Κατηγορίες Blog
Τελευταία σχόλια
Marianna Xatzi Μπαμπαλουκα Χατζη Μαριάννα

Blog Tags

Γράφτηκε από eoniosiniohos 29/01/2021 0 Σχόλιο(α)
Aγαπητοί φίλοι
▪️Η Μαθητεία το Πέρασμα , είναι σχοινοβασία σε τεντωμένο σχοινί !
▪️Κάτω γκρεμός , ούτε δεξιά ούτε αριστερά , ούτε καλό ούτε κακό , ούτε θετικό ούτε αρνητικό , ούτε γυναίκα ούτε άνδρας , ούτε ύλη ούτε πνεύμα , ούτε ιντα ούτε πιγκαλα , Σουσουμνα η Μέση Οδός !
????Βασικά δεν Υπάρχουν δυο τα φαινομενικά αντίθετα , είναι προβολες ενός αδύναμου νου, διαστρεβλώσεις της Μιας Πραγματικότητας !
????Δεν Υπαρχει ύλη ,Όλα Είναι Αμόλυντο Πνεύμα Εαυτος ! Στάσου στην Μέση Οδό στο τεντωμένο σχοινί ! Άφησε το Μονοπάτι να σε Αποροφησει ! Όμορφα , Εξυπνα , Προσεκτικα ,και Σβέλτα ,
πέρασε στην «Αντίπερα Πλευρά» ! Χωρίς «προσπάθεια» , τα πράγματα γίνονται από μόνα τους !
▪️Αυτός που «προσπαθεί» είναι ο επεμβατικος νους ! Δεν είναι κάτι έξω από σένα , δεν είναι δυο , Είναι Ένα , Είναι η Φύση σου , Είναι η Φύση των Πραγμάτων !
Δεν χαράζεις μια πορεία, βρίσκεις το Δρόμο σου , Ήτανε μπροστά σου , εσυ δεν τον Έβλεπες γιατί κοιτούσες έξω παρασυρμένος απο τις αντανακλασεις τα είδωλα !
Στάσου Ακίνητος και Θα Συμβεί !
Θα Οδηγηθεις εκ των Έσω Αυθόρμητα ! «εσυ» οπως νομιζεις ότι είσαι σαν σκιά, δεν θα υπαρχεις πλέον !
Στη Θέση Γυρνα ο Ιδιοκτήτης η Φωτεινή Παρουσία ο Εαυτός !
Ο «κλέφτης νους» έχει εξαφανιστει και η Αληθεια Έχει Αποκατασταθεί !
▪️Τα Βήματα μου Βρίσκουν Εμένα ,και Εγώ Βρίσκω τον Εαυτό μου ! Ουσιαστικά Ποτε δεν μετακινήθηκα ! Ένα Παιχνίδι της Συνειδησης Είναι ! Γιατί δεν Υπάρχει Κανένας και Τίποτα για να μετακινηθεί ! Υπάρχει Μόνο ο Εαυτός που Είναι τα Πάντα και Τίποτα !
Αιωνιος Ηνίοχος

Γράψτε ένα σχόλιο