Η Εκπαίδευση στη Νέα Εποχή

Η Εκπαίδευση στη Νέα Εποχή

Κατασκευαστής: Μπέιλη Αλίκη
Κωδικός Προϊόντος: SKU749
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
1 Product(s) Sold
10,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,49€
Ποσότητα: Καλάθι

Η εκπαίδευση είναι, ή θα έπρεπε να είναι, μια συνεχής διαδικασία από τη γέννηση μέχρι το θάνατο που να ασχολείται περισσότερο με τη διεύρυνση της συνείδησης παρά με την απόκτηση γνώσης. Μόνη της η γνώση είναι ένα αδιέξοδο, εκτός αν φέρεται σε λειτουργική συσχέτιση με το περιβάλλον, τις κοινωνικές ευθύνες, τις ιστορικές τάσεις, τις ανθρώπινες και οικουμενικές συνθήκες και, πάνω από όλα με τη εξέλιξη της συνείδησης που φέρνει την αχανή απεραντοσύνη ενός αγνώστου σύμπαντος μέσα στην εμβέλεια του περιορισμ΄ςνου ανθρώπινου νου.
Μπορούμε να πούμε ότι η εκπαίδευση είναι μια συνεχής διεργασία για να μάθουμε πως να συμφιλιώνουμε το ανθρώπινο και το θείο στοιχείο της σύστασης του ανθρώπου, δημιουργώντας ορθή σχέση ανάμεσα στο Θεό και τον άνθρωπο, στο πνέυμα και την ύλη, στο όλο και στο μέρος.
Ως εκ τούτου, το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει , στο τέλος, ένα σύντομο καφάλαιο για την «επιστήμη της Αντακάρανα», δηλαδή, για τη δημιουργική προσπάθεια γεφύρωσης, στη συνείδηση, μεταξύ του κατώτερου αναλυτικού νου που συλλέγει γνώσεις, της ψυχής και του ανώτερου αναλυτικού νου που αποτελεί μια όψη του θείουΕαυτού, του πνευματικού ανθρώπου. Αυτή είναι μια επιστημονική διεργασία που μπορεί να μελετηθεί και να ασκηθεί σαν μια τεχνική διαλογισμού, σε συνδυασμό με την προσπάθεια εφαρμογής των πνευματικών αρχών στην καθημερινή ζωή, ανεξαρτήτως περιστάσεων.

Εκδ. Κέδρος
 

Εκδ. Κέδρος ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Στο βιβλίο "Μαθητεία στη Νέα Εποχή" κοινοποιήθηκαν ορισμένες προσωπικές οδηγίες που δόθηκαν απ’ το ..
20,12€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,98€