Εσωτερική Ψυχολογία 2

Εσωτερική Ψυχολογία 2

Κατασκευαστής: Μπέιλη Αλίκη
Κωδικός Προϊόντος: SKU759
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
24,15€ Χωρίς ΦΠΑ: 22,78€
Ποσότητα: Καλάθι

Αυτός ο δεύτερος τόμος της Εσωτερικής Ψυχολογίας πραγματεύεται διεξοδικά τις ιδιότητες των ακτίνων που ρυθμίζουν τη ζωή, τη συνείδηση και την εμφάνιση μιας ανθρώπινης ύπαρξης στο φυσικό πεδίο.
Το πρώτο μέρος του βιβλίου ασχολείται με την Εγωική Ακτίνα και περιλαμβάνει τομείς πάνω: 1) Στην ανάπτυξη της ψυχικής επίδρασης, 2) Στους επτά νόμους της ψυχής ή της ομαδικής ζωής, 3) Στις πέντε ομάδες ψυχών, και 4) Στους κανόνες για την πρόκληση του ψυχικού ελέγχου. Το δεύτερο μέρος, πάνω στην Ακτίνα της Προσωπικότητας, περιέχει λεπτομερή διδασκαλία πάνω: 1) Στην καταλληλότητα των σωμάτων, 2) Στο συντονισμό της προσωπικότητας, 3) Σε κάποια προβλήματα ψυχολογίας και 4) Στις ασθένειες και προβλήμτα μαθητών και μυστικιστών.
Το τελευταίο μέρος του τόμου αυτού, πάνω στην Ανθρωπότητα Σήμερα, προσφέρει αυτές τις διεισδυτικές σκέψεις και ενέργειες στην παγκόσμια αρένα. Η παγκόσμια κατάσταση θεάται από την εσωτερική σκοπιά και τη σκοπιά της Ιεραρχίας και σε σχέση με τις απαιτήσεις της ανατέλουσας νέας Εποχής του Υδροχόου. Μια σύνθεση σκέψης και μια ενότητα σκοπού πρέπει να εδραιωθούν μέσα στον κόσμο, ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες όπου η ειρήνη μπορεί να ευδοκιμήσει και ο Χριστός να επανεμφανιστεί.

Εκδ. Κέδρος