Εμπειρίες μίας πνευματικής θεραπεύτριας

Εμπειρίες μίας πνευματικής θεραπεύτριας

Κατασκευαστής: Κεραμίδα Κική
Κωδικός Προϊόντος: SKU1598
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
14,02€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,23€
Ποσότητα: Καλάθι

Στο βιβλίο αυτό η συγγραφέας περιγράφει τις εμπειρίες της από την Πνευματική Θεραπεία. Μιλά αρχικά για τα βιώματά της ως ασθενής που λάμβανε βοήθεια από το θεραπευτικό τμήμα του Ομίλου Εξυπηρετητών. Στη συνέχεια αναφέρεται σε όσα έμαθε ως εκπαιδευόμενο μέλος του τμήματος αυτού, του οποίου τελικά ανέλαβε την ευθύνη.

Η Κ. Κεραμίδα δίνει παραδείγματα θεραπειών που έγιναν από την ίδια και από άλλους θεραπευτές. Εξηγεί ότι η δεκτικότητα του ασθενούς βοηθά πολύ στα θετικά αποτελέσματα της πνευματικής θεραπείας. Τα μηνύματα που μεταφέρει προβληματίζουν και συγκινούν τον αναγνώστη. Τον ωθούν να εμβαθύνει στη δυνατότητα του ανθρώπου να θεραπεύει, όταν εκφράζει την ψυχική του δύναμη και εμπιστεύεται τον Θεό.

Η συγγραφέας απεβίωσε πριν ολοκληρώσει τη συγγραφή του βιβλίου, το οποίο λίγο πριν το θάνατό της παρέδωσε στην Κλαίρη Λυκιαρδοπούλου, που έγραψε τα τρία τελευταία κεφάλαια. Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται και κείμενα γραμμένα από μέλη του θεραπευτικού τμήματος. Όλα αναφέρονται στο έργο της συγγραφέως ως θεραπεύτρια και στη μεγάλη ανταποκριτικότητά της στις ανάγκες των άλλων.

Εκδ. Μέγας Σείριος