Γιόγκα

Γιόγκα

Κατασκευαστής: Ουέλερ Στέλλα
Κωδικός Προϊόντος: SKU1808
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
15,09€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,23€
Ποσότητα: Καλάθι

Είτε είστε στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού, το βιβλίο αυτό θα σας δείξει πώς να ενσωματώσετε το αρχαίο αυτό σύστημα υγείας και προσωπικής εξέλιξης στην καθημερινή σας ζωή. Ακόμα και αν δεν έχετε να διαθέσετε πάνω από πέντε λεπτά την ημέρα για να ασκηθείτε, μπορείτε να φτιάξετε τα προγράμματα έτσι που να ταιριάζουν στις δικές σας, ξεχωριστές ανάγκες.
Το βιβλίο αυτό είναι μέρος μιας σειράς γρήγορων οδηγών αναφοράς που προσφέρουν εύκολες συνταγές για ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο. Η σειρά παρουσιάζει γνωστές και καθιερωμένες θεραπείες και σας δείχνει πώς να ξεκλέψετε μερικά λεπτά από την ημέρα σας και να τις κάνετε κομμάτι του προγράμματός σας. Βουτώντας μέσα στα ευεργετήματα κάθε θεραπείας, θα μπορέσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή υγεία και ευεξία.
Το "Οδηγοί Για Πολυάσχολους Ανθρώπους: Γιόγκα" θα σας προσφέρει προγράμματα γιόγκα για κάθε φάση της ημέρας σας, καθώς περιλαμβάνει προγράμματα που μπορείτε να κάνετε πηναίνοντας στη δουλειά, στο γραφείο και στο τέλος της ημέρας, όταν επιστρέψετε στο σπίτι.

Εκδ. Αλκίμαχον