Η Θεϊκή Ιστορία - Μέρος 1 - Ζώντας με το Θεό - Μαντουσούνταν Νάιντου

Η Θεϊκή Ιστορία - Μέρος 1 - Ζώντας με το Θεό - Μαντουσούνταν Νάιντου

Κωδικός Προϊόντος: Divstr
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Από ένα ακόμη απλό επαρχιόπουλο της Κεντρικής Ινδίας, σε έναν λαμπρό, πολυτάλαντο σπουδαστή των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Σρι Σάτυα Σάι, κι από ένα ταχέως ανερχόμενο τραπεζικό στέλεχος στον εκλεκτό για να μεταφέρει και να διαιωνίσει το μήνυμα και την αποστολή του Δασκάλου του, ο Μαντουσούνταν Νάιντου έχει διανύσει μια μεγάλη διαδρομή.

Αυτή είναι η ανείπωτη ιστορία του, καθώς πλέον διαδραματίζει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στην συνέχιση της αποστολής του Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα, ο οποίος καθοδηγεί, ενθαρρύνει και παρακινεί τους αφοσιωμένους Του να διασχίσουν το πνευματικό μονοπάτι της Αγάπης και της Υπηρεσίας, πέρα από τα βασίλεια του ορατού και του ακουστού!

Μια άνευ προηγουμένου μαρτυρία μιας θεϊκής περιπέτειας, ένα έπος υπηρεσίας και αυτοπαράδοσης, μια ιστορία απτής μεταμόρφωσης και μια απόδειξη της δύναμης της πίστης, αυτό το πνευματικό θρίλερ που πρέπει όλοι να διαβάσουν, θα σας γεμίσει με έμπνευση.

Το βιβλίο διατίθεται στο κατάστημά μας και στο site του εκδότη Sai Prakashana https://www.saiprakashana.com/gr/books και δεν μπορεί να αγοραστεί από αυτό εδώ το site.