Γιόγκα για υγεία και ευεξία

Γιόγκα για υγεία και ευεξία

Κατασκευαστής: Κρίστενσεν Άλις
Κωδικός Προϊόντος: SKU1778
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
17,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,14€
Ποσότητα: Καλάθι

To ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ είναι ένα χρήσιμο βιβλίο, είτε αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα πρόβληματα υγείας είτε αναζητάτε απλώς κάποιες τεχνικές για να βελτιώσετε τη γενική αίσθηση της ευεξίας και να ενισχύσετε κάθε πλευρά της ζωής σας.
Η ΕΥΕΞΙΑ δεν αφορά μόνο στη σωματική υγεία. Είναι μια γενική αίσθηση, μια εσωτερική ακτινοβολία υγείας, δύναμης και ομορφιάς. Είναι μια διαρκής διαδικασία. Οι τεχνικές που δίνονται στο βιβλίο θα σας δώσουν σιγουριά και ισορροπία στην καθημερινή σας ζωή, θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που υφίσταται το σώμα σας και θα σας χαρίσουν την απαιτούμενη δύναμη ώστε να αντεπεξέρχεστε στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αν η ζωή σας είναι έντονη και απαιτητική, η Γιόγκα θα βοηθήσει να εξισορροπήσετε τις πιέσεις της δουλειάς, της κοινωνικής σας ζωής, της οικογένειας και των προσωπικών σας αλλαγών και να βελτιώσετε την αυτοσυγκέντρωση, τη δύναμη και την ευλυγισία σας.
Η Γιόγκα αποτελεί μια μορφή άσκησης που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες. Έχει τη μοναδική ιδιότητα να ενώνει το νου και το σώμα σε ένα ενιαίο σύνολο επιτρέποντας σε όσους την εφαρμόζουν να προσεγγίσουν την ιδανική εικόνα του εαυτού τους.
Οι ασκήσεις της Γιόγκα επηρεάζουν όλα τα συστήματα του οργανισμού, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, σταθεροποιούν το μεταβολισμό και ενεργοποιούν τις φυσικές χημικές ουσίες (ενδορφίνες), προκαλώντας μια αίσθηση ευεξίας. Οι ασκήσεις αναπνοής της Γιόγκα δυναμώνουν το αναπνευστικό σύστημα και αποτελούν την καλύτερη άμυνα ενάντια στο άγχος.
Το ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ, στο Πρώτο Κεφάλαιο του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Ασκήσεις Προθέρμανσης, Βασικές Ασκήσεις, Τεχνικές Αναπνοής, Χαλάρωση, Διαλογισμό, τη Σημασία της Σωστής Διατροφής, κ.ά.
Στα επόμενα κεφάλαια δίνονται πληροφορίες, συμβουλές και ασκήσεις για πολλά προβλήματα, όπως:
Άγχος, Αδυνάτισμα, Αρθρίτιδα, Άσθμα και Αναπνευστικά Προβλήματα, Αϋπνία, Διαβήτης, Καρδιοπάθειες, Κατάθλιψη, Πονοκέφαλοι, Προβλήματα Πλάτης και Αυχένα, Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης, Στειρότητα κλπ.

Εκδ. Διόπτρα