίας λόγω στρες. Ας τσεκάρουν πιο συχνά την υγεία τους, ας αποφύγουν εγχειρήσεις και ας ακολουθήσουν επιμελώς τις θεραπείες. Να φορούν το φυλακτό του θεραπευτικού Βούδα ή το θιβετανικό protection from diseases. Ανατολικά καθιστικά ή υπνοδωμάτια είναι λίγο επικίνδυνα. Εάν είναι η κεντρική είσοδος, η κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο, καλόν είναι να τοποθετήσουμε ένα άσπρο ή γκρι χαλάκι στην αντίστοιχη είσοδο ώστε να μετριαστεί το πρόβλημα. Αποφεύγουμε να ανοίγουμε τα Ανατολικά του σπιτιού όσο μπορούμε.
Επιπλέον φέτος ο Ανατολικός τομέας επιβαρύνεται από την παρουσία του Μεγάλου Δούκα που μπορεί να διαταράξει όλους τους τομείς του χώρου μας.

Ο τρόπος αντιμετώπισης είναι:

Νεροκολοκύθα υγείας  ή η πανίσχυρη νεροκολοκύθα οργονίτης
Θεραπευτικός βούδας κρεμαστός ή άγαλμα ή μενταγιόν
Κουάν Γιν άγαλμα
Κρεμαστή νεροκολοκύθα με 5 νομίσματα
Χελώνα μακροζωίας
Θεός Σιάο μακροζωίας, χρυσός
Στρογγυλά μεταλλικά αντικείμενα, singing bowl
Θεραπεία με αλατόνερο, εξάδα νομίσματα, μελωδός 6 ράβδων
Θιβετανικό φυλακτό υγείας White Tara ή Protection from diseases
Οργονίτης πυραμίδα με μάνταλα Ήλιου
Τυχερός Βούδας με νεροκολοκύθα
2 ρουμπίνια
Μάνταλα ή άγαλμα ή φωτογραφία του θεού Σίβα
Λίνγκαμ (υδραργύρου, κρυστάλλινο ή άλλο)
Ρουντράκσα με 5 faces υγείας βραχιόλι ή στο λαιμό για προστασία και από παρελθοντικό κάρμα
Μάνταλα Ήλιου υγείας, Γκάγιατρι, Τρίπουρ Μπαιράβ με Λίνγκαμ, Σουντάρσανα
Άγαλμα Ασκληπιού ή Ιπποκράτη ή Θεά της Υγείας
Παγόδα 5 στοιχείων
Πι-Γιάο για Μεγάλο Δούκα
Δράκος και για υγεία και για προστασία
Αρχαιοελληνικό άγαλμα Απόλλωνα


ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ: Άστρο 5 δυστυχίας (κίτρινο)(Lian Zhen)


Ασταθές άστρο που μπορεί να φέρει τραγωδίες, οικονομικές απώλειες, δυστυχία, νομικά ζητήματα, θάνατο. Γι’αυτό και θεωρείται το πιο δυσοίωνο άστρο και ο ΒΔ τομέας ο πιο κακότυχος. Καλό είναι να μη γίνει ανακαίνιση, σκαψίματα και γενικότερα να μην αναταραχτεί ο τομέας. Aν υπάρχει τηλεόραση ή ραδιόφωνο δεν πειράζει αν έχετε βάλει τα αντίμετρα και ο ήχος είναι χαμηλά. Το ρολόι εκκρεμές είναι επίσης μια καλή θεραπεία. H γενική κακοτυχία που φέρνει μπορεί να επηρεάσει σοβαρά και την υγεία με τη μορφή σοβαρής ασθένειας, έλλειψη όρεξης και πολλών εξόδων σε φάρμακα, γιατρούς  θεραπείες. Παρεξηγήσεις μπορούν να επιλυθούν με υπομονή και περισσότερη συζήτηση από καρδιάς. Δεν βάζουμε κόκκινα ή κίτρινα αντικείμενα σε αυτόν τον τομέα. Ιδιαίτερα φέτος τοποθετούμε 5άδα γνήσια κινέζικα νομίσματα για ειρήνη στο σπίτι.
Για να το αποδυναμώσουμε ας τοποθετήσουμε:

