Αυτο-ηγεσία και o μάνατζερ του ενός λεπτού

Αυτο-ηγεσία και o μάνατζερ του ενός λεπτού

Κατασκευαστής: Μπλάντσαρντ Κεν
Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
16,94€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,98€
Ποσότητα: Καλάθι

Το βιβλίο αυτό είναι το διαβατήριό σας για μια ζωή πιο αποδοτική, πιο παραγωγική και -το σημαντικότερο- πιο ευτυχισμένη.
Με ευχάριστο τρόπο, μέσα από μια αλληγορική ιστορία, θα μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας, να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας και να διακριθείτε όπου και όπως επιλέξετε.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε τρεις απλές τεχνικές, τις οποίες θα μάθετε διαβάζοντας μια ενδιαφέρουσα ιστορία...
Ο Στηβ είναι ανερχόμενο στέλεχος σε διαφημιστική εταιρεία. Ωστόσο ένας εσφαλμένος επαγγελματικός χειρισμός θέτει την καριέρα του σε κίνδυνο. Ο Στηβ απελπίζεται και είναι έτοιμος να παραιτηθεί. Για καλή του τύχη όμως γνωρίζει την Κάιλα, μια «μάγισσα» που του δείχνει πώς να παλέψει για τη θέση του και να βάλει τη ζωή του σε επιτυχημένη τροχιά, εντοπίζοντας τι φταίει για την κατάστασή του και εξηγώντας του πώς μπορεί να ξεπεράσει τις αντιξοότητες...
Μέσα από την ιστορία του Στηβ και της Κάιλα, θα μπορέσετε και εσείς να διδαχθείτε τα τρία πολύτιμα κόλπα της Καταστασιακής Αυτο-ηγεσίας, που είναι το κλειδί για μια ζωή γεμάτη επιτυχίες σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Εκδ. Κλειδάριθμος