Η Συνείδηση και το Απόλυτο

Η Συνείδηση και το Απόλυτο

Κωδικός Προϊόντος: absolute
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
1 Product(s) Sold
13,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,26€
Ποσότητα: Καλάθι

H Συνείδηση και το Απόλυτο

 

Οι τελευταίες Ομιλίες του Σρι Νισαργκαντάττα Μαχαράτζ . εκδόσεις : Αιώνιος Ηνίοχος . αριθμός σελίδων : 139

Μαχαράτζ : Η  "αίσθηση του όντος"  έχει την ιδιότητα να γίνεται οτιδήποτε σκέφτεσαι. Όποια ιδέα θρέφεις στη συνείδηση , η συνείδηση θα σου την προσφέρει. Σε οτιδήποτε επιμένεις έντονα, θα γίνεις αυτό . Τέτοια είναι η ιδιότητα της συνείδησής σου. Δεν πρέπει ποτέ να σκέφτεσαι ότι είσαι το σώμα.

Η συνείδηση δεν είναι το σώμα. Σαν αποτέλεσμα του σώματος γίνεταια αντιληπτή η  "αίσθηση του όντος" , αλλά η "αίσθηση του όντος " εμποτίζει τα πάντα.

Μόνο η συνείδηση νιώθει την επέκταση της συνείδησης, αλλά Εγώ , το Απόλυτο , δεν είμαι αυτό.

Οτιδήποτε είναι γνωστό , γίνεται γνωστό μέσω της συνείδησης , βρίσκεται στο πεδίο της συνείδησης. Η συνείδηση και η γνώση θα καταλαγιάσουν όταν το τροφικό σώμα πεθάνει. Το Απόλυτο παραμένει πάντα. Ο σπόρος της γνώσης φυτεύεται μέσα σου με αυτές τις ομιλίες : τώρα πρέπει να τον ακολουθήσεις. Πρέπει να τον θρέψεις , να προσηλωθείς σε αυτόν , έτσι ώστε να αναπτυχθεί το δέντρο της γνώσης.

 

Σημείωμα εκδοτικού οίκου : 

Στο καινούριο βιβλίο των εκδόσεών μας "Αιώνιος Ηνίοχος" , περιλαμβάνονται οι τελευταίες ομιλίες του Δασκάλου Σρι Νισαργκαντάττα Μαχαράτζ πριν αφήσει το φθαρτό σώμα του. Αφήνει μια παρακαταθήκη στους γνήσιους αναζητητές , χωρίς περιστροφές στην Ουσία της Μιας Αλήθειας και της Πραγμάτωσης του Εαυτού ! Άμεσος Αποκαλυπτικός Λόγος κατευθείαν στο Κέντρο, Αποκαλύπτει τις Μεγάλες Αλήθειες της σύγχρονης Διδασκαλίας του Ατβαιτα , του Μονισμού . Ένας Δάσκαλος που Αποκαλύπτει  Απλά Λιτά και Καταλυτικά την Αλήθεια ,που ξεπερνά όλες τις γνωστές Διδασκαλίες και Στέκεται Κορωνίδα πέρα από χρόνο και χώρο ,δόγματα ,θρησκείες και φιλοσοφίες .  Είναι Μοναδικός , μια Ευλογία και Καλοτυχία για όσους έρθουν σ’ επαφή με τις Διδασκαλίες Του !