Παγόδα 5 στοιχείων χρυσή ή οργονίτη με πράσινα πετρώματα για διάλυση της αρνητικής ενέργειας σε όλα τα επίπεδα ( μία σε κάθε όροφο αν το σπίτι είναι διόροφο)
Μελωδός με 6 ράβδους
Θιβετανική καμπάνα με ντόρτζε σετ ή καμπάνα με Γκανές
Μέρου Τσάκρα πυραμίδα ή οργονίτης με μάνταλες Σελήνης, Σρι Γιάντρα 
Θεραπεία με αλατόνερο, εξάδα νομίσματα
Τρεις Θεοί Φου-Λου-Σιάο
Μάνταλα Kanak Dhara (χρυσής τύχης), μάνταλα Βάστου Πουρούσα, Τρίπουρ Μπαιράβ με λίνγκαμ
Nav-Ratna βραχιόλι με τα πετρώματα των 9 πλανητών-τομέων, με χαλαζία με ρουτύλιο ή τουρμαλίνης
5 πέρλες
Θεός σε τίγρη ή θεά Ντούργκα πάνω σε τίγρη άγαλμα, κάρτα ή μενταγιόν κρεμαστό
Στρογγυλά μεταλλικά αντικείμενα καλής ποιότητος
Θεραπευτικός Βούδας ή κολοκύθα υγείας για φυσική και πνευματική υγεία
Νεροκολοκύθα αν το 5 αστέρι πέφτει στην κρεβατοκάμαρα
Αρχαιοελληνικό άγαλμα Άρτεμις ( Ντιάνα)
Επίσης
Να μην κοιμάστε στον ΒΔ τομέα
Να μείνει ήσυχος ο τομέας
Κλειστές πόρτες/παράθυρα
Όχι δυνατά μουσική/τηλεόραση
Όχι κρύσταλλα, φως, χρώματα κόκκινα, ροζ,πορτοκαλί, λιλά, μωβ γιατί θα θρέψουν το κακό γήινο αστέρι
Όχι κηπουρική/σκάψιμο 
Αποφύγετε το στοιχείο της φωτιάς σε αυτό τον τομέα φέτος
Θεός σε τίγρη ή θεό Tsai Shen Yeh για προστασία του πλούτου
Επειδή το 5 αστέρι της δυστυχίας μπαίνει γρήγορα και φέρνει άμεσα αποτελέσματα, θα πρέπει τα αντίμετρα να τοποθετηθούν πριν τις 4/2/2023 και οποιαδήποτε εργασία να έχει γίνει για να μείνει ο τομέας ήσυχος.

 

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Άστρο 3 τσακωμών (κόκκινο)(Chen 3 Jade)
Θα επιφέρει τσακωμούς, καβγάδες, διαμάχες, έως και νομικές αντιπαραθέσεις και θα οδηγήσει σε τραγωδία και βία αν δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.  Καταπολεμάται με το στοιχείο της Φωτιάς. Οτιδήποτε έχει το πύρινο στοιχείο εξαντλεί και παύει την επίδρασή του. Χρειαζόμαστε άπλετο φως και κόκκινο χρώμα. Το πράσινο, μπλε χρώμα και τα πράσινα φυτά πρέπει να αποφεύγονται σε αυτόν τον τομέα. Εάν είναι η είσοδος, η κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο σε αυτόν τον τομέα καλόν είναι να βάλουμε ένα κόκκινο ή μωβ χαλάκι για να απαλύνουμε τα προβλήματα και τους διαπληκτισμούς. Δεν διαταράσσουμε τον τομέα με σκαψίματα, ανακαίνιση. Καίμε πολλά κεριά.
Δεν τοποθετούμε συντριβάνια, στοιχείο νερού, μελωδούς, ενυδρεία, μέταλλο.
Όσοι έχουν Νοτιοανατολική είσοδο πρέπει να τοποθετήσουν φέτος έναν μπάγκουα καθρέφτη και να ανοιγοκλείνουν προσεκτικά την πόρτα.
      1.    Κόκκινα ρόδια, κόκκινα γούρια, κόκκινα μήλα
Πούρπα Θιβετανικά
Κόκκινος Αετός
Κόκκινος Δράκος
Βάζρα Θιβετανικά
Βραχιόλια, μενταγιόν ή δακτυλίδι από ζιργκόν αν καθόμαστε σε αυτόν τον τομέα αρκετές ώρες ή 3 πετρώματα ζιργκόν στον ΝΑ τομέα
Αετοί
Μάνταλα Μπαγκλαμούκι για νομικά ζητήματα, μάνταλα Αφροδίτης και Σρι, Γκάγιατρι, Σουντάρσανα
Μέρου Τσάκρα με μάνταλες Αφροδίτης και Σρι
Βούδες πλούτου μπορντώ
Θιβετανικό φυλακτό Astrological Obstacles
Άγαλμα Ντούργκα ή Κάλι για προστασία της θηλυκής όψης, Γιάντρα Ντούργκα Μπίζα, 9άρι Ρουντράκσα
Θεραπεία με αλατόνερο, 6αδα νομίσματα, όχι μελωδός
Κόκκινος μυστικός κόμπος
ΟΜ για επιτυχία.
Ελέφαντας 
Προστατευτικός γελαστός Βούδας
Αρχαιοελληνικό άγαλμα Αφροδίτης                             
 
