Κατηγορίες Blog
Τελευταία σχόλια
Sri Bhagawan Sathya Sai Baba
antony vanides

Blog Tags

Ιπτάμενα άστρα του 2017

Γράφτηκε από superadmin 15/01/2016 0 Σχόλιο(α)


 

 

 

 

ΙΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2017
(3/2/2017-3/2/2018)

Χρονιά του Yin Κόκκορα  της Φωτιάς

(Ding You)

 

                                                                                                                                                        

ΑΙΩΝΙΟΣ ΗΝΙΟΧΟΣ

 Σόλωνος 97, Αθήνα
Τηλ: 2103830920, e-maileonios-iniohos@hotmail.com

 

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2017

Το έτος του κόκκορα του 2017 συμβολίζεται από 2 στοιχεία:H Γιν φωτιά (χρονιά) κάθεται πάνω στην κορυφή του μετάλλου (κόκκορας). Η φωτιά κυριαρχεί στο μέταλλο, καθώς βρίσκονται στον καταστροφικό κύκλο και έχουν μεταξύ τους αντιπαλότητα, γεγονός το οποίο επιφέρει δυσαρμονία. Η Γιν φωτιά σχετίζεται πιο πολύ με εκρήξεις και πυρκαγιές, με σφαίρες και όπλα που βγάζουν πυρ. Συνεπώς, το 2017 μπορεί να έχουμε σοβαρές εκρήξεις, φωτιές και πολέμους. Από την άλλη ο κόκκορας είναι Γιν μέταλλο ψυχρό και σκληρό και μπορεί να συσχετιστεί με πολέμους με όπλα-μέταλλο και τρομοκρατικές επιθέσεις. Το έτος αυτό δε φαίνεται να είναι ειρηνικό. Χρονιά Γιν κόκκορα της φωτιάς είχαμε και το 1945 με τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, το 2001 με την πτώση των δίδυμων πύργων στην Αμερική, αλλά και το 2011 με τη δολοφονία του Οσάμα μπιν Λάντεν. 
 
 Επειδή η Γιν φωτιά σχετίζεται με την καρδιά, το αίμα και την κυκλοφορία του αίματος η χρονιά αυτή μπορεί να φέρει είτε καρδιακά είτε εγκεφαλικά επεισόδια. Το μέταλλο σχετίζεται με τα πνευμόνια και τα αναπνευστικά όργανα. Συνεπώς, η επίθεση της φωτιάς στο μέταλλο μπορεί να επιφέρει από γρίπες μέχρι ασθένειες του αναπνευστικού. 
 
 Η Γιν ενέργεια της φωτιάς θα είναι ευοίωνη για επιχειρήσεις που σχετίζονται με την τροφή, εστιατόρια, κέντρα γιόγκα, energy healing, αθλήματα ενώ το μέταλλο του κόκκορα θα ενισχύσει το 'Flower of romance' για βιομηχανίες ομορφιάς, μόδας, μουσικής, διασκέδασης και οι σχετιζόμενες με το νερό όπως ναυτιλία και μεταφορές. Η φωτιά σχετίζεται με το ζεστό άερα άρα με αεροπλάνα και ιπτάμενα αντικείμενα, γεγονός το οποίο καθιστά πιθανές φέτος καταστροφές στον αέρα. 
 
 Θα υποφέρουν πολύ άτομα γεννημένα στο κινέζικο ζώδιο του κουνελιού. Να φορούν φυλακτά με δράκο που διώχνει τον κόκκορα και να αποφεύγουν τα ρίσκα, τα ταξίδια ειδικά με αεροπλάνα και κυρίως προς τη Δύση όπου είναι ο Μεγάλος Δούκας. Ιδιαίτερα ευοίωνο θα είναι όμως το 2017 για την ακαδημαϊκή καριέρα των παιδιών που θα γεννηθούν φέτος καθώς τους χαρίζει ισχυρή νοημοσύνη, έφεση για γνώση και σπουδές. 
 
  Κάθε έτος όσο δυσοίωνο κι αν είναι, αν πάρουμε τα αντίστοιχα αντίμετρα στους δυσοίωνους τομείς και ενισχύσουμε τις ευοίωνες πλευρές με ενεργειακά σύμβολα θα αποτρέψουμε τις δυσάρεστες επιπτώσεις και θα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την καλή μας τύχη.
 
