Έλαιο πολύτιμων λίθων Antistress (Κατά του άγχους)

Έλαιο πολύτιμων λίθων Antistress (Κατά του άγχους)

Κωδικός Προϊόντος: IKJ
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
0 Product(s) Sold
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα: Καλάθι

 Ζήστε την ηρεμία στο εσωτερικό!

Αυτό το έλαιο ενισχύει την ησυχία και την δύναμη η οποία είναι αναγκαία προκειμένου να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές εντάσεις, ενώ η αντίσταση του οργανισμού μας ενισχύεται.

Τα έλαια πολύτιμων λίθων γίνονται με πολύ τελετουργικό τρόπο. Πρώτα η πέτρα καθαρίζεται σε καπνό (υποκαπνισμού), και στη συνέχεια τοποθετήται αρκετές ημέρες σε ένα γεωδαιτικό (κοιλότητα επιστρωμένη με κρυστάλλους αμέθυστου). Στη συνέχεια, τη βυθίζουμε σε ένα δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα, που ολοκληρώνεται με βιολογικό έλαιο jojoba και είναι λίγες μέρες μακριά σε ένα πολύ ήσυχο μέρος, όπου η ενεργειακή επιβάρυνση λαμβάνει χώρα!Τέλος, προστίθεται το μείγμα των αιθέριων ελαίων, και μετά μπαίνει σε φιαλίδια.

Εφαρμογή:. ως ένα λάδι μασάζ για περιποίηση προσώπου και σώματος
Πολύτιμοι λίθοι / Μέταλλα:. αβεντουρίνη, μαγνητίτη, καπνία ----- Αιθέρια έλαια: γλυκό * πορτοκάλι, ροδόξυλο, λεβάντα *, ylang-ylang *. 
Συστατικά: *λάδι jojoba , μείγμα από φυσικά αιθέρια έλαια (* πιστοποιημένων βιολογικών). 
INCI (Διεθνής Ονοματολογία των Συστατικών Καλλυντικών Προϊόντων, ή Διεθνή Ονοματολογία Συστατικών για Καλλυντικά): Simondsia Chinensis *, * Parfum (φυσικά αιθέρια έλαια), Citral **, Γερανιόλη * *, λιναλοόλη **, Limonene ** (* πιστοποιημένα βιολογικά, από ** φυσικά αιθέρια έλαια).

Περιεχόμενο: 80ml