Κατηγορίες Blog
Τελευταία σχόλια
Marianna Xatzi Μπαμπαλουκα Χατζη Μαριάννα

Blog Tags

Γράφτηκε από eoniosiniohos 02/02/2021 0 Σχόλιο(α)
Aγαπητοί φίλοι
????Ο «κόσμος» είναι μια προβολή του νου , δεν είναι πραγματικός.
Η ενασχόληση με αυτόν ,είναι σπατάλη χρόνου και ενέργειας. «
«Υπάρχει» ,και συντίθεται ,όσο υπάρχει ενεργός η «ατομικότητα» ,αυτό που νομίζουμε ότι είμαστε .
Η «ατομικότητα» προβαλει έναν «κόσμο» , Εκεί που δεν υπάρχει Τίποτα ,και μας εμπλέκει σε μια διαδικασία εγκλωβισμού εικονικών σχέσεων δυισμου ,υποκείμενου και αντικειμένου καθως κυνηγούμε χιμαιρες . Μέσα από την διαδικασία αυτή ,συντηρούνται και οι δυο επίπλαστες «οντότητες», «εμείς» και ο «κόσμος» .
Η μια συντηρεί την άλλη .
Η εξάρτηση αυτή λαμβάνει μέρος, γιατί και οι δυο δεν είναι πραγματικες, η μια έχει την ανάγκη της άλλης για να υπάρξουν φαινομενικά .
Η μηχανιστική αυτή λανθασμένη συνήθεια που έχει επιβληθεί ,την ονομάζουμε «ζωή» ,την κληρονομήσαμε ,την συντηρούμε, και την επαυξάνουμε ,καθώς βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι σ’ αυτήν .
Η άγνοια είναι μια ασθένεια ακρως μεταδοτική και επιβαλλόμενη .
Ο μιμητισμός και οι λανθασμενες διδαχές, παίζουν βασικό ρόλο στα δεσμά ,και την συντήρηση αυτής της αυτόκλητης φυλακης .
Όλο αυτό το συνοθύλευμα ,μοιάζει τόσο συμπαγές και αναπαραγωγικό ,που σε κάνει να πιστευεις ότι είναι πραγματικό ,ενώ στην ουσία δεν υφίσταται , είναι απολυτως ονειρικό !
Όλα βασίζονται στην λανθασμένη πεποίθηση αυτού που νομίζουμε ότι είμαστε ,σώμα και νους !
Δεν είμαστε το σώμα και ο νους , Είμαστε ο Ένοικος του σώματος η Μια και Μοναδική Οντότητα που Ζει μέσα στον καθένα ,και στο κάθε τι .
Η Πεποίθηση Αυτή ,θα Καταλύσει τον μηχανισμό της επίπλαστης «ατομικότητας» και τον πλασματικό «κόσμο» . Θα Αναδυθεί η Αληθεια ,η Ομορφιά ,η Ενότητα ,η Αυθύπαρκτη Αγάπη χωρίς αντικείμενο.
Ο Μονισμός θα Λάμψει στο Μεγαλείο Του , χωρίς επιστροφή , η Απόλυτη Ελευθερία θα Είναι η Φυση μας . Ας εμμείνουμε με Επιμονη Εκεί : Είμαι ο Εαυτος ο Εαυτος Είμαι , μέσα από τον Διαλογισμό ,και την συνεχή Ενεργό Διαβεβαιωση , το συνοθύλευμα του «κόσμου» θα καταρρεύσει , και θα Αναδυθεί Αυτό που Πραγματικά Είμαστε ,ο Εαυτός !
Το Ένα χωρίς δεύτερο !
Aιώνιος Ηνίοχος, το εσωτερικό βιβλιοπωλείο ????

Γράψτε ένα σχόλιο