Γενικότερα, για κάθε έτος πρέπει να γνωρίζουμε τη φύση κάθε άστρου, τι επηρεάζει και πως, και μετά να δούμε σε ποιόν τομέα πέφτει και τιπρέπει να κάνουμε για να προφυλαχτούμε ή να το ενεργοποιήσουμε. Αναλυτικά:


ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ


Το αστέρι 1: (Tong Lang) λευκό, στοιχείο νερού. Το αστέρι της νίκης. Επηρεάζει την ακαδημαϊκή καριέρα, την καριέρα και φέρνει καλή φήμη, νίκες, καλή τύχη, αυξάνει την επιρροή μας πάνω σε ισχυρούς ανθρώπους. Μπορεί να επηρεάσει τα νεφρά, το συκώτι, τα έντερα ή την ουροδόχο κύστη. 


Το αστέρι 4: (Wen Qu) πράσινο, στοιχείο ξύλου. Το αστέρι του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης. Σχετίζεται και προάγει την ακαδημαϊκή επιτυχία και την πρόοδο στις σπουδές, την έρευνα, την γνώση, τη σοφία και την αυτοανάπτυξη. 


Το αστέρι 6: (Wu Qu) λευκό, στοιχείο μετάλλου. Το αστέρι της ουράνιας τύχης. Αυτό το θεϊκό αστέρι φέρνει ευλογίες, πλούτο. Εφελκύει βοήθεια ώστε να ολοκληρωθεί οτιδήποτε κάνουμε σε οποιοδήποτε τομέα. 


Το αστέρι 8: (Zion Fu) λευκό, στοιχείο γης. Φέρνει πλούτο, προάγει τη δουλειά, φέρνει προαγωγές, αύξηση μισθού, καλή υγεία και επιτυχία στην καριέρα. 


Το αστέρι 9: (You Bi) μωβ, στοιχείο φωτιάς. Το αστέρι της μελλοντικής ευημερίας. Αντιπροσωπεύει τον μελλοντικό πλούτο. Φέρνει ευημερία, καλή τύχη, φήμη και δυνατότητα αναγνώρισης. Με τη διέλευσή του θα έχουμε χαρούμενες εκδηλώσεις στο σπίτι όπως γάμους, προαγωγές, επιτυχίες, κα. Ο πλούτος που φέρνει δεν είναι μόνο υλικός αλλά και στις σχέσεις, στις σπουδές και ανταμείβει τους κόπους μας. 


ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ


Το αστέρι 2: (Ju Men) μαύρο, στοιχείο γης. Το αστέρι των ασθενειών. Είναι ένα δυσοίωνο πάντα αστέρι που φέρνει ασθένειες, ατυχήματα, φτωχή υγεία και κακή τύχη. Φέρνει ασθένειες που σχετίζονται κυρίως με το στομάχι και το πεπτικό σύστημα. Μπορεί να οδηγήσει μια έγκυο σε αποβολή. Επειδή σχετίζεται με τη γη μπορεί να φέρει σεισμούς. 


Το αστέρι 3: (San Sha) πράσινο, στοιχείο ξύλου. Το αστέρι των 3 σκοτωμών. Η επίδρασή του οδηγεί σε απώλεια ενέργειας, καβγάδες, φιλονικίες, νομικές έριδες, τσακωμούς και πολέμους, δικαστήρια και κλοπές. Φέρνει προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το συκώτι και τα άκρα. 


Το αστέρι 5: (Lian Zhen) κίτρινο, στοιχείο γης. Το αστέρι της κακοτυχίας και της καταστροφής. Ίσως να είναι και το πιο καταστροφικό άστρο μια και φέρνει κακοτυχία κάθε είδους και σε όλους τους τομείς. Αυτό προξενεί μεγάλες οικονομικές καταστροφές, ατυχήματα, ασθένειες ακόμα και θάνατο. Πρέπει να αποφεύγεται και να θεραπεύεται οπωσδήποτε με τους τρόπους που υποδεικνύονται. 


