Αινίγματα της αρχαιότητας

Αινίγματα της αρχαιότητας

Κατασκευαστής: Κανακάρης Νίκος
Κωδικός Προϊόντος: SKU666
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
13,14€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,40€
Ποσότητα: Καλάθι

Υπήρξε κάποτε ένας ανεπτυγμένος τεχνολογικά πολιτισμός; Έγινε πυρηνικός πόλεμος κατά τα χρόνια που σήμερα ονομάζουμε προϊστορικά; Είχαν οι αρχαίοι λαοί την τεχνογνωσία για πτήσεις και την κατασκευή ρομπότ; Υπάρχουν στοιχεία για τον ερχομό εξωγήινων κατά την περίοδο της προϊστορίας;
Αυτά είναι μερικά ερωτήματα που έχουν τεθεί όχι από απλούς ανθρώπους αλλά από μια μεγάλη μερίδα της επιστημονικής κοινότητας της Αρχαιολογίας, της Ανθρωπολογίας και της Παλαιοντολογίας. Τα διάφορα αρχαιολογικά ευρήματα που ανακαλύφθηκαν και ανακαλύπτονται κατά καιρούς, πολλές φορές δημιουργούν προβληματισμούς και διχογνωμίες στους επιστήμονες.

Οι περισσότεροι απο αυτούς όταν εξετάζουν τα ευρήματα είναι πεπεισμένοι ότι η Ιστορία της Ανθρωπότητας δεν είναι έτσι όπως ακριβώς τη μάθαμε.
Υπάρχουν στοιχεία και ευρήματα πολύ παράξενα που για να αιτιολογηθούν πρέπει να ξεχάσουμε ότι ξέραμε μέχρι τώρα για την εξέλιξη του ανθρώπου και την τεχνολογική του πορεία και να παραδεχτούμε ότι κάποτε, πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια, άνθισε ένας πολιτισμός που το τεχνολογικό του επίπεδο ήταν ίδιο με αυτό που γνώρισε η ανθρωπότητα μόλις τον 20ό αιώνα!
Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ παρουσιάζει όλα εκείνα τα στοιχεία και τα ευρήματα που έφεραν στο φως αναγνωρισμένοι Ιστορικοί, Αρχαιολόγοι, Γεωλόγοι και Παλαιοντολόγοι και που αποδεικνύουν ότι το παρελθόν της Ανθρωπότητας κρύβει πολλά μυστικά και αινίγματα…

Εκδ. Αρχέτυπο