-30% Συνομιλίες με το Σρι Ραμάνα Μαχάρσι

Συνομιλίες με το Σρι Ραμάνα Μαχάρσι

Κατασκευαστής: Ραμάνα Μαχάρσι Σρι
Κωδικός Προϊόντος: ram1
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
7 Product(s) Sold
30,00€ 21,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,81€
Ποσότητα: Καλάθι

 

Γνώθι σαυτόν

ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΟΦΟ

Ο Σρι Ραμάνα Μαχάρσι θεωρείται ως ο πιο σημαντικός Ινδός Άγιος και Σοφός που φανερώθηκε στην ινδία τον 20ο αιώνα. Η ινδική παράδοση ισχυρίζεται πως όταν η εγκόσμια κατάσταση φτάνει σε αδιέξοδο, εμφανίζεται ένας σοφός με μεγάλη ακτινοβολία, ικανή να βοηθήσει την ανθρωπότητα.

Σε ηλικία δεκαεπτά ετών, φωτίστηκε αυθορμήτως στη διάρκεια μιας εκπληκτικής εμπειρίας όπου, με πλήρη επίγνωση, βίωσε το θάνατο του φυσικού σώματος. Μετά απο αυτή τη μεγαλλαγή, έφυγέ απο το σπίτι του και κάτι τον τράβηξε άθελα του στο ιερό όρος Αρουνάτσαλα της Νότιας Ινδίας, στους πρόποδες του οποίου πέρασε την υπόλοιπη ζωή του. Στο ερημητήριο που σχηματιστηκε γύρω του, εκείνος δίδαξε την αμιγότερη μορφή τη Μη Δυαδικής, Ατβαίτα Βεδάντα δια της υπέρτατα απλής μεθόδου της εαυτό-αναζητήσεως ("Ποιός είμαι εγω;")

Οι συνομιλίες του με αναζητητές πνευματικής καθοδήγησης που περιλαμβάνονται σ'ετούτο το βιβλίο, καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του φιλοσοφικού, θρησκευτικού και πνευματικού ενδιαφέροτος απο τις βασικές θεωρίες για το Θεό και τη φύση του ανθρώπου μέχρι τις συμβουλές για την καθημερινή ζωή. Τα ερωτήματα και οι απαντήσεις είναι σε απλούστατη γλώσσα και δεν χρειάζεσαι καμιά προηγούμενη γνώση του Ινδουισμού για να κατανοήσεις τα υπό συζήτηση θέματα.

Το πως νιώθει εκείνο που έχει απαλλαγεί απο την αγνωσία και διαρκώς βιώνει την αληθινή ύπαρξη, δύσκολα περιγράφεται με λέξεις. όμως, οι δρόμοι που οδηγούν σε αυτό το τέλος μπορούν να προσδιοριστούν και μπορεί να επισημανθεί η απατηλότητα των εμποδίων που γεννάει η νοηματική αγνωσία. Και τούτο το έκαμνε ο Μαχάρσι με μεγάλη υπομονή και επίγνωση των διαφρετικών αναγκων και ιδιοσυγκρασιών των επισκεπτών.

 

Άτμα Νιρβρίτι -30%
Ελευθερία και Ευδαιμονία στον Εαυτό Τίποτα δεν κρύνει τη συνείδηση. Είναι παρούσα σε όλες τις νοητι..
10,00€ 7,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,60€

Εαυτός Δίχως Εγώ - Σρι Ραμακάντ Μαχαράτζ --22%
"Ποιος είμαι;" Θα βρείτε την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα σε αυτό το ξεκάθαρο και διαφωτιστ..
20,00€ 24,31€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,93€

Ο δρόμος του Σρι Ραμάνα -20%
Σε αυτό το έργο ο Sri Sadhu Om-άμεσος μαθητής του Σρι Ραμάνα-εξηγεί με βαθυστόχαστη ανάλυση και μεγά..
25,00€ 19,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,86€

Το νέκταρ της αθανασίας -25%
Ακόμη και αυτή η συνείδηση δεν είναι τα πάντα και δεν πρόκειται να διαρκέσει για πάντα. Βρείτε πως ε..
16,00€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,32€

Η σειρά αυτή παρουσιάζει, μέσα από χαρακτηριστικές επιλογές από ομιλίες του Όσσο, την πολιτισμική κ..
3,52€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,33€