 
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Άστρο 7 εξαπάτησης  ( Metal Yin)(Po Jun)
Κλοπές, βία, απώλεια, ατυχήματα, κακογλωσσιά, εξαπάτηση. Ιδιαίτερα θα επηρεαστούν αυτοί που έχουν θέματα με τους πνεύμονές τους ή άσθμα. Προσοχή στην απληστία. Δεν τοποθετούμε σε αυτόν τον τομέα οικογενειακές φωτογραφίες, έντονο φως, κεριά και γήινα χρώματα. Θεραπεία με Yin water.
  7 μπλε ελέφαντες σε σειρά ή μονός μπλε ελέφαντας με μάτι
  Ζεύγος τσιλίν για προστασία του πλούτου
Μπλε ρινόκερος για μείωση ατυχημάτων
Στίκερς στο κοντινότερο παράθυρο με Σρι Γιάντρα για προστασία
Άγαλμα Χάνουμαν ή μάνταλα Χάνουμαν ή στίκερ Χάνουμαν
  Μερού Τσάκρα πυραμίδα οργονίτη όχι μεταλλική με 5 μάνταλες Δία,        
  Κέτου και Σρι Γιάντρα
Κουάνγκ Κονγκ
Οργονίτες ή αγάλματα αγγέλων για προστασία
Φυλακτό μάτι ή Χάμσα Χέρα (χέρι Φατιμά)
Τυρκουάζ – μαύρη τουρμαλίνη πυραμίδα, πέτρωμα ή δεντρο με 22 μαύρες τουρμαλίνες
Βραχιόλι με κιτρίνη 
7 πετρώματα κιτρίνη για τον Δία
Γαλάζιος δράκος για προστασία από οικονομική απώλεια
Κόκκινο γελαστό Βούδα για να απαλύνει την ενέργεια της επιθετικότητα με ίνγκποτ και ρουγί.
Γαλάζιος Βούδας προστασίας με το χέρι να ευλογεί (Fo Xiu).
Γιάντρα Σουντάρσανα, Χάνουμαν, Ερμή, Κούμπερ
Αν ανήκετε στο ζώδιο της μαιμούς να έχετε οπωσδήποτε για προστασία έναν μπλε ελέφαντα.
Φου Ντογκ
Αρχαιοελληνικό άγαλμα Δία
 


Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι Σ

ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ
Στα ευοίωνα άστρα φέτος έχουμε παρεμβάσεις δυσοίωνων άστρων όπως είναι αυτή του Sui Po και των 3 killings στην Δύση.