Το αστέρι 7: (Tui Pojun) κόκκινο, στοιχείο μετάλλου. Το αστέρι της βίας. Οδηγεί σε κλοπές, κίνδυνο φωτιάς, νομικά ζητήματα, οικονομική αποτυχία, απώλειες στο σπίτι και στη δουλειά. Σχετίζεται με ασθένειες στόματος, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και οδηγεί σε ασθένειες που απαιτούν χειρουργείο. Ας δούμε όμως για το 2017 ιδιαίτερα ποιους τομείς θα επισκεφθούν στο σπίτι και στην εργασία μας αυτά τα αστέρια, τι επιπτώσεις θα έχουν και πως θα τις αντιμετωπίσουμε:

 

 
Σύμφωνα με το ινδικό Βάστου αυτοί οι 9 αριθμοί  αναλογούν στους 9 πλανήτες οι οποίοι αντιστοιχούν στους 8 προσανατολισμούς, συν το κέντρο του χώρου μας. 
Αυτοί οι πλανήτες είναι σταθεροί και αντιπροσωπεύονται από ειδικές μάνταλες-γιάντρας, με γεωμετρικά σχήματα, γιάντρας με αριθμούς, γιάντρας με θεότητες για τον κάθε πλανήτη και μάντραμς (ιερούς ήχους πλανητών και θεοτήτων).


 Ιπτάμενα άστρα είναι σύμφωνα με το Βάστου ενέργειες που εκπορεύονται όταν οι σταθεροί πλανήτες μετακινούνται από την έδρα τους και τον προσανατολισμό τους σε άλλες έδρες και τομείς. Τα ευοίωνα άστρα είναι το 1, 4, 6, 8 και 9 και σε όποιο τομέα εγκαθίστανται τον ενισχύουν ενώ το 2,3, 5 και 7 είναι τα δυσοίωνα που οι ενέργειές τους δημιουργούν δυσαρμονία εως και σοβαρά προβλήματα στον τομέα που πλήττουν.  Για φέτος (2017) έχουμε τις ‘επισκέψεις’-προσωρινές μετακινήσεις των σταθερών πλανητών σε άλλους οίκους όπως φαίνονται στον πίνακα.

 

   Η αντιστοιχία προσανατολισμών-πλανητών και των ιδιοτήτων που εκφράζει ο καθένας έχει ως εξής:

 
       ΒΔ


     Σελήνη
 
 Β


Ερμής
 ΒΑ


Δίας Ketu
 
     Δ


 Κρόνος
 
   Α


Ήλιος
 
      ΝΔ 


     Ράχου
      Ν


   Άρης
 
 
 ΝΑ
Αφροδίτη


 

 

ΕΥΟΙΩΝΑ  ΑΣΤΡΑ ΔΥΣΟΙΩΝΑ  ΑΣΤΡΑ*
 
8: Ανατολή
 
2: ΒΔ
4: ΒΑ 3: Δύση
6: Βορράς 5: Νότος
1:Κέντρο 7: ΝΔ
9: ΝΑ  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Ανατολή→  Ήλιος→Υγεία, ευοίωνα ξεκινήματα, δύναμη      

 

 Δύση →    Δύση→Κρόνος→Εκπαίδευση, γαλήνη

 

 Βορράς→Ερμής →Πλούτος, δύναμη, πειθαρχία

 

 Νότος→Άρης →Ευοίωνη γέννηση, ευημερία                  

 

 Βορειοδυτικά→Σελήνη→Σχέσεις, αποφασιστική κίνηση

 

 Νοτιοδυτικά→Ράχου (Βόρειος Δεσμός Σελήνης) →Επιρροή, επέκταση, βάρος

 

  Βορειοανατολικά→Δίας και Κέτου (Νότιος Δεσμός Σελήνης) → Πνευματικότητα, γνώση, νόηση

 

  Νοτιοανατολικά→Αφροδίτη→Υψηλά επίπεδα ενέργειας, σεξουαλικότητα

 

 
ΤΥΧΕΡΆ ΧΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017Χρώματα της φωτιάς όπως αποχρώσεις του κόκκινου, ροζ, λιλά, μώβΚΑΛΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2017

 

