Αγαπητοί φίλοι ,
Ό,τι αντιλαμβανόμαστε μέσω του νου όλα είναι μια διαστρέβλωση της Πραγματικότητας ! Είναι όλα Πλάνη !
Την Πραγματικότητα δεν την αντιλαμβανόμαστε ! Είμαστε η Πραγματικότητα !
Κάθε υποτιθέμενη αντίληψη Αυτής, δεν είναι η Πραγματικότητα !
Ιδέες, απόψεις , πεποιθήσεις, γεγονότα , καταστάσεις , συμπεράσματα, δρώμενα δεν είναι η Πραγματικότητα !
Κάθε δυαδιστική σχέση , η οποία εκφράζεται μέσα από την ανύπαρκτη τριπλή σχέση, τον αντιλήπτορα , της αντίληψης και του εκάστοτε αντικειμένου που εμφανίζεται στην Οθόνη της Συνείδησης, είναι η Μεγάλη Πλάνη , είναι η μη πραγματικότητα , το ημερήσιο όνειρο .
Δεν υπάρχει Κανείς και Τίποτα !
Οι συζητήσεις , οι επιδιώξεις, οι προσπάθειες , οι παρατηρήσεις, όλα τα τεκταινόμενα, είναι μέσα στο πλαίσιο του ονείρου και μη πραγματικά !
Μόλις κινείται ο νους παράγει ψευδαισθήσεις . Μονάχα ΕΣΥ , όχι σαν αυτό που νομίζεις ότι είσαι, ούτε αυτό που νομίζουν οι άλλοι ότι είσαι , αλλά σαν Αυτό που Πραγματικά Είσαι , πέρα από κάθε φαντασίωση και προβολή του εγώ , Είσαι , Ήσουν και θα Είσαι η Πραγματικότητα ,πέρα από χώρο και χρόνο !
Αιώνιος Ηνίοχος