ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ! 8 Κλειδιά για μια Αρμονική Ζωή

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ! 8 Κλειδιά για μια Αρμονική Ζωή

Κατασκευαστής: Αριάδνη Γερούκη
Κωδικός Προϊόντος: DGXH
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
11,45€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,23€
Ποσότητα: Καλάθι

 

«Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο γύρω σου», μας είπε ο Γκάντι πριν κάποια χρόνια. Σήμερα, καθώς όλοι βιώνουμε αμείλικτα πλέον τις συνέπειες της κρίσης, όλο και περισσότερο συνειδητοποιούμε την αλήθεια των λόγων αυτών. Κανένα εξωτερικό μέτρο δεν μπορεί να μας σώσει. Καμία «δημοσιονομική» προσαρμογή, κανένα νέο δάνειο, κανένα εξωτερικό επίτευγμα, αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Αν δεν γίνουμε άνθρωποι με την πλήρη και δυστυχώς λησμονημένη έννοια της λέξης.

Η αλλαγή που όλοι διακαώς αποζητάμε αρχίζει από μέσα. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που όλοι οι σοφοί του κόσμου μάς βροντοφωνάζουν αιώνες τώρα. Αν δεν αλλάξουμε εμείς, ως άνθρωποι, δεν πρόκειται να αλλάξει ο κόσμος.

Γι’ αυτή τη μεγαλειώδη αλλαγή μας μιλάει η Αριάδνη Γερούκη. Μέσα από τα προσωπικά της βιώματα, την επιστημονική της γνώση και τη μαθητεία της δίπλα σε σπουδαίους πνευματικούς δασκάλους, μας δείχνει ένα δρόμο που μπορεί ο καθένας να βαδίσει.

Με χιούμορ αλλά και ευαισθησία, μας αποκαλύπτει πρακτικούς τρόπους που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τα προβλήματα και τους σκοπέλους της καθημερινότητάς μας σε στοιχεία μιας αληθινά αρμονικής και ευτυχισμένης ζωής.

Εκδ. Αρχέτυπο