 

Ανατολή, Νότος και Νοτιοανατολικά

 

 Γενικές Συμβουλές για το 2017:

 

 1. Νότος: Άγαλμα Άρη. Ειδικές θεραπείες: Αν η πόρτα σας έχει κατεύθυνση Νότο απαιτείται τριπλό σύμβολο με Ωμ. 
 2. Βορειοδυτικά: Ειδικές θεραπείες: Μεγάλος δράκος από νεφρίτη. Θιβετανικό φυλακτό Tara για προστασία της υγείας σας.
 3. Δύση: Ειδικό προστατευτικό κιτ για Κρόνο/Ράχου (ζαφείρι, μάτι γάτας, ισωνίτης, μάνταλες Κρόνου και Ράχου, ζώα προστάτες, μενταγιόν, βραχιόλι ρουντράκσα, κόμπρα και μάντρα για τους πλανήτες ) για Δύση/Νοτιοδυτικά. 
 4. Νοτιοδυτικά: Ειδική θεραπεία με προστατευτικό κιτ ειδικά αν η πόρτα είναι ΝΔ. Προτείνεται και η τοποθέτηση yin (ακίνητου) νερού για εξισορρόπηση. 
 5. Ανατολή: Μάνταλα Kuber ashtadatu με οκτώ μέταλλα για έλξη ευημερίας και διατήρησή της. Χρησιμοποιήστε αυτή την περιοχή όσο συχνότερα γίνεται προκειμένου να δώσετε μια ώθηση στη φήμη σας. Απαραίτητη θεραπεία στον τομέα η τοποθέτηση ενός pi yao ως αντίμετρο στο Μεγάλο Δούκα (Tai Sui) που βρίσκεται στη Δύση. 
 6. Βορράς: Μάνταλα Ερμή και θιβετανικό φυλακτό Power. Επιπλέον ειδική θεραπεία: Σμαράγδι
 7. Κέντρο:Meru με μάνταλες vastu και 9 πλανητών. Ιδιαίτερα ευοίωνος τομέας για νέα ξεκινήματα. Ζευγάρια τα οποία επιθυμούν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά ευννοούνται ιδιαίτερα αν μετακομίσουν σε κεντρικό δωμάτιο του σπιτιού. 
 8. Βορειοανατολικά: Θιβετανικό φυλακτό Love. Ειδική θεραπεία με κιτρίνη, μάτι γάτας. Δεδομένου ότι πρόκειται για τον τομέα που ευννοεί τις σπουδές, ιδανικό θα ήταν αν υπάρχουν μαθητές, φοιτητές ή και συγγραφείς στην οικογένεια να μετακινηθούν στο ΒΑ δωμάτιο του σπιτιού φέτος για περισσότερες ευκιρίες και επιτυχίες. 
 9. Νοτιοανατολικά: Τέσσερις μάνταλες πλούτου ashtadatu ή Sri Yantra. Επίσης, συνίσταται να τοποθετήσετε νερό yang (κινούμενο) σε αυτόν τον τομέα προκειμένου να τον ενεργοποιήσετε. 
 10. Το 2017 ο Tai Sui  (Μεγάλος Δούκας) μετακινείται στη Δύση, όπου μαζί με το άστρο 3 των τσακωμών, είναι ιδιαίτερα δυσοίωνος για τη νεότερη κόρη. 
 11. Προστατεύστε το δυσοίωνο Νότο και τη Δύση σας με πυραμίδες μόλυβδου και χαλκού αντίστοιχα. 
 12. Το 2017 υπάρχουν περισσότεροι 'δύσκολοι' μήνες από ότι συνήθως και για αυτό είναι απαραίτητο να θωρακίσουμε το χώρο μας, ειδικά τους μήνες Μάρτιο, Μάιο, Αύγουστο και Δεκέμβρη. 
 13. Επιπρόσθετα όλων των θεραπειών, η ισχυρή μέρου τσάκρα πυραμίδα οργονίτης ή πέντε μετάλλων, με αντίστοιχες μάνταλες του κάθε τομέα, αποτελεί την ισχυρότερη ενδυνάμωση για το σπίτι ή το γραφείο.  

