Ταλαντωτής Lakhovsky

Ταλαντωτής Lakhovsky

Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
50,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,32€
Ποσότητα: Καλάθι

 Ραδιαισθησία

Ταλαντωτής Lakhovsky

Από ξύλο βελανιδιάς και χαλκό

Ταλαντωτής Lakhovsky  πολλαπλών κυμάτων

‘Η ζωή βασίζεται στην ταλάντωση και υπάρχει χάρη στην ταλάντωση’.

‘Η ζωή καταστρέφεται εξαιτίας της διατάραξης της αρμονικής ταλάντωσης’.

‘Κάθε κύτταρο είναι ένας ηλεκτρικά ταλαντωμένος κύκλος’.

‘Κάθε κύτταρο εξαρτάται από αρμονικές συχνότητες’.

George Lakhovsky

Ο εφευρέτης, φυσικός και μηχανικός George Lakhovsky γεννήθηκε στη Ρωσία το 1870. Ασχολήθηκε όλη τη ζωή του με τη βιοφυσική και τη φαρμακευτική ταλάντωση. Θεωρείται από τους πρωτεργάτες και πρωτοπόρους στον τομέα. Ο Lakhovsky ήταν από τους πρώτους οι οποίοι διεξήγαγαν συστηματικά και επιτυχημένα πειράματα για το πως διαφορετικές συχνότητες μπορούν να επηρεάσουν και να ευνοήσουν συστηματικά ζωντανούς οργανισμούς (φυτά, ζώα, ανθρώπους).

Ο Ταλαντωτής Lakhovsky εκπέμπει ένα καταπραϋντικό ενεργειακό πεδίο το οποίο έχει ένα αρμονικό αποτέλεσμα στο γύρω περιβάλλον. Βοηθάει στην ουδετεροποίηση πεδίων παρεμβολής καθώς και στη θετική φόρτιση του νερού. Ο Ταλαντωτής Lakhovsky έχει την ιδιότητα να αυξάνει γενικά το επίπεδο ταλάντωσής σας. Τοποθετείστε τον Ταλαντωτή εκεί όπου επιθυμείτε να έχετε το σημείο του σπιτιού σας ή της εργασίας σας ενεργοποιημένο  ή αρμονικό π.χ. κάτω από την καρέκλα σας, τον υπολογιστή σας ή κάτω από το κρεβάτι σας.

Για ενεργοποίηση φαγητών ή υγρών απλά τοποθετείστε το αντίστοιχο αντικείμενο πάνω στον Ταλαντωτή. Για ενεργοποιήση ή επανενεργοποίηση του πόσιμου νερού τοποθετείστε έναν Ταλαντωτή στο σωλήνα του νερού. Στην οικολογική κηπουρική ο Ταλαντωτής συντελεί στην ανάπτυξη των φυτών σας, στο να διατηρούνται υγιή και να είναι προστατευμένα από παράσιτα.

Χρησιμοποιήστε ζεύγη από Ταλαντωτές για να πολλαπλασιάσετε το αποτέλεσμα και τοποθετείστε τον εαυτό σας ή ό,τι θέλετε να ενεργοποιήσετε ανάμεσά τους. Η πιο πολύτιμη τεχνική είναι και η πιο απλή. Η πιο απλή τεχνική είναι αυτή την οποία χρησιμοποιεί η ίδια η φύση.