Γίνε ο διαιτολόγος του εαυτού σου

Γίνε ο διαιτολόγος του εαυτού σου

Κατασκευαστής: Οικονομίδου Πιερίδου Χριστίνα
Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
15,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,90€
Ποσότητα: Καλάθι

Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας. Είναι η ιδέα σας ή ο κόσμος ολοένα και περισσότερο τείνει να παχαίνει; Φταίει μόνο ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι γρήγοροι ρυθμοί; Κι εμείς; Σε όλα αυτά εμείς δεν έχουμε μερίδιο ευθύνης; Μήπως τελικά αποδεχόμαστε παθητικά τις εξελίξεις της ζωής; Ή μήπως σε ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού η απώλεια βάρους έχει γίνει εμμονή;

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε, να εκπαιδεύσουμε ξανά τους εαυτούς μας πάνω σε θέματα διατροφής. Τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσουμε εφόδια και να αναλάβουμε τον έλεγχο της διατροφικής μας συμπεριφοράς και του βάρους μας.

Το βιβλίο αποτελεί ένα βοήθημα για άτομα που θέλουν να χάσουν μόνιμα βάρος. Περιέχει συμβουλές που θα βοηθήσουν τον κάθε αναγνώστη να βάλει τους δικούς του στόχους, να δει με κριτική ματιά τη διατροφή του, να αποκτήσει αυτοέλεγχο και να βελτιώσει τις συνήθειες και τα κιλά του. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να αποκτήσουν οι ίδιοι τον έλεγχο της διατροφής και της υγείας τους και όχι να ακολουθούν τυφλά ένα διατροφικό μενού. Το βιβλίο στηρίζεται στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα και θα βοηθήσει τους αναγνώστες σε κάθε στάδιο της προσπάθειάς τους προς τη βελτίωση της διατροφής και του βάρους τους.

Ένα βιβλίο που επιχειρεί να προβληματίσει τον αναγνώστη δίνοντάς του το μήνυμα ότι από τον ίδιο και από τις επιλογές του εξαρτάται τόσο η μελλοντική του υγεία όσο και το βάρος του.

Ένα βιβλίο ρεαλιστικό και απλό, με πρακτικές ιδέες και συνταγές, ένα βιβλίο εργαλείο στα χέρια του αναγνώστη.

 

Εκδότης: Διόπτρα