 

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ

 
ΝότοςΆστρο 5 (κίτρινο)
 
Φέρνει δυστυχία, κακοτυχία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δυσοίωνο άστρο καθώς φέρνει κακοτυχία, τραγωδίες, απώλειες οικονομικές ακόμα και της ζωής. Μπορεί να επιφέρει ακόμα και σοβαρά προβλήματα υγείας για αυτό θα ήταν κατάλληλο να μείνει άδειο το δωμάτιο που πλήττει το συγκεκριμένο αστέρι.
 • Να μην κοιμάστε στο Νότο
 • Να μείνει ήσυχος ο τομέας 
 • Κλειστές πόρτες/παράθυρα
 • Όχι μουσική/τηλεόραση
 • Όχι κηπουρική/σκάψιμο στο Νότο
 • Αποφύγετε το στοιχείο της φωτιάς σε αυτό τον τομέα φέτος
Θεραπείες:
 1. Μέταλλο
 2. Παγόδα πέντε στοιχείων
 3.  3 παγόδες για μεγάλη επιτυχία
 4. Κοράλλι
 5. Γιάντρα Άρη
 6. Σύμβολο ΩΜ
 7. Μελωδός με έξι ράβδους
 8. Πλαστικοποιημένη γιάντρα Άρη
 9. Μπωλ αλατόνερο
 10. Ισχυρή πυραμίδα μέρου τσάκρα με μάνταλες τομέα
 
Βορειοδυτικά: Άστρο 2 ασθενειών (μαύρο)
 
Επηρεάζει κυρίως τον πατέρα της οικογένειας και τα μεγαλύτερα μέλη, ιδιαίτερα όσους είναι γεννημένοι σε έτος σκύλου ή κάπρου. Πλήττει επίσης όσους ασθενούν ήδη και καλό θα ήταν να αποφεύγουν τον τομέα οι έγκυοι.  Αν η είσοδός σας βλέπει ΒΔ είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί μια νεροκολοκύθα μπρούντζινη. Αν η κρεββατοκάμαρά σας βρίσκεται στο συγκεκριμένο τομέα απιτούνται ισχυρές θεραπείες και σίγουρα το κρεββάτι σας δε θα πρέπει να είναι στη ΒΔ γωνία. 
 
Θεραπείες:
 1. Θεοί υγείας (Ασκληπιός, Ιπποκράτης,Θεά Υγεία, Σιάο)
 2. Θεραπευτικός Βούδας
 3. Γκαρούντα
 4. Κουάν Γιν
 5. 2 πέρλες ή φεγγαρόπετρες
 6. Πράσινοι δράκοι
 7. Μελωδός έξι ράβδων
 8. Μπωλ με αλατόνερο
 9. Μάνταλα Σελήνης
 10. Ισχυρή πυραμίδα μέρου τσάκρα με μάνταλες τομέα
 
Δύση: Άστρο 3 τσακωμών (πράσινο)
 
Αυτοί που ανήκουν στο κινέζικο ζώδιο του κόκκορα καθώς και η μικρότερη κόρη του σπιτιού θα επηρεαστεί το τσι-η ενέργειά τους. Τυχόν μικροπαρεξηγήσεις είναι ευκολότερο να καταλήξουν σε σοβαρούς διαπληκτισμούς. Μικροθυμία, θυμός εως και νομικά ζητήματα. Πιθανότητα για καυγάδες και συγκρούσεις ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς. 
 • Να μείνει ήσυχος ο τομέας
 • Δεν καθόμαστε ούτε κοιτάμε προς τη Δύση
 • Δεν κοιμόμαστε σε δυτικό δωμάτιο
 • Ο Μεγάλος Δούκας φέτος είναι στη Δύση (270ο)
Θεραπείες:
 1. Γελαστός Βούδας
 2. Θιβετανικά φυλακτά Χαράς και Θετικών καταστάσεων
 3. Μάνταλα Κρόνου
 4. Ζαφείρι
 5. Δρακοχελώνα κόκκινη
 6. Δράκος κόκκινος
 7. Κόκκινα λιονταρόσκυλα
 8. Ισχυρό κιτ με όλες τις θεραπείες (πετρώματα, μάνταλες)
 9. Ισχυρή πυραμίδα μέρου τσάκρα με τις μάνταλες του τομέα
Νοτιοδυτικά: Άστρο 7 των κλοπών (κόκκινο)
 
