Γκανγκ Χο

Γκανγκ Χο

Κατασκευαστής: Μπλάντσαρντ Κεν
Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
14,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,10€
Ποσότητα: Καλάθι

Οι Ken Blanchard και Sheldon Bowles, συγγραφείς του Φανατικοί Οπαδοί (Raving Fans) που συμπεριελήφθη στον κατάλογο μπεστ-σέλερ των New York Times, μας δίνουν τώρα το Γκανγκ Χο!, ένα πολύτιμο εργαλείο μάνατζμεντ που περιγράφει σίγουρους τρόπους για να αυξήσετε την παραγωγικότητα καλλιεργώντας άριστο ηθικό στο χώρο εργασίας. Αποτελεί υποχρεωτικό ανάγνωσμα για τον καθένα που θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή στο σημερινό υπερανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο.
Με το βιβλίο αυτό, και έχοντας ως όχημα την εμπνευστική ιστορία δυο ηγετών επιχείρησης, της Πέγκυ Σίνκλαιρ και του Άντυ Λόνγκλοου, ο Blanchard και ο Bowles αποκαλύπτουν το μυστικό του Γκανγκ Χο, μια επαναστατική τεχνική για να τονωθεί ο ενθουσιασμός και η απόδοση των εργαζομένων και να επιτευχθούν εκπληκτικά αποτελέσματα σε οποιονδήποτε οργανισμό. Οι τρεις αρχές του Γκανγκ Χο είναι:
- Το Πνεύμα του Σκίουρου
- Ο Τρόπος του Κάστορα
- Το Δώρο της Αγριόχηνας.
Αυτοί οι τρεις ακρογωνιαίοι λίθοι του Γκανγκ Χο είναι εκπληκτικά απλές κι όμως πανίσχυρες αρχές. Είτε ο οργανισμός σας είναι προσωπική επιχείρηση είτε συμπεριλαμβάνεται στις 500 μεγαλύτερες της χώρας, το βιβλίο αυτό εξασφαλίζει ότι θα έχετε εργαζομένους προσηλωμένους στην επιτυχία.
Το Γκανγκ Χο! επίσης περιλαμβάνει ένα σαφές πρόγραμμα εφαρμογής με βήμα προς βήμα περιγραφή της καθιέρωσης αυτών των επαναστατικών ιδεών. Προορισμένο να γίνει κλασικό, το Γκανγκ Χο! είναι ένα σπάνιο και υπέροχο βιβλίο μάνατζμεντ, γεμάτο με πολύτιμες πληροφορίες παρουσιασμένες μέσα από μια συναρπαστική αφήγηση.

Εκδ. Κλειδάριθμος