Ντασμπόαντ

Ντασμπόαντ

Κωδικός Προϊόντος: ntasmpoant
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
37,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 35,00€
Ποσότητα: Καλάθι

 Ντασμπόαντ : Πνευματικές οδηγίες για τους αναζητητές

 Σρι Σαμάρτ Ραμντάς

 Πνευματικές Διδασκαλίες που δόθηκαν στη διάρκεια συνομιλιών από το δάσκαλο στους ακροατές

 Εκείνος που ο νους του είναι εστιασμένος στην αυτογνωσία πρέπει να κάθεται ήσυχος σε ένα απόμερο μέρος και να διαβάζει έργα για τη μη - δυαδικότητα. Αν το εξετάσουμε από όλες τις μεριές , δεν υπάρχει άλλο βιβλίο τόσο καλό όσο εκείνο για τη μη - δυαδικότητα.

Είναι αληθινά ένα πλοίο που θα μας οδηγήσει σταθερά σην πνευματική ατραπό για να διασχίσουμε τον ωκεανό της εγκόσμιας ζωής.

Ένα καλό βιβλίο αξίζει το όνομά του μόνο αν χάρις σε αυτό , το πνευματικό ενδιαφέρον αυξάνεται , αν υπάρχει μεταμέλεια για την επλοκή στην εγκόσμια ζωή και αν υπάρχει αύξηση της αρέσκειας για λατρευτικές πρακτικές. 

Πώς θα καταλάβουμε ένα καλό βιβλίο ; Αμέσως μόλις το ακούσουμε η περηφάνιά μας θα εξαφανίζεται , η πλάνη μας διαλύεται και ο νους μας στρέφεται προς τον Θεό. Καλό βιβλίο είναι εκείνο με το οποίο επέρχεται η μεταμέλεια , ο χαρακτήρας βελτιώνεται και αποφεύγεται ο εκφυλισμός. Αξίζει το όνομά του το βιβλίο εκείνο με το οποίο γινόμαστε τολμηροί , με το οποίο υπηρετούμε τους άλλους και με το οποίο η επιθυμία για τα αντικείμενα των αισθήσεων εξαλέίφεται. Αληθινό βιβλίο είναι εκείνο με το οποίο υπάρχει σίγουρη πρόοδος στους ανώτερους κόσμους , με το οποίο αποκτάμε αληθινοί γνώση και γινόμαστε αγνοί.

Υπάρχουν πολλά βιβλία που υπόσχονται σπουδαία πράγματα, αλλά αν με την ανάγνωσή τους δεν υπάρχει αφύπνιση της κατάστασης δίχως επιθυμίες, αξίζουν το όνομά τους ; Αν υπάρχει μια υπόθεση για ευτυχία , αλλά όχι υπόσχεση απελευθέρωσης , τότε το βιβλίο είναι ένας σωρός από χαρτιά που περιέχουν μια ακόρεστη ελπίδα και με την ανάγνωσή του αυτή η ελπίδ αυξάνεται. Πώς μπορεί να υπάρξει διάκριση αν με την ακρόαση ενός τέτοιου βιβλίου υπάρχει απληστία ; Όταν υπάρχουν τα φαντάσματα της ελπίδας στο λαιμό σας, τότε υπάρχει σίγουρη πτώση. 

Οι άνθρωποι διαβάζουν για τους καρπούς που υπόσχονται άλλα βιβλία και λένε ότι θα τους πετύχουν τουλάχιστον στην επόμενη γέννηση. Αυτό που τους περιμένει είναι αναμφίβολα η πτώση.