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια πρόβατο και μαϊμού του κινέζικου ωροσκόπιου. Το 2017 είναι ο Νοτιοδυτικός τομέας ο οποίος βάλλεται από τη βία, τον κίνδυνο και τις υλικές απώλειες. Σπίτι ή δωμάτιο το οποίο βρίκσκεται ή κοιτάει ΝΔ είναι περισσότερο ευάλωτο σε κλοπές και απώλειες.  Η μητέρα, οι μεγαλύτερες γυναίκες τις οικογένειεας, και σε κάποιο βαθμό όλες οι γυναίκες, επηρεάζονται για αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή. Προσέχετε ιδιαίτερα ποιούς εμπιστεύεστε. 
 
Θεραπείες:
 1. Μάνταλα Ράχου
 2. Πέτρωμα Ισωνίτη
 3. Πέτρωμα σοδάλιθου
 4. Ισχυρό κιτ με όλες τις προστασίες
 5. Ελέφαντας μπλε΄
 6. Χάνουμαν άγαλμα
 7. Χάνουμαν μάνταλα
 8. Δρακοχελώνα γαλάζια ή μπρούντζινη
 9. Αλατόνερο
 10. 3 μπαμπού σε γυάλινο βάζο
 11. Ισχυρή πυραμίδα μέρου τσάκρα με τις μάνταλες του τομέα
 

ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ
 

Ανατολή: Άστρο 8 (λευκό) της ευημερίας

 

Ευνοεί αυτούς που έχουν γεννηθεί στο κινέζικο ζώδιο του κουνελιού και τους μεγαλύτερους γιους της οικογένειας. Επίσης, όσους το σπίτι τους βλέπει Ανατολή και έχει δωμάτια προς την Ανατολή. Παρολαυτά, επειδή απέναντι βρίσκεται ο Μεγάλος Δούκας, καλό είναι να μην κάθεστε στην Ανατολή. Είναι το βασικότερο άστρο ευημερίας από το 2004-2024. Εαν το βασικό σας δωμάτιο βρίσκεται στην Ανατολή θα σημειώσετε μεγαλύτερη επιτυχία σε όλους τους τομείς ενώ πιθανοί ανταγωνισμοί θα πάψουν να υφίστανται. Εαν σκέφτεστε να κάνετε ανακαινίσεις, ξεκινήστε από την Ανατολή ώστε να είστε περισσότερο καλότυχοι αναφορικά με την πρόοδό τους. 

 

Ενδυνάμωση με:

 

 1. Πι Γιάο
 2. Ζάμπαλα
 3. Ευοίωνος κόμπος
 4. Οκτώ ευοίωνα σύμβολα
 5. Κρυστάλλινες μπάλες
 6. Κίτρινο ζαντ
 7. Αμμωνίτες
 8. Λάξμι άγαλμα
 9. Γιάντρα Λάξμι και Γκανές
 10. Οκτάδα νομίσματα
 11. Κρυστάλλινη σφαίρα
 12. Νεροκολοκύθα κίτρινου νεφρίτη κρεμαστή
 13. Μάνταλα Ήλιου
 
Βορράς: Άστρο 6 (λευκό), θεϊκό αστέρι
 
Φέρνει θείκή εύννοια, καλοτυχία και στα τυχερά παιχνίδια. Δύναμη, κύρος, μέντορες. Ευννοείται ιδιαίτερα ο μεσαίος γιος και όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του ποντικού. Ευννοϊκές οι είσοδοι στο Βορρά και δωμάτια βορεινά.
 
Ενδυνάμωση με:
 1. Άγαλμα Ερμή
 2. Μάντα Ερμή
 3. Άγαλμα Κούμπερ/Ζάμπαλα
 4. Εξάδα νομίσματα
 5. Μελωδός έξι ράβδων
 6. Έξι μπάλες swaroski
 7. 3 θεοί
 8. Σμαράγδι
 
Κέντρο: Άστρο 1 (λευκό) της νίκης
 
Φέρνει νίκη ενάντια στους ανταγωνιστές, επιτυχία στην εργασία.Ευοίωνο για όλη την οικογένεια. 
 
