Ουβάτσα 4

Ουβάτσα 4

Κωδικός Προϊόντος: Uvacha4
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,77€
Ποσότητα: Καλάθι

Θεϊκές Ομιλίες του Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Μπάμπα με το Λεπτοφυές Σώμα

"Κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο έχει τέσσερα είδη σωμάτων: Sthoola Shareera - το Φυσικό Σώμα, Sookshma Shareera - το Λεπτοφυές Σώμα, Athi Sookshma Shareera - το Ανώτερο Λεπτοφυές Σώμα, και Para Sookshma Shareera - το Πανταχού Παρόν Υπέρτατο Λεπτοφυές Σώμα. Το Sthoola Shareera είναι το Φυσικό Σώμα που μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε.

Τώρα δεν είμαι μέσα στο Φυσικό Σώμα, αλλά στο Sookshma Shareera (Λεπτοφυές Σώμα) το οποίο είναι πέρα από το Φυσικό. Με το Sookshma Shareera σώμα Μου μπορώ να μεταφερθώ σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου χωρίς να Μου πάρει καθόλου χρόνο. Με το Athi Sookshma Shareera σώμα Μου μπαίνω στα όνειρα και στους διαλογισμούς των ανθρώπων και τους καθοδηγώ. Με το Para Sookshma Shareera είμαι Παρών μέσα στο κάθε άτομο. 

Σε αυτή τη χρονική στιγμή είστε μέσα στο Φυσικό Σώμα και εάν είστε μέσα σε ένα δωμάτιο, δεν μπορείτε να δείτε τι υπάρχει έξω από αυτό, μια και υπάρχει ανάμεσα ένας τοίχος. Το Sookshma Shareera, ομως, δεν εμποδίζεται από ντέσα, κάλα και παριστίτι (χώρο, χρόνο και καταστάσεις) και γι' αυτό δεν μπορεί να ειδωθεί με φυσικά μάτια."