ΓΙΟΓΚΑ ΝΙΝΤΡΑ

ΓΙΟΓΚΑ ΝΙΝΤΡΑ

Κωδικός Προϊόντος: nidra
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
1 Product(s) Sold
12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,32€
Ποσότητα: Καλάθι

ΓΙΟΓΚΑ ΝΙΝΤΡΑ , συγγραφέας : Valerie Saier . Εκδόσεις Κέδρος . αριθμός σελίδων : 183

Ο ύπνος που σε ξυπνάει .

H Γιόγκα Νίντρα ( ο γιόγκικος ύπνος ) είναι γνωστή ως συστηματική μέθοδος που προκαλεί πλήρη σωματική , νοητική και συναισθηματική χαλάρωση. Είναι όμως και κάτι παραπάνω. Πρόκειται για μια κατάσταση όπου ο ασκούμενος μπορεί να παρατηρεί τον δικό του βαθύ ύπνο.Σε αυτή την οριακή κατάσταση μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης πραγματοποιείται αυθόρμητα η πρόσβαση στην υποσυνείδητη και στην ασυνείδητη διάσταση του νου. 

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν λεπτομερή οδηγό των σταδίων της Γιόγκα Νίντρα και απευθύνεται τόσο σε όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τη μέθοδο όσο και σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν σε αυτή. Στις σελίδες του θα βρείτε αναφορές στις βασικές γιογκικές αρχές μαζί με στοιχεία Δυτικής προσέγγισης. Επίσης θα γνωρίσετε βασικές έννοιες της Ανατολικής φιλοσοφίας : τα περιβλήματα της ψυχής, τα λεγόμενα κόσας , τις τέσσερις διαστάσεις του ατόμου , τι είναι σαμσκάρα και κάρμα, και , κυρίως, τη δύναμη του σανκάλπα. Τέλος, θα βρείτε πρακτικές συμβουλές για την επιτυχή διδασκαλία της Γιόγκα Νίντρα , καθώς και παραδείγματα μαθημάτων.

Τα οφέλη της Γιόγκα Νίντρα είναι πολλαπλά και το παρόν βιβλίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αυτής της τεχνικής, η οποία είναι τόσο ευεργετική ειδικά για τη σημερινή εποχή.

 

"Σχολιασμός στις Γιόγκα Σούτρες του Πατάντζαλι" Το βιβλίο Τέσσερα Kεφάλαια προς την Eλευθερία πε..
24,68€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,28€

Η γνώση των ανθρώπινων Ενεργειακών Κέντρων (Τσάκρα) μπορεί να δώσει απάντηση στα ερωτήματα `Ποιος εί..
12,14€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,45€