NOTIOΔYTIKA: Άστρο 1 της νίκης (Kan white, Yang water)- στοιχείο νερού
Φέρνει νίκη ενάντια στους ανταγωνιστές, επιτυχία και ολοκλήρωση στην εργασία. Αντιπροσωπεύει την δημοτικότητα, τις επιτυχημένες σχέσεις, την τύχη στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά. Ευνοεί τους γιούς της οικογένειας και όσους δουλεύουν σε χώρο NΔ, να είναι το γραφείο και να βλέπουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Αντιστοιχεί στο αυτί εξωτερικά και στα νεφρά και στο αίμα εσωτερικά. Αν η είσοδος στην εργασία είναι ΝΔ και ασχολείστε με κόσμημα, επενδύσεις ή με το εμπόριο θα πάνε πολύ καλά οι δουλειές σας. Καλύτεροι μήνες είναι ο Μάρτιος, ο Μάιος, ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος και ο Δεκέμβριος. Είναι πολύ θετικό φέτος να ανοίγουμε συχνά τα ΝΔ παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Το ιδανικό είναι να έχουμε φέτος, εάν γίνεται, ΝΔ μπάνιο ή κουζίνα και όχι κρεβατοκάμαρα. Βάλτε στρογγυλά μεταλλικά αντικείμενα, ένα singing bowl για να προστατέψει το άστρο 1. Αν είναι η κρεβατοκάμαρα ΝΔ τοποθετήστε μια νεροκολοκύθα υγείας. Αν είναι η είσοδος ΝΔ για να μην μας καταστρέψει τη δύναμη του άστρου 1 της Νίκης ο πλανήτης Ράχου θέλει θεραπεία με πυραμίδες Βάστου και πλάκες μολύβδου στην είσοδο.

 
      1.     Φορέστε δακτυλίδι, μενταγιόν ή βραχιόλι από ισσωνίτη 
      2.      Σύμβολο νίκης
      3.      Θεός σε άλογο Kwan Kong
      4.      Αρχάγγελος Μιχαήλ
      5.      Δρακοχελώνα
    Χρυσό ή μπρούτζινο άλογο ή λευκό άλογο
    Ελέφαντας λευκός ή ασημένιος
    Βάτραχος με 3 πόδια
    Άγαλμα Νίκης
    Μέρου Τσάκρα πυραμίδα με μάνταλα Ράχου και Σρι
    Παγόδα κρυστάλλινη 
    Φοίνικας
    Φυλακτό θιβετανικό επιτυχίας
    Μονό κινέζικο νόμισμα, μελωδός με 1 ράβδο
    4 βούδες ευημερίας
    Φου Ντογκ
    2 Βούδες
 
ΒΟΡΡΑΣ: Άστρο 9 του μελλοντικού πλούτου (μωβ) (You Bi Li)(Yin fire)
 Ενίσχυση του στοιχείου της φωτιάς στον Βορρά. Χρησιμοποιούμε θεραπείες ξύλου. Φορέστε ότι έχει 9 πέτρες ή πολλαπλάσιά τους. Ο τομέας αυτός ενδυναμώνει την φήμη και τον πλούτο. Αστέρι της χαράς και των χαρμόσυνων γεγονότων.  Τοποθετούμε κόκκινα αντικείμενα, φυτά, ξύλινα αγάλματα, τσιλίν.
Ενισχύεται με :
Ισχυρό άγαλμα 9 Ντούργκα από 8 μέταλλα ή 9 πλανητών από 8 μέταλλα
Μάνταλα Ερμή, αρχαιοελληνικό άγαλμα Ερμή
9 σμαράγδια ή βραχιόλι με σμαράγδια, 9άρι Ρουντράκσα
Μεταλλικές καμπάνες με Λάξμι ή Γκανές
Λάξμι, Γκανές άγαλμα ή μάνταλα
Καράβι πλούτου
Δοχείο πλούτου με 9 δράκους και ΠιΓιάο
Mala 108 χαντρών από αβεντουρίνη ή οψιδιανό
Δέντρα αβεντουρίνης
Θεός Ζάμπαλα χρυσός και να καίτε sticks Ζάμπαλλα
Μάνταλα 9 πλανητών απλή ή από 8 μέταλλα με τα πετρώματα των 9 πλανητών
Τρεις 3αδες ή 9αδα κινέζικα νομίσματα
3 ινγκποτ  για διάλυση του κακού
Μέρου τσάκρα πυραμίδα με μάνταλα Ερμή
2 βάτραχοι με νόμισμα αντικρυστά
Αγαλματίδιο 9 πλανητών από 8 μέταλλα για εφέλκυση καλοτυχίας και από τους 9 πλανήτες
Παγόδα 5 στοιχείων για σταθερότητα
Κούμπερ από 8 μέταλλα με πετρώματα των 9 πλανητών
Παγώνι
Κουάν Γιν εάν είναι στη κρεβατοκάμαρα για το ζευγάρι ή για τεκνοποίηση.
 