Ενδυνάμωση με:
 1. Άγαλμα Νίκης
 2. Θεός νίκης σε άλογο
 3. Γκανές άγαλμα μπρούντζινο ή μαρμάρινο
 4. Πανώ νίκης θιβετανικό
 5. Βούδας σε βάτραχο
 6. Θιβετανικό φυλακτό επιτυχίας
 7. Δρακοχελώνα μπρούντζινη
 
Βορειοανατολικά: Άστρο 4 (πράσινο), το άστρο του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης
 
Ευοίωνος τομέας για τα ζώδια της τίγρης και του βοδιού. Ευννοεί την αγάπη, τις σχέσεις, τον γάμο αλλά και την εκπαίδευση, τις τέχνες, την ακαδημαϊκή καριέρα, τις επιστήμες. Ευννοεί το νεότερο γιο της οικογένειας όπως και όσους εργένηδες επιθυμούν να αποκατασταθούν το νέο έτος. 
 
Ενδυνάμωση με:
 
 1. Πάπιες μανδαρίνοι
 2. Σύμβολο διπλής ευτυχίας
 3. Δράκος-φοίνικας
 4. Δέντρο ροζ χαλαζία
 5. Ζευγάρι δρακόψαρα
 6. Σαράσβατι
 7. Υδρόγειος σφαίρα
 8. Παγόδα εννέα επιπέδων
 9. Μάνταλα Δία
 10. Μάνταλα Ketu
 11. Άγαλμα Δία
 12. Πέτρωμα μάτι γάτας
 13. Πέτρωμα κιτρίνη
 
Νοτιοανατολικά: Άστρο 9 (μωβ), το άστρο του μελλοντικού πλούτου.
 
Ενισχύει την καλή φήμη, ενώ φέρνει ευημερία συνήθως μέσα από εργασία και επενδύσεις. Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του φιδιού, του δράκου αλλά και για τις πρωτότοκες κόρες, αυτό είναι το τυχερό σας αστέρι! Πρόκειται για ένα άστρο το οποίο φέρει αναγνώριση, επιτυχία, φήμη και προαγωγές. Είναι επίσης ιδανικός τομέας για νέα ξεκινήματα. 
 
Ενδυνάμωση με:
 
 1. Γιάντρα Αφροδίτης
 2. Εννέα δράκοι
 3. 9άδα νομίσματα
 4. Δέντρα αμέθυστου
 5. Λάξμι
 6. Κουαν Γιν σε άγαλμα
 7. Χρυσοί Βούδες με ίνκποτ
 8. Ίνκποτ
 
 

Μέθοδος καθαρισμού των παλαιών θεραπειών

Μια νύχτα με πανσέληνο ή σε άφθονο, άμεσο ηλιακό φως τα εκθέτουμε για 4 ώρες το μίνιμουμ. Στη συνέχεια τα ραντίζουμε με αλάτι Ιμαλαϊων. Το πρωί ή μετά τα ξεπλένουμε με ενεργειακό νερό και τα σκουπίζουμε καλά. Αυτά που δεν μπορούν να μπουν στο αλάτι πρέπει να αντικαθίστανται κάθε χρόνο και να μην ξαναχρησιμοποιούνται. Ο καθαρισμός από αρνητική ενέργεια και η ενδυνάμωση με Sheng Chi θετική ενέργεια είναι απαραίτητος.

 Επίσης, αν δε θέλετε να φαίνονται οι 6δες τα νομίσματα κρεμάστε τα πίσω από κάδρα ή φωτογραφίες, είναι εξίσου ισχυρά.

 

Ένας ωραίος διακοσμητικός κόκκορας στο χώρο σας θα ενισχύσει τις ευοίωνες ενέργειες της χρονιάς. 

 

  

Σας ευχόμαστε

 Kαλή επιτυχία στη μελέτη, καθαρισμό και τοποθέτηση των θεραπειών.

 

 Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνιση ώστε να τα τοποθετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον χώρο σας.

 

Γράψτε ένα σχόλιο