Κατηγορίες Blog
Τελευταία σχόλια
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

Marianna Xatzi Μπαμπαλουκα Χατζη Μαριάννα

Blog Tags

Γράφτηκε από eoniosiniohos 26/08/2021 0 Σχόλιο(α)

Αγαπητοί φίλοι,

 

Η Πνευματική Ζωή χρειάζεται Μόνωση .

 

Είναι μια βοηθητική τεχνική για να μπορέσεις να επανέλθεις στην Φυσική σου Κατάσταση , από την Οποία , με τις εξωστρεφείς παρενέργειες του ονειρικού κόσμου, έχεις απομακρυνθεί .

 

Έχει υιοθετηθεί ένας εξωστρεφής «τρόπος ζωής» που τον θεωρούμε καθημερινό, δεδομένο και υπαρκτό .

 

Αναζητιέται κάτι έξω από σένα με την ανάλογη κινητικότητα , ίδιον του απατεώνα νου , με την ελπίδα της ευχαρίστησης και της πρόσκαιρης πληρότητας .

 

Μάταιος κόπος !

 

Οι δονήσεις ενός εξωστρεφή «τρόπου ζωής» που υιοθετούνται στην πορεία αυτή είναι χονδροειδείς, η κινητικότητα του νου και των αισθήσεων μεγάλη, και αυτό απομακρύνει πολύ από τον Εαυτό και θολώνει τη Διάκριση .

 

Στην ουσία όλο αυτό το «συνονθύλευμα» δεν υπάρχει !

 

Είναι απλά μια παραπλάνηση της Μεγάλης Ψευδαίσθησης της Μάγια !

Μόνωση είναι η Εσωστρεφής Ζωή με Διαλογισμό , Μελέτη Πνευματικών Κειμένων που θα εμπνεύσουν για να Αναδυθεί Αυτό που Πραγματικά Είμαστε !

 

Είναι δύσκολο έως ανέφικτο να καταφέρεις χωρίς Μόνωση, Εσωστρέφεια και Διαλογισμό να Αναδυθεί και να σε Κατακλύσει ο Εαυτός !

 

Ο Διαλογισμός τουλάχιστον μια ώρα το πρωί και μια το βράδυ αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επίτευξη του Σκοπού της Αυτοπραγμάτωσης !

 

Οι χονδροειδείς, υλιστικές δονήσεις ενός εξωστρεφή «τρόπου ζωής» επισκιάζουν βαριά την Ύπαρξη , αποτρέποντας Την από το να Αναδυθεί ! Σε πλαισιώνουν αδιόρατα , σε γεμίζουν επιθυμίες και πλασματικές ανάγκες, ενώ σε κρατούν φυλακισμένο στο κελί της ψευδούς ατομικότητας του «εγώ» .

Για τον ώριμο Αναζητητή της Αλήθειας , που επιζητά την Ολοκλήρωση του Σκοπού της Ζωής Του , δεν υπάρχει άλλη επιλογή από μια Εσωστρεφή Ζωή με τις ανάλογες παραμέτρους .

 

Και σίγουρα δεν έχει να χάσει τίποτα , αλλά μόνον να κερδίσει, τη  Μόνιμη Πληρότητα , την Απόλυτη Ελευθερία, την Παντοτινή Ευδαιμονία !

 

Αιώνιος Ηνίοχος

 

Γράψτε ένα σχόλιο