Κατηγορίες

Εθελοντική Υπηρεσία

ΝΕΚΤΑΡ ΑΓΑΠΗΣ

Το Νέκταρ Αγάπης δημιουργήθηκε από ανθρώπους με ευαισθησίες που λειτουργούν με γνώμονα το κοινό καλό. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες με ανιδιοτέλεια, ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, καλύπτοντας ορισμένες βασικές ανάγκες τους και διαδίδοντας το έμπρακτο μήνυμα της προσφοράς. Επίσης, σκοπός είναι να κινητοποιήσουμε τους συνανθρώπους μας ώστε αν ο κάθε ένας να μεριμνά και να ενδιαφέρεται για τους γύρω του ώστε το πρόβλημα των ανήμπορων και αστέγων να καλυφθεί.

Πιστεύουμε ότι ο καθένας μας είναι εν δυνάμει έτοιμος να αφήσει το προσωπικό του συμφέρον στην άκρη και να λειτουργήσει με συμπόνια σε μια κοινωνία που θα μοιράζεται της αρχές της Αγάπης, της Ειρήνης, της Μη- βίας, της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης. Στο πλαίσιο της υπηρεσίας, διαπιστώσαμε ότι μέσω της προσφοράς μας στους συνανθρώπους μας, καλλιεργούμε την αγάπη και την πληρότητα μέσα μας.

Ο Πραγματικός Άνθρωπος είναι αυτός που συναισθάνεται, νοιάζεται για τον πόνο τον άλλων, δεν εφησυχάζεται στον δικό του μικρόκοσμο, δεν ζει μόνο για τον εαυτό του αλλά βλέπει τους γύρω του σαν κύτταρα του ιδίου σώματος που μπορεί να νοσούν και να χρειάζονται βοήθεια και αποκατάσταση ώστε σε όλο το σώμα να αποκατασταθεί η Υγεία.

 

 

Το έργο μας βασίζεται σε 4 κύριους πυλώνες:

(1) Τροφή για όλους – απαραίτητη προϋπόθεσή για ζωή

(2) Ιατρική φροντίδα για όλους – ιατρική φροντίδα για αυτούς που δεν μπορούν την έχουν

(3) Εκπαίδευση στις ανθρώπινες αξίες που θα δώσουν μια πιο ουσιαστική κατανόηση του τι συμαίνει εκπαίδευση και πως αυτή βοηθάει στην έκφραση του Ανθρώπου σε όλους τους τομείς της κοινωνίας

(4) Ψυχαγωγία – αγωγή της Ψυχής. Η μουσική και γενικότερα η τέχνη σε κάθε μορφή της πρέπει να συμβάλλει στην ψυχική καλλιέργεια του Ανθρώπου, και όχι μόνο στην διασκέδαση – εκτόνωση. 

 

Οι δράσεις μας περιλαμβάνουν: 

- Τη λειτουργία Κινητής Ιατρικής Μονάδας

- Τη σίτιση περίπου 400 αστέγων και απόρων δυο φορές την εβδομάδα

- Τη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού με πνευματικά θέματα 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site μας: nectaragapis.gr

 

Μπορείτε κι εσείς να μας γνωρίσετε από κοντά στο κατάστημά μας και να συζητήσουμε με ποιο τρόπο θα θέλατε να βοηθήσετε.

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.