Γιατί οι άνθρωποι δεν θεραπεύονται...

Γιατί οι άνθρωποι δεν θεραπεύονται...

Κατασκευαστής: Μις Καρολάιν
Κωδικός Προϊόντος: SKU1782
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
13,93€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,15€
Ποσότητα: Καλάθι

Στις μέρες μας ο κόσμος ψάχνει να βρει συστήματα θεραπείας πέρα από την παραδοσιακή ιατρική, που να είναι αποτελεσματικά, κι αυτό ακριβώς κάνει η Caroline Myss στο καινούριο της best seller Γιατί οι Άνθρωποι Δεν Θεραπεύονται, και Πώς Μπορούν.
Μέσα από τις μακροχρόνιες έρευνές της η συγγραφέας του best seller Ανατομία του Πνεύματος απέδειξε ότι κάποιοι άνθρωποι αρρωσταίνουν συχνά ενώ κάποιοι άλλοι σπάνια, καθώς επίσης ότι ορισμένοι καταφέρνουν να θεραπευτούν ενώ κάποιοι άλλοι δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.
Σ’ αυτό το βιβλίο της η Caroline Myss μας εξηγεί μεταξύ άλλων Γιατί οι Άνθρωποι Δεν Θεραπεύονται και Πώς Μπορούν να το πετύχουν. Μας δίνει τεχνικές που είναι εύκολο να τις χρησιμοποιήσουμε, μας εξηγεί τι μπορούμε να κάνουμε με τα κέντρα ενέργειας του σώματός μας, και πώς μπορούμε να το κάνουμε εύκολα. Αυτό το βιβλίο είναι ένα δώρο γι’ αυτούς που αναζητούν τη θεραπεία και δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Η Caroline Myss, Ph.D. είναι συγγραφέας των best sellers Ανατομία του Πνεύματος, Γιατί οι Άνθρωποι δεν Θεραπεύονται και πώς Μπορούν και Δημιουργία της Υγείας. Επίσης είναι πρωτοπόρος σε θέματα ενεργειακής ιατρικής και ανθρώπινης συνείδησης. Από το 1982 εργάζεται ως διαισθητική σε θέματα υγείας: Μπορεί δηλαδή να `βλέπει` την ασθένεια που εξελίσσεται μέσα στο κορμί του ασθενούς, πριν ακόμα εκδηλωθούν τα συμπτώματά της, χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή της. Ειδικότητά της είναι να βοηθάει τον άνθρωπο να κατανοεί τα συναισθηματικά, ψυχολογικά και φυσικά αίτια της ασθένειας.
Από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ κυκλοφορεί επίσης το best seller της Caroline Myss Ανατομία του Πνεύματος.

Εκδ. Διόπτρα