ΚΕΝΤΡΟ: Αστέρι 4 ρομαντισμού – εκπαίδευσης ( 4  green – ξύλο)
Περιοχή για δημιουργικότητα, μελέτη και ακαδημαικές επιτεύξεις. Συνδέεται με όλους τους τομείς του σπιτιού και φέρνει αρμονία στις σχέσεις και ενέργεια αγάπης στο σπίτι. Τοποθετείστε 4 μπαμπού στο κέντρο του σπιτιού. Όχι κόκκινα ή κίτρινα αντικείμενα στο κέντρο του σπιτιού
Στο χώρο του γραφείου είναι καλή θέση για meetings. Δεν θέλουμε πολλά μεταλλικά αντικείμενα. Τοποθετούμε φρέσκα λουλούδια, γλαστράκια μικρά μπλέ ή πράσινα. Χρώμα μπλε ή πράσινο. Ενισχύεται με στοιχεία νερού, συντριβάνι.
 
Ενισχύεται
7 επιπέδων κρυστάλλινη παγόδα (για σπουδές)
Δράκος – Φοίνικας για αρμονία στο ζευγάρι
Κοσμήματα από ροζ χαλαζία ή ροζ τουρμαλίνη μενταγιόν ή βραχιόλι, strawberry quartz ή οργονίτης με ροζ χαλαζία
Κύκνοι σε ζεύγος από γυαλί ή χρυσό ή ξύλινοι
Σφαίρες ή mala από ροζ χαλαζία
2 δρακόψαρα μπρούτζινα με πύλη δράκου
Υδρόγειος σφαίρα κρυστάλλινη
Κρύσταλλοι λέιζερ – αιχμές (4) ή ένας κεντρικά μεγάλος
Καρδιά ή διαμάντι ροζ χαλαζία
Άγαλμα ή μάνταλα Σαράσβατι ειδικά αν έχουμε μαθητές-σπουδαστές
Μέρου Οργονίτης πυραμίδα με μάνταλες Βάστου ή απλή Βάστου πυραμίδα με μάνταλες Βάστου
Άγαλμα Κρίσνα – Ράντα
Ψάρι αρουάνα
Σύμβολο διπλής ευτυχίας
Δύο παγώνια για γονιμότητα ή 2 λευκούς ελέφαντες
Καίμε στικς με αιθέρια έλαια love notes
Θιβετανικό φυλακτό love KuruKulle
Γιάντρα Βάστου
Το ισχυρό Βάστου Πουρούσα κιτ για αρμονία και επιτεύξεις στους 8 τομείς.
Τριπλή Βάστου πυραμίδα εκπαίδευσης
Αρχαιοελληνικό άγαλμα Αθηνάς, Εστίας
 
ΝΟΤΟΣ: Άστρο 8 του πλούτου (Yin Earth)(Ken White) 
Ενισχύω με φωτιά, ηλεκτρικές λάμπες, φως, κόκκινο χρώμα. Ιδανικό για καθιστικό, υπνοδωμάτιο. Ανοίξτε τα παράθυρα, φέρτε φως να εισέλθει η ευημερία και ο πλούτος. Κάδρα και μεγάλα αγάλματα με θεότητες πλούτου.
Ενισχύεται με:
Μπωλ με 8 λίθους (κεχριμπάρι, χρυσό ρουτύλιο, χαλαζία με τιτάνιο, κιτρίνη, κίτρινο μάτι γάτας, μάτι τίγρης, χρυσό κουάρτζ ή βραχιόλι από αυτά τα πετρώματα)
Βάζο πλούτου σύμφωνα με τις οδηγίες κατασκευής του
Δένδρα πλούτου 
Θεός πλούτου Ζάμπαλα ή Λάξμι με λίθους πλανητών ή μάνταλες 
Οργονίτης Μέρου πυραμίδα με μάνταλες Άρη και Σρι Γιάντρα και πλούτου της Θεάς Λάξμι.
Βραχιόλι με 8 πετρώματα κοράλια ή χαλαζία με ρουτύλιο ή σκέτα πετρώματα κιτρίνη
Μάνταλες ασταντάτου της Λάξμι με 8 μέταλλα
Θιβετανικό πανώ με 8 ευοίωνα σύμβολα
Πράσινη Τάρα πανώ ή άγαλμα
Τυχεροί Βούδες
Καράβι ζαντ
6 κινέζικα νομίσματα
Χρυσούς τυχερούς Βούδες
Χρυσό ελέφαντα
Γυριστός δράκος με ίνγκποτ ή μπάλα
Κόκκινο βάζο πορσελάνης
Μενταγιόν αμμωνίτη
8αρι ρουντράκσα του Γκανές για πλούτο, διάλυση εμποδίων και προστασία από τον Κρόνο
Θεός Ζάμπαλλα, καίμε στικάκια Ζάμπαλλα
Θεά Λάξμι άγαλμα ή Γκανές
Φοράμε μενταγιόν με τον ευοίωνο κόμπο ή με το σύμβολο του απείρου
Αρχαιοελληνικό άγαλμα Άρη
 
ΔΥΣΗ: Άστρο 6 Ουράνιας τύχης (Wu Qu)(Yang μέταλλο)
Φέρνει όχι μόνο εξαιρετική τύχη αλλά και δύναμη ηγεσίας, βοηθούς-μέντορες και αναπάντεχη καλοτυχία. Είναι πολύ ευοίωνο που ένα τόσο  δυνατό αστέρι εγκαθίσταται στην Δυτική πλευρά του χώρου μας. Δεν χρησιμοποιούμε κόκκινο χρώμα, επιλέγουμε μπλε ή μαύρο. Ας αδράξουμε την ευκαιρία αυτή ενεργοποιώντας  το με:
 
Τυχερός Βούδας που σηκώνει ψηλά το ποτ για να δεχθεί τις ουράνιες ευλογίες
Κρυστάλλινη σφαίρα στην είσοδο ή σφαίρα χαλαζία. Κρύσταλλα.
6άδα νομίσματα
Κρυστάλλινες μπάλες σβαρόφσκι
Κουάν Γιν χρυσή ή Λάξμι χρυσή για αφθονία
Χρυσός Ζάμπαλλα
Δοχεία πλούτου, χρυσοί Βούδες σε κρυστάλλινο μπωλ
Κρεμαστό σβαρόφσκι
3 θεοί χρυσοί ή μπορντώ χρυσοί ή μπρούτζινοι
Όχι 6άρης μελωδός γιατί έχει τα 2 sha
Μέρου Τσάκρα με 5 μάνταλα Κρόνου ή μια απλή πυραμίδα με τη μάνταλα του Κρόνου
Αγάλματα Γκανές
Φυλακτά αγγέλων
6 ζαφείρια,αμέθυστοι, ροζ χαλαζίες
Εξάρια κρεμαστά και στο αυτοκίνητο
Άγαλμα θεάς Τύχης
Λάμπα αλατιού

 

 


Μέθοδος καθαρισμού των παλαιών θεραπειών
Μια νύχτα με πανσέληνο ή σε άφθονο, άμεσο ηλιακό φως τα εκθέτουμε για 4 ώρες το ελάχιστο. Στη συνέχεια τα ραντίζουμε με αλάτι Ιμαλαΐων. Το πρωί ή μετά τα ξεπλένουμε με ενεργειακό νερό και τα σκουπίζουμε καλά.
Ταχεία μέθοδος καθαρισμού και φότρισης με ενεργειακό σπρέυ. Αυτά που δεν μπορούν να μπουν στο αλάτι πρέπει να αντικαθίστανται κάθε χρόνο όπως είναι οι 6αδες τα νομίσματα και να μην ξαναχρησιμοποιούνται. Ο καθαρισμός από αρνητική ενέργεια και η ενδυνάμωση με Sheng Chi θετική ενέργεια είναι απαραίτητος.
Επίσης, αν δε θέλετε να φαίνονται οι 6άδες τα νομίσματα κρεμάστε τα πίσω από κάδρα ή φωτογραφίες, είναι εξίσου ισχυρά.
Σας ευχόμαστε Καλή επιτυχία στη μελέτη, καθαρισμό και τοποθέτηση των θεραπειών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνιση ώστε να τα τοποθετήσετε με τον καλύτερο τρόπο.